Men mina vanor..

Jag har ställt om dygnet!! Ahhh! Inte inte inte bra!! Imorgon ska jag upp i ottan, och jag kommer att dööö...

Idag ska jag iallafall pallra mig iväg till dollarstore och köpa lite struntsaker (förmodligen) och en rulle papp. Ni vet sådan där papp man har på golvet när man målar väggarna? Tänkte slå in
tavlan i det, borde väl funka? Typ artontusen varv?

Färdig tavla!

Sådääär ja! Nu är den första beställda tavlan klar! Den har blivit godkänd och ska skickas på måndag!


Mat

Jag har ätit två godisar idag.

Jag kanske skulle ta å göra en macka innan jag dödendör?

Städning

Igår hade jag absolut ingenting upphetsande att berätta. Vi sov hela halva dagen och städade sedan. Var på stan en sväng och åt sushi till middag. Såg två filmer. End of story =)

Idag ska vi ner på stan igen, Eric ska köpa en jacka han provade igår. Sååååå fin! Sedan vid fyra är det tvättid och då lär väl jag springa upp mellan gångerna och måla som en galning! Vill bli klar i helgen, så att jag kan skicka den i början av veckan.

Var förresten på posten och frågade vad det skulle kosta att skicka en tavla, och de sa att om den inte väger mer än två kilo går den som post, ca 70:-! Mycket bättre än 149:- som det stod på deras hemsida!!


Håret igen

Nejmenasso. Jag måste bara berätta. Tidigare nämnde jag att jag tyckte att min förra toning gick ur lite väl fort, och detta beserar jag på att sist jag tonade håret satt det kvar i ett år.

Det kan ju tyckas som positivt,
men here goes;

Jag och Tove, unga, glada och äventyrslystna (haha?) var mycket på mitt landställe en sommar. Vi hoppade förbi ÖB för att köpa godis, läsk, godis och...mer läsk och stannade plötsligt framför hårtoningarna. Vi tittade på varandra och sedan på vårt vitblonda hår och konstaterade att det skulle vara skojigt att se hur vi skulle se ut i lite mörkare hår? Nu när det ändå var sommar? Med en toning som ska gå bort efter 6-8 tvättar?

Sagt och gjort! Haken var bara att det inte fanns några normala färger, så det blev typ kopparfärg till mig och någon ton som gick LITE i lila till Tove. Då vi var ganska långhåriga tog vi två var för säkerhets skull.

Väl hemma färgade vi en gång. Hmm.. såg blekt och dassigt ut. Äsh, vi gör en gång till! Färgen blev bra, men inte så diskret. Jag såg ut som en morot i skallen och Tove som.. lila. Aubergine? Hahahaha.

Well well, nu var det ju bara att tvätta ur skiten.

Not.

Några dagar senare ringde Tove mig, gråtandes "Carina..nu har jag tvättat håret trettiofyra gånger, och jag är fortfarande lila!!!!!"


HAHAHAHAHAHAHAHA...


Såhär såg vi ut! Bjuder på en berömd CarinaoTove pussas bild, det är den enda jag har i det tillståndet! =)


Seg dag..

Min dag har varit segare än segast. Planen var;
* Sova ut (check)
* Måla (ej check)
* Plugga (ej check)

Hmm... Men dock hann jag med en eftermiddagsfika med brudarna, och DET, mina damer och herrar, är inte det sämsta!!



Hårfärgen!

Det blev fiiint! Mörkt, men fint! =)

Kanskekanskekanske lägger upp en bild sen!

Poliser??

När jag kom hem från min handling stod det en hel drös med poliser tvärs över gatan vid mitt hus?? Typ 7 poliser.. de stod och muddrade några.. Läbbigt! Här om dagen var det en kille som frös ihjäl på vår gata! Och förra vintern var det en mordbrand här och en kvinna omkom, samt att diverse andra bränder härjat här. Och för några helger sen blev kiosken tvärs över gatan rånad??


Kanske.. inte så tryggt?

Eh..hehe.

Jahaja... så sitter jag här med färg i håret igen? Det är nog lite som med tatueringar, har man väl börjat kan man inte sluta..? Nej, men min toning har försvunnit (snabbt?) vilket gjorde att jag bara hade den dassiga färgen som jag inte tyckte om, kvar. Har nu slingat igen, men denna gång bara lite hipp som happ... Haha.. ja vi får väl se :P

Tröööött!

