Älskling..

Eric: "Älskling.. du är rätt söt som börjar packa typ två veckor innan du ska åka.."
Jag: "Ja men.."

Vaddådå?? =) Nä, men jag tvättade faktiskt mina sommarkläder (weeii), och när jag ändå vek ihop dem kunde jag väl ändå lägga ner dem direkt i väskan än att jag skulle lägga ner dem i lådan, sen i väskan, don't you think?

Jobbig

Stackars stackars alla mina nära och kära.

Vet inte varför jag är så jävla jobbig, men jag ältar allt! Och jag är fullt medveten, det ska ni veta, men jag kan inte göra nåt åt det! Just nu är det ju lyckligtvis något kul jag ältar, nämligen resan, men det måste vara sjuuuukt jobbigt att vara nära mig just nu!

Jag fungerar nämligen som så, mina kära, att jag pratar om det jag tänker på. Jag måste. Och dessutom har jag en fobi för att det ska bli tyst, så även om jag inte har nåt att säga, så pratar jag ändå, och då blir det ofta att jag pratar om nåt alla redan hört. Typ. Har även en tendens, inför vissa personer att känna mig pressad att vara bra, rolig etc och vill ha saker att berätta! Jag vill vara intressant, vilket gör att jag babblar alldeles för mycket om ingenting och jag vet att säkert många tycker att jag pratar för mycket.

Förmodligen är det osäkerhet som gör att jag har det behovet, och jag tränar på det varje dag, men det märks så tydligt nu när jag har en sak i hjärnan och måste prataprataprata..

Förlåt mina sötisar och tack för att ni håller ut. Jag är den jag är, what can I say. Ville bara säga att jag är medveten om det iallafall.

Ytterst få..

Ytterst få månniskor får mig att skratta högt när man skriver till varandra.

Med
Tove skrattar jag ALLTID högt.

Cαrinα säger:

ja! imorrn får du messa

Cαrinα säger:

ditt sattyg

Tove säger:

det kan du hoppa upp o sätta dig på

Tove säger:

va e det för jävla uttryck

Tove säger:

aja

Cαrinα säger:

TÄNKTE precis på det!!

Cαrinα säger:

sjukt

Cαrinα säger:

vi förstår varann asso

Tove säger:

haha=)

Tove säger:

vi gör ju det

Cαrinα säger:

jag men gånuförihelvete

Tove säger:

jaaa för faaaan

Cαrinα säger:

hahaha

Tove säger:

Pöss o hej din jävel

Cαrinα säger:

tjapårre



 

I LOVE U TOVE! Indien! It's happening!

Plugg..plugg..fika..plugg.

Det är min dag! Et voila!


Jomen typ! Gick upp tidigt (kan bara gå upp tidigt om jag måste! Det är bevisat nu), vilket var skönt, Eric fick hem en kompis i morse och de satt och pluggade hela dagen. Så jag var inte sämre utan satte mig och skrev..och skrev.. och skrev. Sedan hämtade Annie upp mig och vi åkte ner på söder och fikade så att jag kunde pressa henne på Indienfakta! Moahahaha! =) Bra med insidertips! Vandrade sedan iväg och postade två böcker som jag lyckats sälja (extrapengar, weihoo) och tog sedan min lata röjv och gick till SKOLAN. Lånade där några böcker och gick hem igen. Och satte mig och pluggade.

Exciting.

Slut på helgen

Bra uppdatering. Jag suger. I know!

Men nu är iallafall helgen snart slut och jag har haft supermysiga dagar! Erics mamma kom ju i fredags, då åt vi god mat, umgicks och slappkollade lite på film. På lördagen gick vi upp och åt en mysig frukost och hängde lite i lugn och ro, för sedan kom min mamma! (Min mamma och Erics mamma är vänner sedan länge). Alla fyra gick ner på stan och käkade brunch och kikade runt lite i affärer. Mamma åkte sedan hem igen på kvällen och jag, Eric och Erics mamma åkte och handlade mat.
Åt sedan svinigt god middag!! Baguetteskivor frästa i smör och flingsalt, på dem stekt lufttorkad skinka, på det stekt pilgrimsmussla och över det en överjordigt god dressing! (Basilika, olja, vinäger, salt, peppar och vitlök) YUMM!!!

Helgbesök!

Om en liten stund kommer Erics mamma hit för att stanna över helgen vilket ska bli trevligt!
Har fått plugg gjort dessa dagar, och känner mig inte så tokstressad och förvirrad som jag gjorde för några dagar sedan! Ska nog klara detta också! :) Jag har ju lite plugg att styra upp innan min efterlängtade resa..

Pssst... nuär det bara NITTON DAGAR KVAR! :)

Just det

Blåsan. Ni är väl nyfikna hur det går med min oerhörda brännskada?!

Jodå, it's still there. Dock börjar den bli mindre, jag hoppas på att den helt enkelt försvinner utan att den behöver gå sönder.. Jobba kroppen, jobba!


