Mysdag

Det har varit en lugn, skön dag för mig idag! Gick upp för sent som vanlig, satte på kaffe och satte mig och läste bloggar (I'm an addict). På förmiddagen messade Maria och frågade om jag ville komma ner på stan för en snabbisglass innan hennes tåg gick och flexibel och sällskapstörstande som jag är sa jag självklart ja! =) Ett problem; jag hade tio min på mig och jag var inte ordentligt påklädd och inte sminkad (NOOOOOOOOOOOO).

Jag löste problemet.

Lösningen var solbrillor! Tack tack för den uppfinningen. Tog faktiskt mina skitsnyggamenasobekväma skor idag, och se vad bra det gick när man cyklade och slapp gå...! Hehe..

Älsklingen och jag hyrde film ikväll också, BECK-Skarpt läge. Bra film! Typisk...BECKfilm.

Nu ska vi -försent- gå och lägga oss så att vi -försent- kan gå upp imorgon!

Haha

Har ni sett att klockan på min sida går fel?? Inte fasen vet jag va det är för tidszon! =) Skitsamma, säkert aldrig nån som kollar på den iallafall, plus att den är fin ändå....=P


Aj aj aj!!

Skorna jag köpte kom igår. Aj.
Jag blir lite störd, man skulle skriva ut en måttsticka på
skopunktens hemsida, och mäta fötterna, sedan skriva in vad man fick så skulle de räkna ut vad man har för storlek. Ja. Enligt dem har jag 38 (hahahahahahahaha) Jag har MINST 39 i vanliga skor, men jag tänkte först, att eftersom de har värsta måttstickan, kanske deras storlekar är lite annourlunda? Men jag vågade inte chansa, så alla tre tog de storlekarna va har i vanliga fall.
Skorna är för små!
Både Erics och mina.. Mamma har ju inte kunnat prova sina än, men de kanske funkar. Vi gck omkring med fuktiga strumpor och LED igår (har hört att man går ut dem lättare med fuktiga strumpor?) och idag var de liiiiite bättre, så vi (med extraskor i väskan) tog på oss plågoskorna och gick ner på stan. Jag hade inget blod i tårna. Alls. Mina tår somnar när jag tar av mig dem, för att blodet kommer tillbaka! Blir lite sur.. JAA, vi borde skicka tillbaka dem, men nu är det försent och..ja..äh, vet inte. Får plågas helt enkelt.

Men de är jävligt snygga!

Jordgubbar..

image161
Här har ni mina jordgubbar.. Jaa.. De är fina, på långt håll!!















Nya skor!

Tjoho! Jag och Eric ville beställa skor från skopunkten, där det är "ta tre, betala för två". Ringde mamma och övertalade henne att ta ett par också. Snälla mammis gjorde det, så nu kan vi dela summan på tre. Det var dessa jag köpte:
image160

Snälla Gud säg att de passar. Säg att de är sköna. Säg att jag kan gå i dem. Säg att de är fina. Snälla.

Jag njuter..

Härlig, härlig dag... Åkte till skolan i vårjackan. frös lite om händerna i fartvinden. Detta ignorerades. Till skolan, satt med tjejerna på trappan, i lä, i solen, i skolan och njöööööt. Det var varmt, nästan för varmt! Köpte en glass, mötte Maria, gick och simmade. Simmade ut, sooolade (fick färg och fräknar!!) simmade in, snackade, la oss i bubbelpoolen (barnbubbelpoolen, i skydd från äcklig gubbe). Bastade, gjorde oss iordning, insåg att jag glömt cykeln vid skolan. Svor. Gick och hämtade cykeln och hem till Maria på kladdkaka, kaffe och en galen katt som bits. =) Hem på cykeln (nu var det ännu kallare om händerna). Mötte Vilja och Rickard, tjötade lite, hem. Jag och Eric gick och köpte kebeb och hyrde film. Kollade på film och gluffade. EXAKT när filmen var slut började 100 höjdare!. Och nu sitter jag här.

Perfekt dag!

16 grader!!

16+ visar min mätare!! Herregud va skönt.. UNDERBART!!


Vilken underbar dag!

Vi glömde att ställa om klockan, så när vi vaknade 11 av att telefonen ringde fick vi ångest för att de var så sent-tills vi insåg att klockan var en timme senare...! Ajaja...

Det var kanonväder, så vi bryggde lite kaffe, tog termosen under armen och promenerade till Gavleån och satte oss.. Så himla mysigt.. kanonskönt att inte frysa! Några fräknar tittade till och med fram ;-)

Sedan gick vi till Ica och köpte lite våffelattribut inför kvällen och sen hem där vi satte oss med kaffe och kaka i högsta hugg, på balkongen (i söderläge...!!!) och njöööt. Dock var det lite blåsigt, så vi satt inte så länge.
Nu ska jag pyssla lite, sen blir det våfflor!