Apu, jag är riktigt trött nu alltså... Jag tror inte människan är skapt för att gå upp såhär tidigt. Speciellt inte när det är mörkt, kallt och snöstorm ute!! =(

Snat ska jag alltså promenera till skolan, á 45 minuter.

Det ska bli skönt.

Julkänsla!

Mmmm.. Nu har jag druckit varm glögg och ätit pepparkakor! Har lyckats hålla mig ifrån glöggen fast den funnits att köpa länge, men nu jäklar! Så hiiiimla gott och mysigt!!

Har ni sett färjan på kanal 5? Jag smäller av!! Så jäkla roligt program.. Så sköna människor! Hahaha håller på att skratta ihjäl mig varje gång..

Målardag!

Idag är jag ledig från skolan och ska passa på att måla första tavlan.. Har redan kommit riktigt långt på den, och jag känner mig nöjd! Kanske hinner jag faktiskt klar idag?? Det vore skönt, eftersom köparen vill ha tavlan hos sig redan den 8 december!

Men är det verkligen ingen som vet ett bra och billigt sätt att frakta på?? 

Lite senare ska jag glida över till Maria och fika o prataprataprata! =)

Mysdag!!

Bowling!

Myspys! Jag och brudarna var ju och bowlade ikväll! Jag vann alla tre omgångarna! Inte för att rub it in your faces brudar, men alla tre gångerna! Hehe..

När jag kom hem bjöds det på överbliven oxfilé, klyftpotatis och pepparsås, yum!


Bjuder på ett par bilder från kvällen!








On my way home...goddamncold!


Målardag!

Godmorgon gott folk!
Vi hade tänkt att gå på en härlig promenad i solen idag men tji fick vi-det är ju snöstorm?? Får de hur det blir. Mot lunch åker pappa hem och då blir det pluggdag för Eric och målardag för mig! Roligt!!

Nu blir det frukost!

En dag på stan!

Nu ska vi nog börja ge oss ner på stan snart och strosa lite. Jag är pank som en kyrkråtta, men det rycker i shoppingnerverna, så vi får väl se...!

Hade en jättetrevlig kväll igår, vi åt oxfilé med chévresmör och rostad potatis! Mmmmm!

Hörrni! Jag behöver hjälp! Vet ni något smart sätt att frakta tavlor på? Jag var inne på postens hemsida och kollade, och då verkade det som att det skulle kosta ganska mycket att skicka?? Och jag menar, finns det inget annat sätt? Dom väger ju inte mycket...


Hjälp mig nu people!!

Helgbesök!

Puh, har precis kommit hem från skolan, och ska städa lite eftersom min lilla pappa kommer på besök i helgen! Jättetrevligt...

Idag i skolan har vi gjort små mattelekar á la "slå en tärning och hoppa på ett ben så många gånger som tärningen visar" haha.. ja jag går på förskolelärarlinjen! =)

Kalkeringspapper...?

Uch, ibland händer det, inte ofta-men ibland, att man får panikslut på toapapper (been there done that..?) och rusar ner på snabbutiken och köper nåt.

Letaletaleta-billigt-taget.

DOCK är det billiga pappret alltid HEMSKT, som kalkeringspapper ni vet? Eller som smörpapper?

Jag anser att smörpapper har en helt annan uppgift..


Hemma igen!

Ursäkta uteblivet uppdaterande! Jag tog nämligen en tripp till Uppsala och firade min sköna böna Sara som fyllde år! Fick god tårta och träffade en massa härliga människor, kul sådär mitt i veckan! Detta resulterade ju då alltså i att jag sov kvar på Saras bäddsoffa vilket gjort att jag inte kunnat skriva för än nu.

Punkt.

Ska nu sätta mig och pilla lite tavlor! Supersupersuperkul, för nu börjar det komma igång! Ska bli hur kul som helst, och jag blir glad för alla era fina kommentarer ska ni veta, det värmer i hjärtat!

Hej och välkomna!

Hej allihopa! Många nya besökare idag, jag gissar att många hittat hit från Alexandra och Mattias?

Hjärtligt välkomna!

Det var alltså åt dem jag målade tavlan och som han nu äntligen har fått! Lyckligtvis verkar det som att tavlan blev omtyckt! PUH! :)

Kräääääk!

