För det är ingen vanlig dag...

....för det är Carinas födelsedag, hurra, hurra, hurra!!

Himmel och pannkaka vad trevligt det var igår!! Supermysigt, länge sedan jag gapskrattat så mycket som igår.
Tack brudar!


Tjejkväll!!

Idag ska jag och Maria fira oss (jag 22 år imorgon, Maria firar 25 år snart) genom att ha en tjejkväll hos Maria. Ska bli übermysigt! God mat och gott sällskap, kan det bli bättre??

Fotboll

Alltså. I det här hushållet är det min sambo som äger kontrollen. Alltså, fjärrkontrollen.
Han brukar alltid, alltid kolla på fotboll-så känns det! Men idag.. idag... Ska jag kolla på brothers and sisters. Finns inget som kan rubba mig. Inget. Å han tjatar.. "snäälla.. har du inte kommit på andra tankar? Får jag kolla på matchen?"

Icke. Muhahahaha

Ehehe...

Aj då.. Jag VET ju hur irriterande det är att gå in på en blogg som aldrig uppdaterar, men jag har haft så mkt att göra samt att jag är så fruktansvärt trött när jag kommer hem från praktiken. Men nu är det bara två veckor kvar.. tycker det är sjukt tråkigt, vill inte börja skolan igen. Vill börja jobba nu...

Mitt lilla party för min pappa, hans fru, min syster med sambo, min mamma, min moster med respektive, mina svärföräldrar, svägerska med man, två gudbarn samt Maria, är över nu, det blev urtrevligt och superlyckat.

Men puh.

Kina

Ikväll ska vi käka kinamat.
Jag dör vad gott!! Mmmmmmmm

På bättringsvägen..

Nu mår jag lite bättre och planerar att gå till praktiken imorgon.

Känner mig lite stressad, ska få hit ca 16 personer till helgen, gulp, hur ska jag hinna få ihop allt??
Är lite lättad iallafall, då jag lyckats köpa födelsedagspresent både till mor och far (pappa, mamma och jag fyller år samma vecka) vilket känns superskönt.

Imorgon ska jag utföra en teknikuppgift med barnen på skolan, skall bli intressant. Kommer nog bli ett herrans liv om att "men jag vill oooooocksåå!!!" men alla kan inte. Livet är orättvist.

Hmm

Jag har blivit...magsjuk?! Jäkligt bra tajmat.

Välkommet lixom.

Död

Har varit och tränat ikväll.. Provade friskis och svettis gympapass "medel" istället för "bas" (som är lättare) och jag är helt död.

Helvete och faan vad jobbigt det var!! Men det kändes samtidigt skönt, eftersom man vet att det kommer att ge resultat om man går på detta, vilket maninte kände med baspassen...

Men om jag kan gå överhuvudtaget imorgon, blir jag glad!

Inbjudningskort!

Här kommer inbjudningskorten jag gjorde tidigare i veckan!


image255
image256
image257
image258
image259
image260

Marinerade vitlöksklyftor

Nu har vi påbörjat processen att marinera egna vitlöksklyftor! Kan ju vara en kul grej att ge bort i julklapp...?

Först skulle man koka dem, skala dem och lägga i vinäger i 3 dagar, SEN ska vi marinera dem i tio! Så vi får väl se...

Höstbild!

133578-254

Yoga

Är hemkommen från yogan.. Skönt! Det är härlig "träning" tycker jag! Dock skulle jag ju vilja bli mer vig och smidigare, och då våra pass inte direkt gör att man pressar sig, borde jag nog göra lite stretchövningar hemma också.. Inser nu att jag faktiskt, utan att tänka på det, sitter med rak rygg när jag skriver?! Jag har aldrig suttit med rak rygg framför datorn tidigare! Har alltid suttit som en säck potatis för att jag har haft så lite muskler i ryggen, så att sitta rakt har varit tokjobbigt, men nu..nu...

Det händer grejer!!

VFU

Är i full gång på åraktiken, imorgon ska jag göra ett moment med barnen, ska bli kul faktiskt, lite hösttema.

Dock känner jag mig rätt knäckt, fick underkänt på hemtentan. Inte alls kul..

Håller på att skapa inbjudningskort till släkt och vänner till min födelsedag, roligt att pyssla och foton kommer sedan!

Vi har köpt en soffa föresten!! Tylösand på ikea. Det bästa av allt är att vi får den hemkörd, fraktfritt!! Bara för att varuhuset här är så litet, så har de inte soffan inne och bjuder därför på frakten! Toppen, det är ändå 700:- vi sprara på det!