Aoch..

Fasen, nu har jag blivit svullen i halsen! Ena halsmandeln är inte att leka med.. kan knappt svälja! Jag är liksom inte snuvig i övrigt, men jag tyckte allt att jag kände mig hängig imorse!

Imorgon när jag kommer hem kommer Eric ligga och sova här.. hos mig.. (Har jobbat natt). Ska bli mysig att ses igen. Sen på onsdag ska vi och Maria gå på nya Piratesfilmen! Äntligen!

jippi!

Det går mycket bättre nu! Äntligen!!

Pysslandet..

Nä, hur jag än ändrade så kunde jag inte bli nöjd med min scrapsida. Så jag slet helt enkelt bort papprerna och åkte och köpte nya nu! Hem kom jag med fina, smått mönstrade papper i ljusgröna toner.. Enhetligt och bra.
Såå... nu får vi se då.

Alltså...va?

Hahaha.. Ringde precis hos mig. Följane samtal utspelade sig.

Jag: Carina
Hon: Heeeej
Jag: Hej?
Hon: Hur är det? Är det bra? Hihihihi...
Jag: ???? Ehhmm...??
Hon: Det är Britt, kanske jag ska säga..hihihi..
Jag: ????
Hon: Är det Gunnar?
Jag: Nae... DÅ har du kommit fel!

Alltså. Jag svarade Carina. Och hon tror hela samtalet att hon pratar med Gunnar. Så lika kan vi väl ändå inte låta...?

Nytt födelsedagskort, BILD!

Sisådärja! Ni säkert förstår har jag fortfarande inte kameran i min ägo, så bilderna är tagna med min webbkamera. Rekomenderas ej!
Som vanligt har jag ritat av
magnolias underbara stämplar.

image195

image196

Oj!

Min pappas fru fyller år på tisdag! Här ska göras födelsedagskort!! Bild kommer garanterat senare!

Kryssning!!

Åh!! Wihoo! Nu har jag o Maria bokat en kryssning till Mariehamn med siljaline.. ska bli grymt mysigt... lite bad, peeling, bastu, shopping och mycket, mycket mat! =)

Köpte för övrigt ett par kickass jeansshorts idag. I love.


Nope..

Nej, kvällen kunde inte blivit bättre! Käkade maxmat, drog till Rusta (prylfrossa) och sen till willy's för att köpa onyttigheter. Hem, kollade på Monsters inc och vi hade iallafall tur med vädret. Sistnämnda måste vara bästa filmen ever. Hahaha... Det påminner oroväckande mycket om när jag var och campade med Erics familj.. denna stress? =)

Idag blir det shopping. Eller ja.. påtvingad shopping! Jag ska proppa in Maria i alla provrum i stan och ösa färgglada kläder över henne. That's my mission.

Hon tycker det ska bli jätteroligt.

Så fel..

Så fel det kan bli..

Carina säger: du..skäms du för mig om jag har mina blåa mkukisbyxor på mig?

Carina säger: Mkukis!!!!

Carina säger: HAHAHAHAHA


Ursäkta.. men jag tyckte det var ASroligt.

Fredagsmys!!

Maxmat, snacks och goooodis, bra filmer och gott sällskap, kan det bli bättre??


GUDMOR IGEN!!

Jag har blivit gudmor till en liten flicka.. woho...

Hagel igår-sol idag!

Woho, vaknar av att solen sticker mig i ögonen (underbart sätt att vakna på, I tell you!) Svidar på mig nya bikinin och de minsta kläder jag kan hitta och rusar ut på balkongen. Vafalls? Skitkallt, för det är nämligen skugga där. Solen har inte hunnit dit än.

Hur länge ska jag behöva vänta egentligen?! Jag ska ju steka..

Som en smäck!

Bikinin jag beställde satt som en smäck!

YES!

Snyft..

Uch.. känns inte som att jag klarar av tavlan till mormor.. det är så svårt!! Igår när jag satt, så kändes det faktiskt riktigt bra, men nu tog det stopp.. Det är ju ett stort svart papper, och det är ju inte speciellt kul, så nu försöker jag täcka det på nåt sätt med andra papper. som ju är lite karaktäristiskt för scrapbooking. Men jag är rädd för att det ska bli plottrigt! Sen är jag livrädd för att klippa och för att klistra, då finns det ingen återvändo!!

Uhuhu..

Vad har jag gett mig in på...? Igen?

Oh Lord. Min älskade mormor fyller 80 den 29 juni. efterom jag gjrde en fin text till min låtsasmorfar när han fyllde 85, vill jag ju inte vara sämre med mormor :)
En människa som fyller åttio, behöver inga saker. Därför tycker jag att det är mycket roligare att lägga ner tid och energi och skapa något att ge bort. Min tanke är att jag ska göra en stor..scrapbooksida? Alltså, jag har köpt ett stort svart papper, som jag ska limma fast på en kartongbit, sen tänkte jag scrappa på det. Har köpt blommor, massa papper mm.. tänkte sätta en bild på henne i mitten, och eventuellt lite bilder på oss i vår lilla släkt runt om. Försöker också hitta någon bra, kort dikt, antingen som handlar om att fylla 80, eller en dikt om en mormor  och en mamma (hon är ju både och...)

