Fasenfasenfasen

Jag är däckad. Igen. Är superförkyld och ska jobba imorgon, kul att behöva börja jobbet med att vara hemma och sjuk? Icke. Får försöka bita ihop helt enkelt. Dock är det ju inte så bra att jobba med äldre och vara förkyld eftersom de har ett nedsatt immunförsvar..hmm.. We´ll see.

Hos pappa

Nu befinner jag mig hos min pappa (jävla rännande). Pappas fru fyller år idag, så jag åkte hit igår för att umgås lite åtminstånde,då jag måste åka idag igen.. Idag ska vi till landet nämligen, midsommar firas alltid där =)

Jag har iallafall gång på gång insett att jag har de bästa föräldrarna..

Mamma, pappa, ni står mig så oerhört nära, och jag älskar det! Jag älskar ER!

4 1/2 år! <3

Ja just det!!!

Carina och Eric
4 ½ år
2003.12.17


Älskar dig min prins.

...Och så levde dom lyckliga i alla sina dagar!

Hemma!

Nu är jag hemma igen, och dagen har gått bra.. Får gå en extra utbildningsdag, vilket känns skönt!

Nu måste jag panikpyssla ett födelsedagskort till!

Tjing!

Nyskapat födelsedagskort!

Här är guddotterns födelsedagskort! Hade glömt alla mina pysselgrejer i Gävle, så detta kortblev tillverkat med lite "tager vad jag haver".... Inslagningspapper bland annat..he he..

    

Puh puh..

Det gick jättebra idag! Är positivt överraskad! Alla var mysiga och snälla så det kommer gå så bra så! Dock är det gaaaaaaalet mycket att ta in på bara två dagar, sen står jag där SJÄLV! Nåväl, får väl fråga helt enkelt....

Imorgon börjar jag fyra och ska vara på en annan avdelning, ska bli intressant!

Kommer precis från firandet av vår älskade guddotters ettårsdag! Gullunge!!!


Lite nervig...okey mycket.

Imorgon, gott folk, ska jag jobba för första gången på nya stället. Eller, jag ska gå bredvid en kvinna i två dagar nu för att lära mig, och jag är supernervig. Jag är nervös för;  

  • Att inte klockan ringer
  • ..så att jag försover mig
  • Att jag missar tåget
  • Att jag inte hittar
  • Att jag inte hittar personen jag ska träffa
  • Att allt går dåligt

Sen att det säker kommer gå kanoners har jag inte en tanke på....humm..

Ven ni när jag börjar? SJU. Vet ni när jag ska gå upp? Tjugo över fem. NOLLFEMTJUGO people!

Hu.


?

Åtta?

Sötnosar...?

Men hörrni...sötnosar...var har ni tagit vägen? Nu regnar det ju och... ingen är här ändå? 7 besökare, come on! Har jag legat av mig? Jag skriver och skriver men ingen läser?


Buhuhuhuhuhuhu...
.


Jag överlevde!

Jag lever fortfarande, trots den läbbiga introduceringsdagen på nya jobbet. Har lärt mig mycket idag; hur man lyfter på bästa sätt, hur man använder hjälpmedel såsom lyftredskap etc, brandinfo samt hur viktig hygienen samt sekretess är på sådana ställen. Intressant!

Jag och Eric åkte upp till landet efter att jag kom hem, vi överraskade mamma :) Så nu sitter vi här igen, härligt!

Ha en trevlig kväll!
Nervig...

Ska på utbildning på nya jobbet (sommarjobb) imorgon.. Ska jobba på ett äldreboende, vilket jag aldrig gjort tidigare. Är riktigt nervös, för att jag inte riktigt vet vad jag ska förvänta mig. Hälften av de jag pratat med som jobbat med detta tycker att det är ett toppenjobb, medan den andra hälften hatade det? Så vi får väl se helt enkelt.. Jag hoppas, hoppas, hoppas att jag gillar det! Skulle vara toppen, för att det är ett yrke som jag verkligen VILL tycka om... Hur som helst.. Imorgon får jag lite mer information om allting iallafall.. Kanske bringar lite klarhet.

Haha hoho

Hihi.. ja ni.. Det var rätt trevligt i Bålsta, vi fick med oss det hem som vi hade tänkt. Men ni minns Erics argument att vi skulle få skjuts hem av hans mamma. Ho ho. Vi stod utanför hennes jobb när regnet tilltog mer och mer. När hon kommer ut säger hon det vi minst av allt vill höra; "haha, jag kom på att jag ju åkte kommunalt till jobbet! Jag har ingen bil!"

Suck.Bålsta

Det blir Bålsta.

I have no balls.

Nä, men han fick med mig med motivationen att kolla vart jag ska imorgon, blir superstressad när jag inte vet EXAKT var jag ska första dagen...

Sen ska vi åka till Stockholm på fred istället.. BLIR DET INTE SÅ SMÄLLER JAG AV! :P

In da city part two

Hahahahahahahaha.

