Shan Atci

FAN VA BRA DET VAR!!

Shan "The man" Atci

Är uppe relativt tidigat, trots att jag borde sova mycket mer, känner jag.. Jag ska skriva klart några pluggrejer, diska och göra mig iordning. Sen ska jag gå ner på stan och träffa Maria å luncha. Måste shoppa en present till min försummade lillebror samt göra ett ärende åt Eric. Skulle dessutom vilja få någon mer julklapp fixad..
På kvällen sen ska vi gå på Shan Atci, stand up komikern!! Fick det av Eric i födelsedagspresent, och det ska bli grymt kul!!

Imorgon bär det av till Stockholm där vi ska gå på Porcupine Tree med min familj, som jag också fick i födelsedagspresent.

Detta blir en intensiv men bra helg!
Julkort!

Tänkte vara duktig att börja tidigt i år med att göra julkort. Valde att ta en ledig kväll ikväll, behöver verkligen det, och satte mig därför och pysslade.. Dock hade jag dåligt med inspiration?? Vet inte varför.. men när man gör kort man inte blir nöjd med, blir det plötsligt å himla jobbigt och inte så kul längre?! Varför är det så??

Dock fick jag ihop två st. kort, det får väl duga, behöver väl inte slå knut på mig med dessa kort i år igen, enough is enough! =)

Nytt kort

Grattis Sara ;-)


image263

Man kan inte göra annat än att skratta...

Har haft stora problem med vad jag ska köpa till Eric i födelsedagspresent. Jag vet att han vill ha en ny väska och idag hittade jag den äntligen!!
Jag köpte den, asnöjd, hem med den innan Eric kom hem, slog in den, gömde alla spår...

Allt var perfekt!!

Tills han hittade kvittot.

Ojoj

Idag har jag varit duktig vill jag lova!  Jag har skrivit, och skrivit, och skrivit.... men nu är jag klar med mitt första delmål!!

Puh.

Nu ska jag laga mat, sen ska jag göra födelsedagskort!

Okey...

Idag var alltså dagen jag skulle plugga? Hmm.. Jaja. Råkade visst sova sjukt mycket längre än vad jag hade tänkt mig, men jag tror helt enkelt att jag behövde det! Nu är ja i alla fall uppe och skuttar (??) och tänkte väl förtära något, sedan bita tag i plugget. Sen vid halv två ska jag möta Maria så ska vi åka till Valbo och köpa julklappar! (Wish me luck on that!). Seeeen, ska vi ha myskväll hela kvällen :P Shrek 3, god mat och gott sällskap. Trots plugget känner jag at det kommer bli en bra dag idag!

Vattengympa!

Har varit på mitt första vattengympa pass idag, kul!! Dock höll vi på att drunkna då vi råkade ställa oss där det var som djupast. "Och så stär ni på hela foten" jo tjena...blubb blubb blubb...

Är fullkomligt död, kom precis hem från middag på stan och en PROMEND hem. Funderar på at gå (gå!) till skolan imorgon...wish me luck.

Min hemmasydda tröja!

Håll till godo =) Ni skymtar även ett egengjort halsband!

image262

Sytt en tröja!

Muhahahha... Jag har precis sytt tröjan.

Den blev assnygg!

Jag är den dummaste jag känner!

Verkligen.. jag är helt knäckt. Mår illa av all stress, för varje dag jag känner att jag börjar få kontroll över alla skoluppgifter, kommer det en till. I stil med "vaaaa, ska den vara inne på ONSDAG????" och så blir jag sjukt stressad och får ännu mer ont i magen. Bättre blir det ju inte av att alla de uppgifterna som kommit fram genom RYKTESVÄGEN, typ ska in...idag. Men det är ingen som sagt det??? Åhhhh....
Orkar inte med, känns som att jag håller på att stänga ner fabriken.

DESSUTOM.. ja fy vad jag är dum... När jag var hos Sara i helgen köpte hon en supersnygg tröja som i hade väldigt raka kanter, så att säga. Jag, pysslig som jag är, fick ju idén att göra en egen! Så åkte jag, trött, arg och sliten, till tygaffären och kollade. Hittade först inget bra, men tillslut tog jag ett grått tyg (fast jag ville ha svart) som kostade 129:-/m (som egentligen var i princip dubbelt så mycket som jag tänkt lägga). Insåg att det inte skulle räcka med en meter, så jag tog 1.5m. Prislapp: 198:-

Vill ni veta vad det ironiska är?? TRÖJAN KOSTADE  200:-!!!!!!!! Varför köpte jag inte den ISTÄLLET???? Dumhuve, dumhuve, dumhuve.

Fick panikångest och sprang in i affären igen och frågade om det är öppet köp eller bytesrätt på tyg. -Nej, inte om det är avklippt.
Let's face it; tröjan kommer inte ens bli fin.

Håller på att börja gråta.

image261

Såhär ser Saras tröja ut. Ser väl inte så svårt ut...? Hahahahahahahahahahahaaaa....

Skön , lång dag.

Idag var jag "ledig". Min ursprungliga tanke var att plugga, vilket jag också gjorde, men alldeles för sent och alldeles för lite... Men var duktig iallafall och tvättade och handlade. Fick med älsklingen in på dollarstore och köpte lite julpynt och en ram till tavlan jag gjorde tidigare (och som ni inte fått se bild på-än. Det ska bli en present, så det går icke!)

Sen hade jag tvmaraton med Dr Phil, Akademin för de okända och Heroes, lovely. Pratade sedan med min underbara mamma och nu ska jag gå och duscha.

Sen, skjuts in i sängen :P

Lunk

Nu är den gamla vanliga lunken igång igen. Har slutat praktisera och går nu i skolan, var första dagen idag. Segt. Längtar tillbaka, är nyfiken hur det går för alla "mina" barn.. Raringar!
Jag och Eric gick och slängde soporna, nu på kvällen, och bestämde oss för att ta en liten promenad, men först ville Eric köpa en dricka i en affär precis där vi bor. Och vilka stöter vi på där? Mina handledare!! Mycket trevligt och MYCKET oväntat.

Jag har sytt (sytt!!) två stycken vetekuddar. Fast utan vete. Med ris istället, gick lika bra det. Inga svårigheter alls :)

Landet!

Sitter och myser på landet, och ska åka hem imorgon...
Jag vill aldrig åka hem.

Save me!