Mja. Man har det inte så tokigt iallafall!

Dubbeljordgubbe

Nu är min dubbeljordubbe/smultron inne i ugnen.. bild kommer senare.. öööste över strass :P

Trevlig kväll!

Ja det blev en riktigt mysig kväl! Vi bytte film, till Notes on a scandal (eller nåt). Jag tyckte den var småseg, men majoriteten tyckte den var bra, så den var OK alltså! Sen gick vi till Wayne's och drack kaffe och snackade, jättetrevligt. Råkade visst, när jag insåg att det är våffeldagen imorgon, bjuda in alla till vofflor imorgon..hehe, mysigt! Om de kommer dvs!

Nu har Eric kastat sig framför nån match på TV och jag vet inte riktigt alls vad jag ska göra.. Skulle vilja pyssla, men har ingen bra motivation. Vet inte vad eller hur jag skulle göra. Skulle vilja ge min lera en till chans men jag vet inte vad jag ska hitta på med guld (som mest ser gult ut), svart, grönt och rött.. Kanske ska göra ett körsbär? Ja.. det gör jag! Jag såg även ett übersött halsband på
Indiska av alla ställen! 69.90:- kostar den, fanns i silver också. Tyckte det var jättegulligt. Kanske kunde man ha det som inspiration? Men det kanske blir pilligt...


image159

Bio och gott sällskap!

Älsklingen och jag ska möta upp Vilja, Maria och Erik ikväll och gå på bio! Breaking and entering ska vi se.. Hoppas att den är bra! Ska bli kul o ses allihopa, Eric o Erik har inte träffats och Vilja och Erik har inte träffats.. (Hänger ni med? Eric med C är min Eric..=))

Nu borde jag ge mig hän åt disken men.. men.. det är ju så tråkigt. Vi hade jordens biffigaste disk imorse, det såg ut som SKIT när vi gick upp. Jag blundade mig till datorn och gjorde klart hemtentan!! Tjoho. Så. Himla. Skönt.

Nu kanske till och med Vilja dyker upp en snabbis, så nu måste jag verkligen diska..

Tjipp!

Lee Stafford

Ojoj.. jag VILL ha långt hår! Speciellt på sommaren! Men mina toppar är inte att leka med.. nu har jag köpt Lee Staffords Split ends, och även om jag faktiskt inte tror att det går att reparera kluvna hårtoppar så får Lee stå för sista dödsrycket.

Maria. Om inte detta funkar får du hjälpa mig att kapa det. OK? (Buähähähä)
Är det någon som har några erfarenheter från denna produkt??



Smoothie

Herregud, jag har blivit besatt av Smoothie! Det är så fräscht.. Dessutom är det mättande, gott och nyttigt. Jippi! Nu har jag köpt en stor tillbringare, så jag gjorde jättemycket smoothie igår som står i kylen och väntar på mig.. Dock tycker jag det är godare när den är nygjord, när den är så kall av alla frysta bär..mmm.


Oops..

Jag sov visst längre än vad jag hade räknat med. Fasen oxå. Men som mamma säger; sover man länge, behöver man sova länge!

Igår återställdes ordningen. Jag och Maria var o simmade (och babblade) och sedan mötte vi upp Annie och åkte och fikade. Mysigt! Idag har jag tvingat hit Maria så att hon ska få se lägenheten...! Fasen vad jag tjatar, men jag är så stolt över min lya nu!! Får väl kanske trava er och köpa några kanelbullar till det celebra besöket..

Idag är det hemtenta som gäller i övrigt. Superkul.

Pyssel uppdatering...




Gråååååååååt

Nej!!!! Det snöar!! Och det lägger sig!! Jag känner mig jättenere..

Det blir väl till att sitta inne och skriva hementa hela dagen då..kul.. Mamma har varit här hela helgen, jättemysigt. blir alltid så mammig när hon är här :)
Jag vet inte hur jag ska lösa den här veckan, hemtentan ska vara inne senast söndag, men hur ska jag kunna sitta och skriva när hantverkarna är här mellan 7-15 varje dag? I alla rum! Shit.. när jag är klar med tentan ska jag dansa på bordet..eller nåt.

(Idag kommer Maria hem. Woho)

Min tavla

Sådärja. Ok, det är ingen bra bild. Den är finare i verkligheten (vilken klyscha, men det är så!) Tanken är ju att jag ska göra en till, matchande tavla att ha bredvid.

image155


Underbart..

Det är varmt. Det är sol. Jag njuter. om det kommer snö igen dör jag. Punkt.

Lägenheten ser ut som hej kom och hjälp mig. Vi hade värsta förhoppningarna, men det enda den ensamma målaren hade gjort var att skrapa bort ojämnheter på väggen. Jippi. Vi som har bjudit hit mamma i helgen för att överraska henne. Hmm.. det är nog inte klart då nej..

