Nyinhandlat!

Titta vad jagsatte ihop häromdagen! Visst blev det tjusigt? Tänk vad lite plastblommor kan göra! =)

image282


Ännu mer pyssel!

Av tyget som blev kvar från tavlan gjorde jag faktiskt en löpare!

image280

Och såhär ser köket ut nu, tillsammans med nya löparen och tavlan!

image281

Pyssel!

Igår snodde jag ihop en ny tygtavla! Tyget tvärförälskade jag mig i; från Åhléns 125:-/m.
 
image279

Garderobsrens

Alltså. Full av entausiasm började jag städa garderoben. Vilket innebär att jag måste skyffla ut allt först. Längre än så kom jag inte. Nu ligger ALTT på golvet, och jag orkar inte mer... Hur löser man det problemet?

Sex

Klockan sex ska jag nog faktiskt ta och sätta ner min lilla rumpa i vår mysiga soffa och titta på Design; Simon och Thomas! Det tycker jag att jag är värd.. =)

Hur mycket ska vi slå vad om att jag glömmer det??

Bakar!

Jag håller på att baka! Lite tröstbak :) Leila Lindholms kärleksmums! De står och svalnar nu, så jag har inte hunnit hugga tänderna i den än...! Dock har jag råkat äta lite smet, såå.. jag mår lite illa :) Kanske är lika bra, borde eventuellt äta middag INNAN jag äter upp hela plåten med kärleksmums...ensam.

Kärleksmums ensam?

Lördag

Happ.. Eric har tenta nu på förmiddagen (en lördag? Välplanerat...) Sedan ska han gå ut ikväll. Så jag är ensam en lördag..

Så vad ska jag hitta på då? Pysselviljan skryper i kroppen, skulle verkligen vilja göra något. Men jag vet inte vad jag ska göra,
tavlorna kan jag inte börja måla än, då jag inte har något motiv, så jag får väl hålla mig lite =P. Funderar däremot på att göra några födelsedagskort. Tänkte att det kunde vara smart att ha några "på lager"? Har aldrig gjort så förut, men då brukar det oxå bli så att jag panikpysslar.

We'll se!

JAAAAAAAAA!!!!

Jag klarade båda mina inlämningsuppgifter!!!!


Jag är helt galet glad.. helt galet..

Min dag!

Åh, har haft en härlig dag idag! Åkte till uppsala för att träffa en vän till mig. Vi har umgåtts hela dagen och har haft suuuupertrevligt!

Nu är jag hemma hos en annan kompis, passade på att besöka henne, när jag ändå är i Uppsala! Då kan jag lika gärna ha myskväll här och sova över! :)

Trevlig kväll!

Info

Jag klippte mig på hårskolan i Gävle. Kostade 140:-!! Helt klart värt det :)

När jag satt i hårtvättstolen, frågade jag den urtrevliga tjejen som klippte mig, hur länge hon hade kvar på utbildningen. Hon svarade då att hon var klar. Alltså-färdig frisör. Där och då kände jag att mitt hjärta sjänk, då jag insåg att jag kanske borde sagt att jag ville ha en ELEVklippning, när jag bokade?? Jag flämtade till och frågade vad det skulle kosta då, och hon lugnade mig med att det var samma pris.


Tur som en tokig, blev klippt av en grym, utbildad frisör, för 140:-!

Min nya frisyr!

Så... vad tycker ni?

image274

Frilla!

Jag ska ner på stan och klippa mig nu...jag är supernervös!!

Håll tummarna!

Tävling!

Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari.

Nåja

Nåja, såhär får det se ut sålänge..

Lördag


Herregud... det är lördag.

SÅ skönt!


Nysydd klänning!

Här kommer en klänning jag sydde ihop ikväll =) Vad tycks? Den påminner mycket om min tröja jag gjorde tidigare!

image269

Orka!

Puh.. jag har pluggat, och pluggat, och pluggat. Är helt slut. Ska snart skicka in två arbeten som jag för alla gudar hoppas att jag blir godkänd på, annars är det hispan nästa.

Ikväll ska jag och Maria gå och se Förtröllad på bio, hoppas den är bra! Kul att hitta på nåt iallafall!

Det kliar i mina fingrar! Vill börja måla på mina beställada
tavlor, men jag har inte riktigt fått slutgiltiga direktiv, så vi får se hur det blir med det.. men jag vill vill vill! =) Skönt att koppla av och koppla bort och göra något annat än att skriva...


Trött..

Är trött på att ha dåligt samvete! Har STÄNDIGT dåigt samvete för skolan, vad jag än gör så BORDE jag egentligen plugga, det är så jobbigt... Har en ganska stor skrivuppgift som skall vara inne den 14e, som jag inte ens börjat med!!


Buhu.

Min andra tavla =)

Här kommer den andra, omtalade tavlan :P Föreställande min älskade gudson!

image268