Dagen idag!

Idag ska jag bara mysa och leka med mina underbra gudbarn som är här! HÄRLIGT!!!

Ibland..

Ibland känner man sig väldigt ensam i vissa situationer. När ingen förstår undrar jag om det är jag som inte förstår? Så kanske det är. För det är så det verkar - släpp det och gå vidare. Men? Va? Varför får jag inte reagera över saker? Varför får inte jag bli ledsen och bara vara ledsen ett tag? Eller är det en oskriven regel att antingen är du ledsen, men måste göra något åt den, eller så är du ledsen men håller käften. "Det är ingen stor grej" - vissa grejer är stora för mig, men inte för andra. 

Uppe med tuppen?

Uppe med tuppen idag igen.typ. Hehe. Vädret är lika fint idag, härligt! Idag tror jag att dagen kommer att se ut ungefär som igår, förutom att mamma kommer hem ikväll! Imorgon kommer även Erics familj (de bor grannar med oss!)

Hoppas att ni får en skön dag!

Perfekt dag!

Åh, vilken härlig dag vi har haft idag! Först var vi ju som sagt på morgonpromenad, sen satte vi oss ute i solen med varsin frukostmacka och te. Solade en stund i hettan (!). Efter ett tag tröttnade jag på att sitta still (blir så rastlös!!) och började stapla ved medan Eric klippte gräsmattan. Sedan satte vi oss och solade en stund till, tittade i tidningar och myste.. Sedan tog vi cyklarna till kiosken och åt varsin hamburgare och varsin glass efter det (så var den morgonpromenaden värdelös). Hem, la ut en filt på gräsmattan där det var kvällssol och drack kaffe och spelade spel...MYSIG DAG!!

Helt underbart..

God morgon!!

Vi gick, FAKTISKT upp åtta båda två, drack en kopp kaffe och gav oss ut på långpromenad! Underbart att gå på grusvägarna i morgonsolen.. Detta kanske kan bli en vana?

Eftersom vi gick ut innan vi hade ätit måste vi försöka få i oss nåt nu, sen ska vi ut i solen igen! Jag ska stapla ved och Eric ska försöka få igång gräsklipparen - wish us luck! =)

På landet igen

Nu är vi här igen =) Jag och älskling har hela stugan för oss själva, supermysigt! Vi har ätit tacos och spelat monopol :) Imorgon måste jag gå upp ÅTTA för att ge katten sprutan då istället, så vår AMBITION är att gå upp båda två då, och gå på en powerwalk i solen! Hur många tror att vi kommer göra det?

Natti!

Gävle igen

Nu är jag, efter fyra timmars åkande, äntligen i Gävle igen.. Pust. Promenad-buss-tunnelbana-tåg-promenad. Puuuuh! Imorgon ska jag göra samma resa igen!

Imorgon

Jaha, blir snart till att hoppa i säng.. Ska ta bussen härifrån kvart över tio imorgon. Detta innebär att jag måste gå härifrån..kvart i och gå upp... strax innan nio! Puhu.. :D (Märker ni att jag inte är någon morgonmänniska??)

Ska bli riktigt jobbigt att åka hem bara över en natt.. men det ska bli mysigt att träffa älskling... konstigt hur mycket man kan sakna varandra efter någon dag, när man bor ihop och varit tillsammans i 4 1/2 år? Härligt! <3

Har fått färg i ansiktet idag! Jippi! Men INTE bränt mig! Mitt mål denna sommar är att inte bränna mig...Jag är rödlätt och fräknig, så det brukar vara mer en regel än ett undantag, men jag ska kämpa!!

Godnatt!

Ett samband?

Kan man se avsaknaden av besökare som ett samband med det fina vädret tro?

Jag väljer att tro det.

Det är så. Visst?


Ute hela dagen lång!

Idag har jag varit ute och pulat hela dagen! Mysigt! Jag har målat en sida av boden (tills jag såg en stor jävla spindel och vägrade fortsätta) men det tog ju ändå hela halva förmiddagen.. Sedan satte jag mig och solade en skvätt och pratade med älskling och åt grapefrukt! Yum!
När jag sedan tröttnade på att svettas floder (VARMT på altanen!) började jag ge mig på veden igen för att upptäcka att vedberget i grund och botten är en enda stor myrstack. Woho! Dock var det såna harmlösa svarta mysor, men det är inte kul med saker som kryllar.
SEN
försökte jag vara duktig flicka och klippa gräset. Teknikens satans under. Tror ni gräsklipparen startade?

Icke.


Ensam

Nu har mor min åkt, och jag är ensam hemma. Har staplat ved till förbannelse, men jag har ändå inte ens fått undan en sjättedel!! Suck. Imorgon ska jag nog försöka ge mig på att måla vår bod. Jag målade ju hela huset förra sommaren, men hann inte med boden, så den ska jag försöka göra imorgon!

Så..vad gör ni? Var är alla? Hade 100-någonting besökare här om dage, idag 3? TRE?? Kom igen nu...:P


God morgon!

Trött.. Måste upp vid halv tio varje dag nu för att ge katten spruta. Bara att vänja sig (okey, det är inte så tidigt... men ändå).
Idag åker mamma, så då blir jag ensam här ute i skogen; lördag, söndag, och sedan åker jag till Gävle igen på måndagen för att på tisdagen åka tillbaka igen och vara här tisdag, onsdag och på torsdag kommer mamma!Unde dessa dagar får jag troligtvis sällskap så det gör inget.  =) Det blir mycket åkande, men det är det värt för mamma och kattens skull!