Bombnedslag!!

Målarna kommer imorgon och börjar göra iordning lägenheten, så vi har blivit beordrade att flytta alla möbler till mitten av rummen. Det ser ut som skit här. Dock ska det blir så himla kul att se hur det blir!! Men vi har ingen aning om hur lång tid sådant här tar? Vi har en tvåa på 61kvm. Vad tror ni? Och är det så populärt att vi är här medan de jobbar?

Aja.. det löser sig väl säkert.

Har arbetat i gruppen idag, trevligt! Det är galet vad trevliga människor jag träffat i den här stan! =)

Om.. 5 dagar kommer
Maria hem från fjällen. Det är många dagar.  Miss U 






Kokande vatten på magen...!

Ajajajajajajaj!! Jag skulle göra thé, och spiller hela koppen nykokt thé på magen.. Det gjorde extreeemt ont.. Fick ligga med en blöt handuk på min illröda mage läänge.. Nu är det bara lite rött kvar, hoppas att det inte blir något bestående märke. =(

Igår gjorde jag en tavla för övrigt! Bild kommer när jag orkar koppla in kameran till datorn :P Men den blev faktiskt helt ok.

Jippi!! Tapeter!

Han kom tillslut! Nu har vi valt tapeter, men gud vad svårt det är! Jättesvårt att tänka sig hur det blir när det sitter på väggarna, men bara små provtapeter.. Men, det kommer bli mycket bättre än innan iallafall!! 
Jippi jippi!

Men det var väl faan..

I morse ringde en kille från vår hyresvärd och frågade om det passade oss att få vår lägenhet omtapetserad på onsdag (vi får de gratis!). Javisst sa vi, och sa också att vi ju inte fått välja tapeter? "Nej, men jag kommer upp med pärmen om en halvtimme!" sa han, så vi upp ur sängen och städade och gjorde oss i ordning, då var klockan halv tio.

Han har fortfarande inte kommit.
För fasen?! 
Tantrum

Jag är med i tidningen idag!

Hehe, så är man rikskändis då! Eller ja.. i Gävle iallafall.. =) Kolla här! Hehe, coolt.. Dock är bilden konstig, men klicka på den så kommer det upp en stor! (Dåligt att den ser ut sådär förresten...) =)

Har varit på föreläsning idag. Jag somnade. Hehehe.. ojoj. sedan fikade jag med gruppen på Java, hur trevligt som helst, jäkligt sköna tjejer det där, finns hopp om vår klass iallafall!

Är hur trätt som helst dock, somnade på soffan.. (också, hehe) Blir nog tidigt sänggående idag.


Jag ska vara med i tidningen!!

I arbetarbladet minsann..En Gävle tidning. Det är lite coolt faktiskt. Vår lärare frågade mig och två vänner om vi var intresserade att ställa upp på en intervju angående oss som går i början på förskolelärarutbildningen. Vi har tydligen högst förutsättningar att få jobb när vi går ut (JIPPI).

De ställde lite frågor och fottade oss massor.  (Det var det ingen som sa nåt om!! Jag var ju inte riktigt inställd på att bli fottad för en tidning när jag fixade mig imorse om jag säger så...) Vi fick gå ner 7 ggr typ för en trappa, lååångsamt, sedan fick vi gå ut och posa lite, sen skulle vi gå lite där också, låångsamt... Hur avslappnad tror ni man kommer se ut??? Haha

Jaja, håll utkik imorgon iallafall, de hoppades att artikeln skulle komma då.


Hur har ni råd med alla märken?!

Jag blir så stressad. Är det bara jag som är ung och fattig nu för tiden? Alltså, jag tycker att jag läser överallt om bloggerskor, som inte kan vara så himla gamla, men som pratar om märken som "måsten", Dior där, Chanel där.. 
Tro mig, precis som jag skrivit tidigare, jag vill verkligen vara trendig och satsa på bra, hållbara märken, men det finns inte en chans på jorden att jag skulle kunna ha sådana märken som jag "inte kan leva utan". Jaha, är det lite pengar den här månaden och jag måste ha en ny mascara, då är det att bita i det sura äpplet och köpa en Isadora lixom.. (jag har faktiskt haft en Chanelmascara i min ägo, men det var en present från Vilja.. Jag har förövrigt kvar den tomma mascaran som souvernir, för något liknande kommer jag nog inte äga på väääldigt länge hahahaha). Det enda jag verkligen lagt pengar på (pengar enligt mig alltså) är min Clinique foundation, som jag älskar.

Jag tänkte faktiskt slå på stort och köpa en Elizabeth Arden Eight Hour Cream, fast en liten på Kicks.. 120:- eller nåt kostar den, det kan jag-eventuellt kosta på mig. En sista hjälp till mina läppar innan amputation...!

