Gäster!

Idag ska vi få min pappa och hans fru på besök! Tevigt trevlig! Dock blev det ett riktigt pissväder, riktigt trist när man får gäster, vad göra då?? Det har varit toppenväder hela veckan liksom, kunde det inte hålla i sig en dag??

Morr.

Fredagsmys!

Idag har jag varit riktigt duktig! När jag kom hem från praktiken började jag tvätta fönster! Och hör och häpna-nu ser man faktiskt ut!

Maria kom på kvällen och kollade på Idol och Mitt stora, feta, Grekiska bröllop. Vi åt så mycket onyttigt så, dipp (i och för sig med kål och morötter, nyttigt!), godis, glass-U name it!

Men mysigt har det varit. Fredagsmys!

Praktik

Nu har jag haft två dagar praktik, och det ä när man jobbar på en skola man inser hur äcklig skolmaten faktiskt är. Dessutom måste jag pröjsa 15:-/dag. Det blir mkt på 6 veckor!

Igår var det järpar med potatis och gräddsås (okey...)
Idag var det lapskojs (är det någon som ätit det efter att ni gått ut skolan?!) eller kryddkorv med potatismos (men man fick ingen ketchup!)

Det som är bäst på hela dagen är mellis. Aldrig tidigare har en limpskiva med ost smakat bättre!

Summan av kardemumman är att jag var rätt hungrig när jag kom hem efter träningen,  och värmde lite spenatsoppa som var ÄCKLIG!!

Så min middag blev..glass. Med strössel. Mycket strössel. (För hemma får man ta hur mycket strössel man vill!)

Nu-idol

Nougat

Idag har jag gjort nougat. Den blev jätte, jätte äcklig. Alldeles för söt, och om det kommer från mina läppar innebär det att det var SJUKLIGT sött. Anade ugglor i mossen när det stod typ 6 dl socker och 4 dl florsocker. Yuck.

Idag

Idag har jag haft skola hela dagen, segt som attans. Dock skönt som bara den att vara typ den enda som är klar med hemtentan, jag har varit duktig, för en gångs skull!! =)

När jag kom hem var jag heeelt slut, orkade inte röra mig ur fläcken. Tur då att det gick en massa bra serier nu på kvällen. Då menar jag alltså inte riktigt massa.. det SUGER att grays och heroes (som för övrigt är den bästa serien ever) går samtidigt. Men ändock, det fanns att titta på.


Inget att göra

Jag hade tråkigt så jag... klippte lugg? Hm... ja inte jättekort, snarare lång men ändock.. lugg?

Effektiv!

Jag har varit så effektiv idag, så ni anar inte! =) Jag har följt med Eric till skolan, åkt ner på stan, köpt en blus på Indiska, fikat (jaaa, vi fikade faktiskt, kärleken och jag!!) åkte hem och gjort klar, klart hemtentan.

Hujedamig vad jag är bra..

Aj då

Det har lixom redan skitit sig med det här "ska plugga hela dagen"... Eric vill att jag hänger med till skolan och gör en grej en snabbis, och lockar med att vi kan gå på stan efteråt..Taskigt va??

Men.. ja. Efter lunch ska jag plugga hela dagen!!

Fotboll

Det är av någon underlig anledning fotboll på vår tv.

Det är ingen trevlig stämning här.

Lust

Hmm... har kommit hem efter en eftermiddag på stan med Maria, har kikat i affärer, snackat skit och käkat på Wayne´s. Mycket, mycket trevligt. Dock sitter jag nu här och vet inte riktigt vad jag ska hitta på?  Jag tänker inte röra hemtentan idag nämligen. Imorgon ska jag sitta hela dagen, men ikväl ska jag baske mig vara ledig!

Byta design på bloggen kanske...?

Ok

Okey... andas. Söndagen skall tillängnas hemtentan. Jippi.

Mitt mål är att skriva 6 sidor. Ja, så att jag är klar helt enkelt. Vad tror ni om det? Här nämligen heldag måndag, onsdag, torsdag och halvdag fredag (och då ska den vara inne). Så.. när var tanken att vi skulle göra hemtenta?
Om jag lyckas, så att jag inte är som en stressad tup på torsdag, kanske min lilla mamma kommer då! Och då vore det ju alldeles ypperligt om jag var klar.

Who´s with me??

Big surprise!

Jag ska ner själv på stan.

Så...oväntat.

Shoppa!

Nu har jag, efter mycket jävla om och men, fått med mig pojken min på att dra ner på stan en sväng. Vill prova en top jag såg på indiska... Och efter alla sjukdagar känner jag ändå att jag måste ut, ut!!

Wish me luck.

Oh yes!!

Äntligen
har jag hittat
plast till mitt kakel!!!

Visst blev det snyggt?!
Ja, alltså tanken är ju inte att det ska vara blått då, utan grått. Så ni får tänka er det!


image251


image252


image253


Röstlös

Idag är jag röstlös.
Jag mår verkligen jätte, jätte dåligt.

Idag ska jag:
* Diska
* Städa
* Göra en läxa
* Jobba som en gnu på min hemtenta
* Göra en till läxa

Vila...? Näääe... Det hinner jag inte!!


Ja just de ja

Ni minns min tavla jag gjorde?

It is no more.

Min gudson var här i helgen. Krasch sa det bara. Så.. det blir nog till att klä in den med tyg iallafall! =) Det är mening bakom allt.

Hungrig.

Hungrig är jag också! Jag borde verkligen bara sitta, hela dagen och råplugga, men jag har så dålig självkontroll! "Hmm... om jag skulle äta? Nä.. vi har ingen mat hemma.. Men om jag skulle ta att gå och handla? Jaaa..."
Till och med disken känns mer lockande!

Hemma och sjuuuk

Ja stackars, stackars mig! Det finns inga gränser för hur synd det är om en när man är förskyld. Man är ju helt sänkt!! Näsan rinner, huvudet bultar, halsen svider.. är yr också. Sjukanmälde mig faktiskt idag, för andras skull främst, men nu är jag superstressad över att få en fet extrauppgift istället, då seminarierna är obligatoriska... En till uppgift är omöjligt! Vi har hur mycket som helst at göra, och jag måste lägga allt krut på hemtentan (som jag för övrigt inte har en aaaning om hur jag ska få ihop ca. 6 sidor på).

Uhuhuhu

oj..

Jag har varit på läger med skolan en natt. Sovit i tält och grejer.

Jag är helt däckad. Helt förstörd. Är superförkyld. Vilket är mycket illa tajmat då jag har en major hemtenta att skriva.

Jädrar.

Min dag

Har köpt mitt livs (den senare delen) varmaste jacka!! Slog till på en Everestjacka, nu när man bor i södra norrland, som det så fint heter.. Nu jävlar ska jag inte frysa mer. Men det bästa av allt, var att jag kunde köpa den på BARNAVDELNINGEN! Hhihihi.... Billigt! Eller ja.. billigare.

Har även köpt urgossiga vantar samt en mössa med rosett på. Jag har köpt en mössa. Well that was the first time. Men den är söt!


Dåligt!

Jaja, har haft en av mina berömda blogg svackor nu igen.. :) Har inte mkt kul att skriva om, därför blir det inget.
Får gäster imorgon, svägerskan och vår lilla guddotter kommer och på lördag kommer även erics föräldrar, pyspuys!

WOW

Jag har precis gjort en tavla.

Den blev.. hur snygg som helst!

Jag är chockad.

Bullbak

Håller på att baka bullar-duktigt va??

Men jag kom på nu att jag inte har nån kavel.


Oops.