Frukost

Frukost med brudarna på stan blev det idag! Dock en besvikelse, 59:- för en "frukostbuffé". Jo tjena.
Buffén bestod av;
* Äppeljuice
* Kaffe
* 1 sorts mjukt bröd
* 1 sorts hårt bröd
* Philadelphiaost (inte smör)
* 1 ost som stått framme för länge och var torr
* 1 sorts salami
* 1 sorts skinka
* Gurka
* Tomat
* Fil
* Müsli

Så.. okey? För 60 spänn? Var var all frukt? Olika juicer? Olika yoghurtar? Grönsaker?

Näväl, det var trevligt iallafall!

Ett litet inlägg..

...innan jag går och lägger mig! Idag har jag haft myslunch med Maria! Riktigt trevligt så klart.
Mötte sedan upp Eric, strosade runt lite och gick sedan hem. Har faktiskt fått lite plugg gjort nu på kvällen, så jag känner mig inte så himla stressad längre! Ska försööööka gå upp i tid imorgon och läsa lite, men let's see about that..

Imorgon ska jag leka med Maria igen på eftermiddagen, får se om det är fint väder, så kanske det blir en promenad? Vore mysigt..


Ps. Min brännblåsa är fortfarande hel, thank God!

En strid ström av medgång.

Idag har vi iallafall fixat visumansökan! Woho, nu börjar det likna något!!

Är nu hemma i Gävle igen, myspys!

Hade fått min
bikini också! Dock var den alldeles för liten!! Synd som bara den!!

Så nu undrar jag om det är någon som har lust att köpa den av mig? 150:- eller högstbjudande. Oandvänd såklart! Jag köpte 36 på överdelen och 34 under. Underdelen är normalstor, men överdelen är för tajt runt ryggen på mig. Är en 34/36a i vanliga fall. Underbart snygg annars. Skitsynd! 


BUHUUU!!

Nu kan ni bara inte ana hur synd det är om mig! Haha..

Jag och min älskade syster har umgåtts hela dagen och passade också på att gå förbi apoteket för att köpa nån bra salva eller nåt bra plåster eller dylikt.

Visade apotekstanten min (nu enorma, stenhårda) brännblåsa;

"Oj. Aj... Det där..ser inte så bra ut. Du...borde nog ta och gå upp till vårdcentralen med det där.. Ser lite infekterat ut. Aj.. Jag tycker verkligen synd om dig!"

Sagt och gjort, fick gå till vårdcentralen och har nu någon plast på handen, för att skydda blåsorna och ett bandage för att skydda handen rent allmänt.

Jätte, jätte, jättesynd om mig.

Hit ska vi 11e mars!

Just det, ni kanske vill se vart jag och Tove ska?

Hit!

Meter till stranden: 0




Men fasen....

Det var väldigt vad ont det gör!!! En..två..tre..fyra..fem..SEX blåsor!!! Uhuhu.. I mitten av handen också, lite handikappande faktiskt..

Men va i hela helvete..

Idag har dagen gått som smort! Nästan.

Jag åkte in till Kista på förmiddagen för att möta upp pappa för en trevlig lunch/fika. Vi passade på att fixa ett fotografi till mig som jag måste lämna in tillsammans med min visumansökan (som för övrigt kostar 650:-!!!). Check! Tove ringde sedan och meddelade att hon hade fått ledigt så att vi kunde ta sälskap till Indiska ambassaden imorgon. Sö, då slipper jag virra runt själv! Dubbelcheck.

Sen ringer Tove. Igen. "Ehm.. vet du vad? Det är en Indisk helgdag imorgon, så det är alltså stängt imorgon!!" Skoja inte.

Detta medför att jag inte kan åka till Gävle imorgon som planerat, utan måste stanna till på onsdag. Allvarligt liksom..

Och nu nu nu, skulle jag vara världens bästa dotter och göra brända mandlar till min pappa. Superdotter som man är inhandlade jag mandlar och åkte sedan hem och började förbereda. Insåg snabbt att det fanns ungefär en msk socker kvar efter Patrics kladdkakebak. Suck. Gick hela vägen till konsum (40 min promenad) och skuttade sedan hem och började.
 
Det blev brända mandlar. Brända mandlar. Fuck. Skulle snabbt ta av stekpannan från plattan när stekspaden ramlade, som jag tog emot med handen. Smält socker fastnade på min handflata.

AJ.

Sorry pappa, bättre lycka nästa gång! Lovar att göra brända mandlar till dig när blåsorna är borta!

Trevlig kväll!

Jag befinner mig alltså i Stockholm hos min kära far och igår sysselsatte jag mig med att njuta av att umgås med min familj! Åt en supergod schnitzel (?) middag, jag, pappa, pappas fru Karin, Patric och hans Josefine. Vi satt och pratade både länge och väl. Patric gjorde sedan en supergod kladdkaka och  när pappa och Karin vek in hovarna gick jag, Patric och Josefine ner med kladdkakan i högsta hugg och kollade på film. Stockholm boogie, bra faktiskt!