Slog ut mina pengar/antalet dagar idag. 85:- har jag att röra mig på/dag. Mouhaha. Bye bye lunch på stan, hello lunch hemma. Bara att sluta att gå och kika i affärer då, självplågeri.

Vie fruktdryck

Testade Vie fruktdryck från Knorr igår, den ska tydligen ersätta 200g av de 500g som rekommenderas om dagen. Och då jag är väääldigt skeptisk mot sådant som är nyttigt (hehe) som oftas, OFTAST brukar vara äckligt. Men dessa så sötsaker var faktiskt jättegoda! Mycket fräscht..Dock tycker jag att det är lite dyrt med ca 20:- för tre små pluttflaskor.. om då jag o sambon ska dricka varje dag så blir ju det..få se.. 100:- i veckan. Men det blir ju 50:-/var...hmm..får fundera på om det är värt det. =)


image154
 

Pyssel

Jag är lycklig! Jag var på en hobbyaffär, som säljer lite (läs pyttelite) Pandurogrejor. Var inne där för att kolla om de säljer lera, vilket de inte gjorde, men då säger hon "men du kan säga vilka du vill ha så beställer jag in dem åt dig!" Va? Vilken service! Höll på att svimma..=) Att slippa frakten på 50:- som man annars får om man beställer från nätet, är ju ganska skönt att slippa! Beställde 1 guld/glittrig, 1grön/glittrig och 1 röd/glittrig. Sen sa hon att om jag kommer på något mer är det bara att ringa. Kom direkt på att jag borde köpa svart också, måste ringa henne om det. Jippi jippi, nu får jag min älskade lera!

     

Jag har pimpat min MP3!

MP3 före-och efter min pimpning, visst blev det fint?!

image149

image148

Tiggeri

Rösta är ni snälla, sötisar!


Pust, layouten klar..

Råkade ju ta bort min gamla layout, men nu, nu är den fixad! Tjoho.. Blev bättre än innan tycker jag. Ska jag sluta ändra nu?? Hehe..

Idag har jag skrivit lite på ett tråkigt arbete, och senare gick jag ner på stan och fikade med Maria- nu är ordningen återställd. Trevligt som vanligt.. Kikade runt lite på stan, köpte bland annat rosa strasstenar som jag tänkte pimpa min MP3 med =P Köpte även en tråkig, plain hårklämma, men det behövdes.

I samband med layoutändringen försökte jag hitta en bra bild på mig. Mission impossible. Va i hela helvete.. Var nästan så att jag blev lite sur.. Dock insåg jag, när jag tittade på sommarkort att jag saknar mitt långa hår!! Man inser inte att man har långt hår förän man klipper sig! Ja, alltså, jag har fortfarande ganska långt hår, men inte långt hår om ni förstår vad jag menar.. Buhu.. och så längtar jag efter att bli lite brun, fräknig och sommarblond.



 

Vår, come please.

 
Tanny 


TYPISKT!

Jamen det var väl typiskt. Jag råkade byta stilmall så nu är min gamla borta.. Bara och börja om då.. Den här gången var det faktiskt INTE med mening!

Lera

Nu har inte jag skrivit på länge, men det är för att jag har varit ute och snurrat en del. Varit i huvudstaden hos pappa och varit på begravning (JOBBIGT!), sedan till mamma i Roslagen, sen till hem till Gävle med pappa och hans fru som gäster. Men nu är vi ensamma. Puh, lång vecka! Men mycket trevlig.

Appråpå dessa sablarns lerhalsband. Jag är inte nöjd. Alls. Vilket stör mig jättemycket. Jag är perfektionist när det gäller detta..
Var hos mormor och hon tyckte att min svart/guldiga jordgubbe (som är ny) var jättefin (innan hon visste at jag gjort den) och beställde en på stört. (Hehe) Jag hem och fixade en, och smarta jag tänkte att, aha, oljefärg kanske funkar ännu bättre?? Det blev jättebra. Förutom att det inte torkade. Suck.
När jag har halsbanden så känns de riktigt fina, men när jag tittar närmre på dem...är de inte det! Färgen är ojämn..Bläh. MÅSTE köpa cernitlera.. dock vet jag inte var jag kan köpa det i Gävle, hittade det i Norrtälje, men jag köpte inte det av nån outgrundlig anlening.

Jag har iallafall köpt grejer till två tavlor jag tänkte måla. Har hittat en bild på internet som jag ska måla av. Sambons far tar med tavlorna med bilen när de kommer på söndag. Roligt! Dock har jag lite prestationsångest, sambon har sagt att om tavlorna blir så bra att vi sätter upp dem så betalar han hälften, annars inte :P Hehe.. Blir väl till att kämpa då!