Idag skulle vi ju ha utomhusmatte om ni minns? Vi kom kvart över ett, som det stod på schemat, men tydligen måste ändringar gjorts (surprise), för vi möttes av en liten trött karl som vi antog var vår lärare som då redan stod och undervisade. Trååååkigt var namnet.

På rasten fick vi höra av våra klasskamrater som varit med från början att vi inte skulle ha utomhussmatte idag, för att han inte mådde så bra.

För han var kräksjuk.

Jag blir så jäkla irriterad på folk som tror att de gör andra en tjänst genom att gå till jobbet/skolan när man är sjuk? Det är inte bra, bara egoistiskt och onödigt.

Uääääh...

Uppe med tuppen!!

Not.

Har man sovmorgon så har man...

Idag är jag lite nervös faktiskt.. idag eller någon annan dag skall tavlan ges bort i present, och jag hoppas vid gudarna att den uppskattas!! *Håller tummarna*


Nu ni...

Ligger i sängen med laptopen i knät, ty vi har en ny nätsladd! En lång! Tack vare Maria.. :)

Nu klagas det på att datorn lyser, så det är väl bästa att jag släcker ner och sover.. Har "sovmorgon" till ett imorgon, då vi ska gå ut och ha barn-matte! Kul va?

Måtte det inte snöa...

Förresten!

Har ni noterat att jag färgat håret ännu mörkare?? Modigt va? Denna gång blev det bara en toning och slingor, tyckte nämligen att förgen innan var lite dassig...:S Vad tycker ni??


Söndag

Idag har dagen passerat ganska långsamt förbi. Dock har det varit lugnt och mysigt, en riktig CarinaochEricdag.

Fick frukost på sängen imorse! Bara sådär helt utan anledning! Helt underbart.. Sedan segade vi lite och tog sedan en promenad i höstsolen. Efter det har det mest blivit ännu mer segande, men det är grymt underskattat!

Nu på kvällen såg vi på film, The Holiday, HAR NI SETT DEN?? Heeeeeeelt underbar film! Måste ses! Nog en av mina favoritfilmer, en riktig feelgood!

Tycker personligen att jag är lite värdo på att lägga ut bilder, så jag bjussar på en bild på den andra mannen i mitt liv =P


 



IKEA

Hör och häpna! Jag fick med mig karln min till ikea!  Dock köpte vi bara tråkiga saker, servetter, ljus, glödlampor etc..:S Jaja, sånt behövs ju också köpas, men är ännu tråkigare när det är dyrt!

Nu ska jag kolla på Madagaskar på femman!

Godmorgon!

Tog visst en liten sovmorgon idag också, he he, skönt! Min underbara karl står och gör en redig frukost med hash brown potatoes (stavas det så? Hash??), kokt ägg och bacon. Med kaffe såklart! Mums!

Igår kväll kom Maria över och gjorde oss sällskap med onyttigheterna och filmerna. Vi såg Flugornas herre och snövit! Jag och Maria älskar tecknade och animerade filmer, vilket gjorde att hon hade med sig en hel del såna,till Erics stora förtjusning :P Men det blev det bästa av två värlar!

Nu försöker jag övertala Eric att vi ska åka till Valbo och gå på IKEA idag..

Låååång dag..

Ja herre min skapare. Denna dag har varit längre än längst! Klockan tio sharp haffade jag borde närmst elkontakten på nya fiket.

Vi lämnade fiket klockan 15.

PUH!!

Ikväll blir det film, mys, godis, läsk, dipp, chips godis och...vänta det är nåt jag glömt...GODIS!

Vad gör ni ikväll?

Down town

Jaha, varför är jag uppe så sablans tidigt då (hehe)? Jo, jag ska ju ner på stan och möta upp brudarna och fikplugga! Antingen kommer detta ta heeeeeela dagen, eller så går det relativt fort, gissa vad jag hoppas på...? :P

Morgonmänniska? Nope..

Jag fattar inte! Jag vaknar aldrig av mig själv! Blir jag inte väckt kan jag säkert sova hur länge som helst! Och det spelar ingen roll hur sent eller tidigt klockan ringer, jag är alltid sjukt trött när klockan ringer? Idag ringde min klocka nio, och det känns som att den är sju, men nio är ju inte tidigt??

Morr, tänk att bara vakna av sig själv, pigg? Underbart!

Tavlan klar!