Härligt!

Sitter och myser hos mamma. Vi tuggar på var sin toast-mums! Igår bakade mamma en rabarberpaj på färska, hemodlade rabarber! Mums!

Mår för övrigt lite bättre idag. Nu låter jag sämre än jag mår... Skönt!

Uhuu!

Jag har varit utan min blogg i några dagar nu, det har inte funkat! Men nu, nu mina vänner, är jag tillbaka!

Befinner mig på landet hos min lilla söta mamma för tillfället. Hon ska åka på semester imorgon och jag är alltså här för att vara kattvakt, då vår äldsta katt har fått diabetes och behöver två insulinsprutor om dagen.

Igår var vi inne i Norrtälja och hälsade på min underbara mormor.. vi var på stan och handlade och fikade, vilket är en ansträngning om man är snart 81 år gammal... men det var trevligt och hon var duktig tycker jag!

Idag var vi OCKSÅ inne i Norrtälje och kikade lite. Fyndade faktiskt en top på rea för 79,50. Lagom tycker jag, hehehe....


Stånk och stön

Nej. Fortfarande inga nyheter på förkylningsfronten tyvärr... Dock har jag kommit ganska långt med min rapport! Skönt! Sen om den är så bra vet jag inte men men...

Nu ska jag softa hela kvällen. Undantagslöst. Dock är jag sugen på nåt men kan inte äta det lilla goda vi har hemma-choklad. Kan inte äta det när jag har ont i halsen, hostar sönder mig då!

Det suger.


Nope...

Mår inte bättre idag, nej. Trots att jag mår som skit måste jag sätta mig och skriva rapport nu...good luck...

Ljuset i tunneln var iallafall att Maria tänker komma förbi på en kaffe senare idag. När jag gick upp sken solen (äntligen, tänkte jag) och jag planerade då helt fräckt att då kan vi gå och köpa glass och sätta oss i solen et tag innan vi måste bita tag i rapporten igen, pefekt!


Nu ösregnar det.


Nattinattinatti...

...nu går jag och knyter mig! Har hjälpt Eric att fixa hans blogglayout ikväll-det tar ju HUR LÅNG TID SOM HELST!! Herregud... Men snyggt blev det! Kolla här.


Imorgon är jag frisk.


In my dreams.

Shit



I feel like shit.



Thé

Är inne på min tredje kopp thé sedan klockan tolv.. Min hals fungerar överhuvudtaget inte utan den drycken just nu. Gjorde det stora misstaget att dricka ett glas juice till frukost.

Aaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!


Kan man överkonsumera thé?
Hur mycket måste man dricka i sådant fall, tro?

Just det!

Sjuk är jag också till råga på allt! Halsmandlarna är så svullna så att det känns som att jag har två arga mandariner i halsen, vilket gör att jag hostade mig till sömns.. inte alls skönt. Nu har även snuvan kommit, så nu är det inte nådigt längre.. kan inte andas och inte svälja, bra kombo??

Stackars..stackars.. mig.

Galet trevlig fredagkväll!

Det blev en mycket lyckad kväll med god mat och mycket gott sällskap! Det är riktigt trevligt att bara sitta ett gäng och snacka (och kolla lite på hockey....) en hel kväll! Dock sov vi bort halva hela dagen eftersom det råkade bli lite sent... oooops. :-P 

Nu sitter jag och skriver rapport för fulla muggar.. Motiverad? Nej. Intresserad? Nej.

Frågor på det? 

Mysfredag!

Erics kompis och en av mina kompisar kommer över ikväll! Ska bli mycket trevligt... Efter allt jäkla pluggande, läsande och skrivande ska det bli sjukt skönt att bara koppla av! God mat ska vi äta också! Ädelosttäckt fläskfilé på potatis och tomatgratäng! Yum!

Födelsedagskort!

Var ju på prinsessmiddag här för ett tag sedan, och fick då självklart lov att göra ett prinsesskort till ändamålet! =)

image307

    

Födelsedagskort!

Här är det tillhörande kortet till svägerskan...

image306

Nyskapat halsband!

...och ett halsband också! Till svägerskan min!

image305

Nyskapad ring!

Nyskapad ring, denna gång till min syster som fyllt år!
Ringen är som vanligt gjord med vanliga pärlor och silverplätterad metalltråd.

image304

Sambons blogg!

Min sambo har efter lite påtryckningar börjat blogga! :)

Bloggen inehåller mycket sport men även lite annat smått och gott! Måste göra lite reklam ju!

Bloggen hittar ni
här.

SÅ trött!!

Har haft praktik hela veckan och är heeeeelt slut. Att ta hand om småsötisar hela dagarna är ingen lek! Det är kul som bara den och givande, men tar mycket energi...

Imorgon är sista dagen och jag ska sluta lite tidigare för att hinna med ett tåg som går ett. Ska åka hem till min pappa som jag inte varit hos sen i julas (dåligt dåligt...) Det ska bli SUPERMYSIGT!!

Ny hemsida!

Nu ligger allt jag gjort (som jag är nöjd med) uppe på en hemsida!

www.pastelle.ning.com

Om du hittar nåt du gillar och vill beställa, är du välkommen att maila mig för frågor, pris etc. [email protected]