Home sweet..

Min dygnsrytm är helt kocko! Jag som är kvällsmänniska och extremt morgontrött, somnade ca klockan nio i torsdags (samma dag jag kom hem) och vaknade innan klockan ringde! Vid FEM!! På morgonen! Har aaaldrig hänt tidigare! I min kropp är ju klockan 4,5 timme framåt, förmodligen det som spökar. Mjukstartade med en heldag i skolan igår, men det gick så bra så, bortsett ifrån att jag har det vildaste hosta ni kan tänka er, och höll på att hosta upp lungorna hela dagen. Kul att träffa brudarna dock!

Idag vaknade jag klockan kvart i åtta. Sjukt sjukt, tog det lugn, jag och Eric åt lugn frukost, kikade lite på tv och gick sedan ner på stan och strosade lite. Myspys! Gick hem och fikade och har tittat på en film nu. Ska snart göra oss iordning och gå till interpool och käka middag och spela biljard, han och jag. MYS!!!


Goa bilder



Jag och sötnosen min påväg upp till stan. Varmt? Njäääh, ca 35 grader på eftermiddagen kanske.



En liten eftermiddagspromenad längs strandbrynet..



Tvättade en elefant. Med kokosnötter (?!?).



Solen går ner över Calangute beach. Kossorna gick från ett ställe, till stranden och sedan vidare till ett annat ställe varje eftermiddag. Samma tid. Sjukt.




Hemma igen!

Shit pommesfrites, nu är man i Sverige igen! Flyget gick klockan halv sex igår kväll och kom fram helv fem i morse. Fick då sitta på arlanda till klockan sex och vänta på första tåget och SEN åka en och en halv timme till Gävle. Tog en taxi hem trots kort avstånd (skämmes) men med trasig, tung väska plus snömodd tyckte Eric att jag skulle åka taxi, så han var en sötnos och bokade en till mig :)
 
Trött som satan är jag nu, i min kropp är klockan 00:20 och jag har inte sovit ordentligt på ett dygn. Lycka till att gå upp till skolan imorgon Carina.

Burned

Aj aj aj aj aj.
I hela 6 dagar har vi klarat oss utan att branna oss men nu jaaaaaklar! Bada ser ut som KRAFTOR!!!! =(

Vet ni forresten? Vi var skitnara att kopa en solskyddsfaktor med BLEKMEDEL! Har vill man ju vara blek, vilket har gjort oss riktigt inne har hahaha..

Imorgon ska vi aka till Panjim och shoppa!! Massa markesklader for inga pengar typ.. fixed prices sa vi slipper pruta, skont!!

Hors snart igen!

Puss!

Jag lever...!

Ville bara hoppa in och saga att allt ar bra i Goa och att vi lever det gooooda livet har!

Solbadsolbadsolbadparty.

HAHAHAHAHAHA.

Saknar er alla men skulle inte banga pa ett par veckor till har.. gor mycket skojigt och dagarna ar fullspackade..traffat massor av roligt folk och njuter i fulla drag!

Syns om 9 dagar!

Goaaaaa



Do I say more...?

Kärlek

Inatt sov jag sista natten på lääänge med min älskling.
När jag kröp ner brevid honom och låg med näsan mot hans varma rygg kom jag att tänka på hur oerhört lyckligt lottad jag är! Jag har den stora förmånen att få vakna och somna med världens finaste, varje natt!

Älskar dig så, och jag kommer sakna dig massor...

Tiden går fooort!

Idag har jag haft en hektisk dag, vill jag lova! Gick upp och började packa, göra mig iordning och städa ända tills jag skulle ner till tåget vid ett.

Och det var ju skitkul.  Min väska väger minst 100kg och den var inte speciellt lätt att dra eftersom det var snömodd hela vägen ner till stationen. Helt slut och dyngsur om fötterna kom jag fram till tåget. Mötte sedan upp älskling på t-centralen och tillsammans åkte vi till Skanstull för att åka med Erics pappa hem. Väl framme sprang jag över till Erics syster (som tyvärr inte var hemma) för att gossa lite med mina fantaaaastiska gudbarn! Mys mys mys! Dock hade Isac (3 år) blivit stor sen sist jag såg honom! Haha, lilla kaxgubbe! "Jag tycker att du ska gå hem nu. Jag tycker att det är jobbigt att du är här hela tiden. Gå då." Jag bara gapade. Hahaha.. "Hela tiden" Har inte sett honom sedan i julas! Jag tar det för vad det är; kärlek :)

I övermorgon åker viiii!!!!!


Åhejåhå

Okey, nu är det tre dagar var tills vi åker! Tre tre tre. Det är ju ingenting.

Imorgon ska jag ta min lilla väska (????????) och gå ner i snömodd (???) till stationen och åka till Sthlm. Idag ska jag dessutom klämma in en fika med brudarna bland allt packande..

Det bästa av allt är att imorgon ska jag gå till skolan (45 min) låna en bok, gå hem (45 min) hämta väskan och några timmar senare gå till stationen (20 min). Pust. Men jag måste åka till stockholm av den enkla anledningen att jag måstemåstemåste träffa mina gudbarn! Saknar ihjäl mig!!

Helt. Slut.

Herregudihimmelriket.

Jag är helt färdig! Jag går ju en jätterolig kurs i skolan, tematiskt arbetssätt; drama, rörelse, musik och bild. Den här veckan har vi haft drama och rörelse hela dagarna. Kroppen är inte van vid att vara fysisk aktiv hela dagarna en hel vecka!

Idag har vi varit ute hela dagen, På skidor. Vi har lekt lekt lekt på skidor vilket faktiskt var riktigt kul, svårt dock! Mina skidor var dessutom extremt bakhala så det var asjobbigt! Jag ramlade både en och två och hundra gånger haha..Vi har även kulpterat i snön! Sedan fick vi färglägga våra konstverk! Hehe.. vad fin vår skolgård blev, må ni tro!

Dock är jag helt sjukt trött. Så trött att det liksom känns som att om jag skulle somna skulle jag inte vakna mer...JOOOODÅ! Jag ska ju till Indien i över, över, över, övermorgon!

Mys!

Igår var jag och Eric på en übermysig middag!!!! Vi var på en kinesisk/asiatisk-allt-i-allo restaurang och beställde varsin Asia-box. Den innehöll en otroligt god men superstark soppa, sushi, pad thai, lite småplock samt någon biffröra! Supergott! Dessutom ingick det banan och glass efteråt. Vi hade tänkt att gå på bio sen, men vi orkade inte och åkte hem istället...

Mysigt som bara den, sådär mitt i veckan! <3

The blow has popped.

Blåsan you know?

It is no more.

Blir nog ett rätt fult ärr skulle jag kunna tänka mig dock..