Eric: "Carina. Inte för att jag försöker dra mig ur nu eller nåt sånt, MEN... Skulle vi inte kunna åka till Bålsta (BÅLSTA?!) istället då? Jag menar, du ska ju jobba där, så då ser du ju hur det ser ut, PLUS att de har lite klädaffärer (läs: du ville väl kolla på nå kläder va?) de har apoteket PLUS att vi säkert kan hitta en present där också? Sen är det inte lika långt heller... Mamma jobbar ju där, så hon kan skjutsa oss hem!"

Carina: "....?! BÅLSTA???"

Eric: "Jamen... du borde tycka det är en bra idé..?"

Carina: "Men jag vill ju gå i STOCKHOLM? Jag har ju ställt in mig på det nu!!"

Eric: "Men det är ju faktiskt för din skull!!"

Carina: "HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH! Det är ju för DIN SKULL!"


Nu kan jag meddela att han säger "när du skriver det så märker du väl att det är en bra idé...?"


Nå, people, är det en bra idé?

In da city

Snart ska jag och Eric åka in till stan. Dock har jag och han som vanligt lite olika vision om hur dagen ska se ut.

Min vision: STROSA runt, hand i hand, titta i affärer, luncha lite, dricka en kopp kaffe på något mysigt fik, titta på vackra Stockholm. Puttinutt.

Erics vision: Apoteket, present, hem.

We'll see.


Småsötungar!

Idag har jag varit nere hos min svägerska (de bor på gatan ovanför Erics föräldrar). På förmiddagen umgicks vi bara, tjattrade en hel del och jag gosade med Jamelia, vår übersöta guddotter. Vid tre gick vi och hämtade hennes lilla storebror Isac so jag sedan lekte med resten av dagen. Gos gos gos. Sjukt hur mycket kärlek man kan känna för barn som inte ens är ens egna! Det gör nästan ont... :)

Hos svärföräldrarna

Vi har åkt från landet idag. Eric in till stan för att jobba natt och jag hem till svärföräldrarna. Jag och svärmor har suttit ute på balkongen och druckit kaffe och tjattrat ett tag nu, mycket trevligt.. Nu ska jag nog sitta och surfa en stund innan jag går och knyter mig. Imorgon ska jag hänga med Erics syster tänkte jag =) Att mysa lite med gudbarnen medan Eric sover är aldrig fel! Blir nog en bra dag imorgon tror jag!

Nightynight


Varmt!

Idag har det varit skitvarmt ju!! Går ju knappt att sitta ute...! Vi har mest tagit det lugnt idag. På kvällen nu försökte vi få i båten och motorhelvetet, det gick bra, men tror ni att den startade?? Icke! Och vi som hade tänkt göra matsäck och åka ut imorgon.. Vi gör nog ett försök ändå och hoppas att den skärpt till sig.

Vad tycker ni om mina snygga paintbilder? Keeper? =)


Shoppat!

Tidigare idag var jag på stan och mötte upp Maria. Vi åt lunch och kikade i affärer. Hittade faktiskt en bikini! Har varit obsessed av att hitta en bikini utan axelband, men inte hittat någon snygg (alla sitter inte så bra när man inte ligger inne med några jättebomber direkt). Men nu hittade jag en blå, jätefin, jättebillig på Gina Tricot! Woho! Sen hittade jag ett par solbrillor på stadium också-och det mina vänner, är ingen lätt grej, jag klär inte direkt i solglajjor....Mums!

Har precis kommit fram till landet nu, och jag o mamma mumsar på en pizza! Yum! Härligt att vara tilbaka på landet, det är här man ska vara när det är fint väder...


Imorgon

Imorgon bär det av till landet igen! Myspys... Vi får lyckligtvis skjuts från Uppsala, skönt, det tar lång tid och är riktigt drygt att åka dit annars...Men innan vi åker ska jag spendera förmiddagen med Maria! Woho! Ska bli kul! Göra stan!


Härlig dag!

Detta har varit en mycket trevlig dag. Mötte upp Emelie på förmiddagen och lämnade in våra kursportföljer i skolan - äntligen klar, LOV! Sedan stack vi ner på stan och åt en god lunch på JAVA, kikade lite i affärer och skildes sedan åt. Jag satte fart hem till Annie där vi drack en kopp kaffe, åt vindruvor och myste med hennes underbra, underbara, nykläckta kattungar! GOS! Satt lite i kvällssolen och babblade också.. Mysigt!

Vad har ni gjort idag i det fina vädret?


Furuvik!

Idag har jag varit på furuvik hela dagen med min förskoleklass! Helt underbart! Underbara barn, underbart väder, underbar plats! :-) Nu är jag HELT slut, efter att ha gått där i em timmar med 19 sexåringar med spring i benen!

.....men jag MÅSTE PLUGGA!!! Surt, sa räven.

Sola

Sola, sola, sola och sen till Gävle!