Nu ska vi åka iväg till min kusin för att hälsa på mitt lilla kusinbarn som fyllt ett år! :)

INDIEN!!!

Nu är det bokat och klart!

Idag har vi;
* vaccinerat oss (jag jag jag vaccinerade mig också! Hade inte tänkt göra det, men det slutade med att jag tog två sprutor!! Duktig!)
* köpt högtalare till mp3n
* köpt resegrejer på apoteket

Nitiska brudar! Nu är det bara det där satans visumet man måste fixa, sen är det klart!

De blir rätt dyrt, vaccinet kostade ca 1000:-, sen kostar visumet 650:-! Hmm...


Två veckor på charlston beach resort, tror att jag kommer överleva..

Tove! NU ÄR DET PÅ RIKTIGT!!!

Indien

Jahaja.

Nu verkar det som att min kära lilla skitapa
Tove har bestämt oss för att åka till Indien istället.

Jag gillar inte att ändra på saker jag har ställt in mig på, allt rasar i min lilla, lilla värld då. Dock har jag lärt mig mycket på dessa år och jobbar med mig själv ständigt och bestämde mig efter lite gnäll att "think outside the box" och inte vara så motsträvlig jämt.

Dessutom är jag ju medveten om att jag och Tove är exakt lika envisa och att det enda som skulle hända om jag käbblade skulle vara att både jag och hon skulle sura tills nån gav sig och var..sur. Hahah. Jag känner inte att det här är en upplevelse jag vill starta med tjafs så jag böjer mig då. Hör du det Tove din tjatapa, jag böjer mig!! :)

Får citera Lindas spontana kommentar;


| Linda | lindanordquist.blogg.se sa:

ja de blir nog bra vart ni än hamnar! ni verkar ju va ett jäkla radarpar så ni roar nog er oavsett!

Cαrinα sa:

hahaha där slog du på spiken!!


Peace out.

Tröttis!

Åh puh!

Har haft en kanonrolig skoldag (kanonrolig och skoldag i samma mening??), men när jag kom hem efter en 45 minuters promenad i högklackat till skolan, 7 timmars drama i skolan och 45 minuters promenad i högklackat hem, så kände jag mig helt slut. Fullständigt utpumpad.

Realitycheck när jag kom hem, bara att gå ner och tvätta och sedan gå upp och laga mat.

Puh!

Nu ska jag gå och lägga mig och kika i våra vagabond och allt om resor och se om jag hittar något bra om Thailand och mja Tove, jag ska kolla på Indien också (men jag är fortfarande skeptisk..)

Natti sötisar!

Thailandsmuppar!!

Nämennö!

Blir lite trött! Nu när vi ska åka till Thailan men inte har bokat än, vill man ju gärna höra sig för lite. Dock är det ofta så att när man frågar någon som varit där mycket så får man stroppiga, arroganta "jag har varit överallt" -  svar!

"Öh men nä asso..ni kan ju inte chartra!! Asso... nää.. Typ.. flyg bara.."
"Jo men nu har vi bestämt att vi ska chartra för att det känns lite tryggare när man inte är så van och.."
"Öhh, jamen.. asso.. nee.. de typ suger.."
"Jaha.. men okey, skitsamma, men var ska man åka då? Vad finns det för bra ställen??"
"Men öööh.. Asso jag vet ju inte vart charter går.. jag har ju bara typ tagit flygstol..."
"Suck.. ja men, skit samma, men du lär ju veta vad det finns för dina platser iallafall? Några tips?"
"Amen asso..."
"NEVER MIND!!!!!!!!"

Varför vara hjälpsam när man kan vara en stroppfjant??

Förresten!

Idag har vi haft första riktigt lektionen på en sjukt rolig kurs! Idag hade vi drama, med en massa roliga, PRAKTISKA övningar!

Dock var en (rätt fånig) övning att vi skulle röra oss i en känsla (glad/ledsen/rädd) till musik. Grejen är att både jag, Elin, Linda och Helen rörde oss på typ exakt samma sätt, varpå jag utbrister att "såhär är det ju på Heartbreak på lördagar!!".

Efter lektionen kom en tjej i klassen fram och sa; "det märks verkligen att ni brukar hänga på Heartbreak tillsammans!!"

Ehm. Jag har satt mina söta tår tre, säger tre gånger i hela mitt liv.

Tänk så fel man kan ha! But what can I say, I'm a natural! :)


Förresten, Heartbreak är alltså utestället i Gävle..


Paarty party!

Hade huuur kul som helst i lördags! Härligt folk och dansdansdans! :)











Senaste tavlan!

Nu har jag fått tillstånd att publicera min senaste tavla, föreställande Erics farfar som ung!