Förstår ni min tanke?

Har någon en jättebra dikt så skulle jag bli helt galet tacksam. Lite ideér och inspiration skulle inte heller skada..

Mc'Gills

Jag och Maria jobbade igår, sen strosade vi ner på stan och kikade lite i affärer, bestämde oss sedan för att "fira" på Mc´Gills. Blev lite enkel mat sådär, men det var ytterst mysigt att sitta ute i värmen och njuta.
Idag jobbade jag också, men fick sluta lite tidigare (är man effektiv så är man) åkte hem, läste lite i min nya bok (familjegraven, Katarina Mazetti, rekommenderas starkt) och sedan somnade jag en stund. Älsklingen ringde och väckte mig.. ;-) Mötte Maria lite senare och promenarade runt...hela Gävle? =) Supermysigt. Det behövs inte mycket för att vi ska ha trevligt. Och du, jag bjuder på glassen! hhihi...

Ja just det! Mygghelvetet som höll mig vaken igår, var kvar igår!! Men då jävlar.. studsade runt i sängen på jakt efter myggan, i helvete du ska få hålla mig vaken en natt till!!

Myggan finns inte mer.

R.I.P

Nypressad apelsinjuice..

..är så himla gott.. Köpte en påse med 6 apelsiner på Willy's med Maria, som jag pressade nu. Ljuvligt! En dryg halvliter blev det!

Min dag

..och framförallt min natt! Jag gick och la mig. Konstaterade snart att jag hade en mygga i mitt rum. Jag hatar myggor. De låter. Jättejobbigt, och man får panik när det plötsligt blir tyst, för då vet man. Man vet att den snart ska hugga snabeln i en.
Jag fick ligga med täcket upp till ögonbrynen. Det hade ju varit ok. OM DET HADE VARIT VINTER!!!

Trött.

Sen jobb. Har ringt väääldigt många samtal idag, är helt slut. Ont i halsen har jag också, oklart om det är pga allt telefonprat eller pga en stundande förkylning?
Ska snart iväg igen och möta Maria, vi ska ner på stan och hänga. Ev. blir det lite restaurangmat också. Vi ska fira att vi är så jävla bra.


Nej

Jag vill inte prata om det.
Min bloggdesign.
Satt, aaaaaaslänge igr och gjorde en toppenfin layout. men det sparas inte!!! WHY?! Hela kvällen åt helvete. Det ser ut som skit nu, men ni får helt enkelt ta det ett tag.. jag vill inte tänka på det..

Biljäkel

Nu är äntligen biljäkeln såld. Woho, skönt att bli av med den!

Snart ska jag trampa ner på stan o fika med Maria, äntligen! Har gått jättemånga dagar nu ju...

Hmm.. Jag har druckit ett glas smoothie. Räknas det som middag..? 

Att göra en kalender..

Jag håller för tillfället på att göra min egen kalender.
Snyggt block+sönderklippt ful kalender=snygg hemgjord kalender!

OK.. det är lite överarbete, men..äh.

Utemöbler!!!

Äntligen! Jag har köpt utemöbler!!! Det är halva priset på hemtex fram till den 19/8. Bordet och stolarna bara stod där, och lixom stirrade menade på ig och skrek "Köp oss! Ta med oss hem!!" Ja, ni vet hur det är. Snäll som man är så löd jag. 300:- för ett träbord med två stolar, PRECIS som jag tänkt mig! Så underbart.. har köpt en liten rosa kruka med nån rosa blomma i som med all säkerhet kommer tvärdö snart, men man får njuta så länge det varar! =)
Har köpt jordens sötaste klänning också, på Kappahl av alla ställen!  En rosa sak som är super super somrig..

What??

Har suttit hur länge som helst med detta, och nu ser jag att det fortfarande är blått?? Meh.. jag har ju ändrat allt det, men det sparades inte? Jag blir bara för trött.

Äh..

Får fortsätta trixa sen. Varför blir det ALDRIG så bra som man har tänkt i huvudet?

Oh yes!

Sidan är under ombyggnad.
Tro inget annat.

Idag

Befinner mig hos min kära far. Min lilla bror tog studenten igår (kortet uppskattades.. eller..iallafall pengarna i det :-) )
Nu ska jag gå och träffa en kär vän till mig, vi ska äta glass i solen, trevligt! Svårt dock, att veta vad man ska ha på sig, i solen och i lä är det supervarmt, men i skuggan och i blåsten askallt! Tjocktröja och shorts är en bra mellanväg, tyckte jag =)