Såhär blev tavlan tillslut. Jag har alltså bara fyllt i färgen lite och styrt upp bakgrunden lite med "tonade" färger. Det ser inte riktigt ut som på bilden, färgerna är mer sandbeiga och ser mer tonat ut än på bilden!


Dagen

Det gick bra med fältstudierna idag, efter det åkte vi ner på stan och satte oss på det nyöppnade fiket och lunchade och skrev lite! Sedan rann timmarna iväg och vips var klockan halv fem? Hehe.. Men mysigt var det iaf! Imorgon ska vi mötas igen på stan, och måste då hänga på låsen så att vi får ett bord nära en kontakt så att vi kan sitta med datorn och skriva..

Har nog tänkt och ta tag i en tavla idag,
den här närmare bestämt, måste ju fixa klart bakgrunden..

Fältstudier

Idag ska jag och min grupp åka till min vfuskola (alltså min förskola där jag brukar ha praktik) och göra lite fältstudier! Ska bli mysigt att åka dit, hoppas jag stöter på någon från "min" klass, det vore mysigt..

Innan jag åker någonstans överhuvudtaget borde jag ta tag i disken. Allså, är det bara jag som tycker att disk är en never ending story?? Det tar ju aldrig slut! Jag gör inget annat än att diska känns det som! Suck...

Trötter?

Åh jag min lilla sömntuta! Jag börjar inte förän ett idag vilket visst gjorde att jag sov till kvart i elva... hm.. Kan bara säga att jag hade lite sömn att ta igen! =) Skönt som bara den, och för en gångs skull tänker jag inte få dåligt samvete när jag sover länge.

Är lite julklappsstressad! Ja, redan! Jag känner att min ekonomi INTE är stabil och jag vet vet vet att jag kommer få en smärre ekonomisk kris i juletid, så jag har tänkt vara smart att börja så smått redan nu! Smart va? Dock så... vet jag ju inte vad jag ska köpa?

Om ni är nära eller kära; vad önskar ni er??? Hjälp en flicka i nöd här!

Ny design!

Nu har jag styrt upp designen lite, lite mindre stirrig månne? Dock kanske den är lite...trist? Eller? Nån som har något förslag på ytterligare ändring?

Fler bilder..

..och här kommer lite bilder från Marias fest!



Påväg ut...



Jag och Maria...lööööve!



Jag och Tove!




Bilder från helgen!

Lovade ju att lägga ut lite bilder från vår underbara helg!

Först ut är några bilder från tjejmiddagen hemma hos mig!



Vi spelar ett spel faktiskt... Detta är typ "hand mot fot, panna mot öra" eller nåt...



Världens underbaraste Tove...



ALLA sötnötar samlade!!


Fantastisk, underbar helg!

Tjejkvällen i fredags var hur mycig som helst! God mat och gott sällskap, härligt!
 
Igår var vi på fest hemma hos Maria och vi hade så sjukt kul! Allt är så kul när man är med kul folk!! Vi gick ut senare på kvällen och dansadansadansade! =)

KANSKE att jag lägger upp nån bild senare! Ska snart gå och hämta min fina karl på stationen som kommer hem.. mys,

Idag smäller det!!

Wooohoooo! Idag är det fredag, och vet ni vad det betyder??? Vi har party idag!! Maaaaassa härliga brudar kommer hit och vi ska ha så jäkla trevligt!

Baksidan på myntet är ju att detta innebär att jag måste roa mig med att städa hela dagen..


Två dagar kvar!

På fredag ska jag och Maria ha ett gemensamt "födelsedagskalas"! Det ska bli så SJUKT roligt!!!!

Alla våra söta brudar här, under samma tak! Det blir tacos (såklart), vin, prat och eventuellt ett par tramsiga spel, sounds good huh? Jag längtar ihjäl mig..

Problemet är ju att tiden går så galet fort, vet inte hur jag ska hinna med allt.. well well, den som lever får se.

Min härliga helg slutar inte där, utan mina två älsklingsgummor ska sova kvar här eftersom de kommer långväga. Den ena av dessa två sover kvar hela helgen och det ska bli så sjukt mysigt!!

På lördag är det fest hos Maria som vi ska gå på.. olikt för att vara mig, vet alla ni som känner mig.. men det blir med allra högsta sannolikhet skitkul!!

Livet är inte så tokigt!