Mina fina dagar II!

Vi åkte sedan till Marias föräldrars hus på Lidingö och hängde där i två dagar! Vi gick på promenad, moffade natchos, kollade film, gjorde stan, moffade pizza och kollade på ännu mer film!

Det är extremt underskattat att ha några dagar där man verkligen inte behöver göra någonting! Vi hade flera dagar som vi kunde fylla med precis vad vi ville! Inga tider att passa, ingen stress...så skönt!Natchos!!På vår härliga kvällspromenad stötte vi på några sötnosar...Sedan gick vi igenom en fårhage. Först ville ingen komma och hälsa, sen kom.....alla?! Haha! Myssugna och hungriga var de, sötnosarna!Maria min lilla stackre, har problem med rycggen, så vi skulle prova hennes föräldrars rygg...bänk? Såhär såg det ut! Notera ansiktsfärgen :)

Mina fina dagar!

I måndags åkte jag ut till skärgården till Maria! Väl framme tog vi en promenad, åt lite lunch, gick och solade, åt god middag och umgicks ännu mer! Satt och spelade kort hela halva kvällen i den ljumma sommarkvällen. Myspys!Jag vill OCKSÅ ha ett hus i skärgården..


Maria menade att det var varmt i vattnet. Mina tår höll inte med.Bättre på brännan, sämre kan man ha det!Kortspel hör till på landet!


...men det var JÄKLIGT kallt!!

Porträtt

Ja just det, har ju glömt att visa dessa som Tove fick i (eh haha.. ) födelsedagspresent!
Tisdag

Dålig uppdatering, so here goes!

Jag åkte från Sara till
Tove i ösregnet (?!) i tisdags och kvällen bjöd sedan på thaimat, tvmonterande, film och njut av gott sällskap.

Jag har så fina vänner. Finaste faktiskt. Ja. De bästa i hela världen.


Hos Sara

Har tillbringat natten hos min alldeles utomordentligt fantastiska vän Sara! På menyn stod det natchos med iskall cola och efter det jättegod cider!! Köpaköpa!


Underbara!Underbara sommarkväll!


Helgen

Helgen har spenderats på landet i SKITVÄDRET som sagt. Meeeeeeeen på söndagen kan ni juslåeribackenpå att det blev soooool (bara för att jag skulle åka hem).

Jag och mamma tog iallafall muskelsnurrorna och trampade iväg det ett underbart härligt litet fik som ligger alldeles i närheten. MYS!
Jäkla

Jäkla gräsklippare att starta nu oxå. Pust och stön! Men nu är gräsmattan fiiiin!

Nu ska jag och mamma cykla till fiket och dricka kaffe i solen som jag har beställt!

Heippa!

Vatten vatten, bara vanligt vatten..

SKITVÄDER!!

Det kunde man ju slå sig i backen på, att när man är ledig en helg och åker med bikinin nerpackad till landet, att det ska bli skitväder! Ingen som är förvånad?

Idag skulle jag klippa gräsmattan. Gräsklipparen startade inte. Ingen som är förvånad?

Idag ska jag iallafall åka hem till Kungsängen själv (alltså Erics föräldrars lägenhet). Det blir ju skojigt. Men, ni förstår att jag ska ha en toppenvecka iallafall, trots att jag jobbar sex dagar! Imorgon ska jag åka till Sara efter jobbet och mysa och kolla in hennes nya lägenhet, och på tisdag ska jag åka till
Tove och sova över där en natt.

Mysmysmysjagälskarminavänner!!!

Och seeeen....!

Och sen people!! Sen gick jag ner till stranden och...och...och... BADADE!!!! Har inte badat sen i Indien lixom, but I did it! :)


Efter jobbet..

Efter jobbet blev det iallafall GLAAAASSSS!!!
En kula melon, en kula choklad. Stående. Alltid.


VILL ni veta vad jag jobbar i??

Jag bara undrar om ni är intresserade av att veta vad jag har på mig hela dagarna på jobbet?
I värmen.
Förlåt hettan.
Springandes från rum till rum.
Lite halvstressad.
Utan AC.
Ofta instängd i ett plastförkläde i plasthandskar.
I hettan, sa jag det?

Vill ni?Jag har två ord. Det är tjockt och långbyxor.


Ehm...

Ehm...Sa jag att jag funderade på att köpa en klänning? Sa jag det?

Det sa jag inte alls.

Jag är så pank. SÅ pank.

Jag hatar sommaren!Goodbye my lover..goodbye my friend... ;)

Carina och Tove upptäcker videochatt!
Bilder från dagen
Min favorit rosenbuske...Våra härliga efterrätter!!


Linda försöker ta kort på sin fina jordgubbs...tar..telle...??

Heldag på stan..

Heldag på stan idag med min Linda!

Jag och Eric åkte upp till Gävle igår för att betala räkningar och titta till våra stendöda växter etc. ("Odödliga växter? Vilket skitsnack!) Kvällen tillbringades framför Hide and seek (läbbig), vilket var trevligt, bara att sitta och titta på film..

I morse mötte jag då upp Linda för en gemensam resa till huvudstaden! Dagen har flutit på med shopping, lunch, fika och prat :) Mycket, mycket, mycket trevligt!

Dock har jag beslutsångest! Hittade flera jättejättejättefina klänningar idag!! Jag har aldrig varit en klänningmänniska, men har mer och mer börjat vänja mig vid tanken och faktiskt börjat vilja äga flera fina sommarklänningar, speciellt nu när det finns så många att välja mellan!!

Har även fått en förkärlek till långklänningar, men har för det första inte riktigt hittat "the one" och för det andra inte är riktigt säker på om jag skulle våga använda en långklänning.. Undrar lixom lite när jag ska svira omkring i den? På stan? På fest? På stranden? När?

Detta var en klänning jag hittade. Fell inlove.

Vad tycker ni?? Våga köpa eller hoppa??
Här var en annan fin klänning... men den blev nog lite för tantig och "fin endast på midsommarafton"...igt.