Hemma!

NU är vi hemma och jag är helt slut!!! Shit... Imorgon blir det samma visa igen, MEN min älskling kommer imorgon..mysmysmys...

Och jag möttes av ännu fler kommentarer på
tavlan när jag kom hem!!

Jag blir så. Himla. Glad! Tack!


Sötnötar!

Tack snälla ni för kommentarerna till tavlan! Ni får mig att fortsätta!

Puss!

Flytt!

Idag ska jag och mamma hjälpa mormor att flytta! Igår hjälpte vi henne att packa ihop det sista, för att sedan åka till nya lägenheten och lämna några blommor - det såg fär jävligt ut! De har nämligen tapetserat om där, och inte inte inte gjort rent efter sig! Mamma och jag åkte då hem (vid sju) och åt, och åkte sedan tillbaka för att städa... PUH!

DESSUTOM låg det 2 (TVÅ!) jättejättestora spindlar på golvet, döda lyckligtvis, men finns det två döda....ja.. u get it.

Uäääääh!!!

Nymålad tavla!

Min nyaste tavla! En beställning åt en kompis till mig, föreställande hennes syster och kille. Nu gav jag mig på att måla med akryl på duk, och jag blev RIKTIGT nöjd! Dock är den inte riktigt klar, bakgrunden ska fixas och jag ska även fixa till ansikterna lite så att inte rutnätet syns!


Kort

Jo just det! Man tar helt okey (riktigt bra) kort med mobilkameran faktiskt! Kul som bara den! Kolla vilken tjusig panoramabild jag tog idag!


Underbar dag idag!

Åh vilket härligt väder det har varit idag! Jag och Eric var ute på en långpromenad idag igen, och sen när vi kom hel gick jag ut och satte mig på balkongen. I linne. Och svettades. =) UNDERBART!!

Imorgon har jag tenta...wish me luck...


Födelsedagskort





Har glömt att visa ju =)

Lååång promenad

Jag har skrivit klart läxom för länge sen, och har nu tagit lördag.
Fick med älsklingen ut i det vackra vädret! Vi gick en långpromenad, i närmre två timmar (med stopp på plantagen och på Lidl bör erkännas). Skönt som bara den var det!! Nu ska vi bara ta det lugnt resten av kvällen! Skönt att inte göra någonting.... =) Kanske sushi till middag??

Nåväl

Det blev inte fullt så illa igår, vi hann med både hockey, film och xbox, så jag får väl anse mig nöjd :)

Idag måste jag plugga, det börjar hopa sig nu..suck, en lördag...

Mys...fredag?

Lycklig över att det är fredag och en hel lång frossarmyskväll ligger framför oss, fyller jag faten med kex, choklad, smarties och chips. Söt som socker liksom hopsar jag in i vardagsrummet, redo at spela lite xbox tillsammans, eller kanske titta på en film. Eller kanske bara mysa.

Tvärnit.

Det är nu hockey på tvn och jag är numer stationerad vid datorn med mitt godisfat.

Åh min lilla gosetelefon!

Åh min lilla gosetelefon! Fina, fina, fina telefon! Gröööön! Söööööt! Nu har jag börjat fatta hur den funkar oxå, ännu bättre :P


Mamma! Tack!! I love you!!

Coldplay!!!

Oh....My....Godness.

Det var så JÄKLA BRA!!!!!! Hels sjukt sjukt sjukt bra! Kommer aldrig glömma.. Snacka om att kulla prestera live..

Porträtt på Kenza

Förresten, ni såg väl att det var Kenza jag har målat av? =)


Min mamma!!

Min mamma är bäst, min mamma är bäst, min mamma är BÄST!!!

Hon har sponsrat mig så att det var möjligt för mig att köpa min drömtelefon!

Nu är den påväg hem till mig... guldgrön...loooove...


Box igen

Har varit på box för andra gången nu. Trött, tröttare, jag.

Min hand...min stackars knoge..börjar anta en blåaktig ton..?!

Skola

Sådärja! Nu är jag iordninggjord och klar för skolan! Tjoho. Nä men skämt och sido går vi mellan kvart över tion och tolv idag (!) så jag ska nog överleva. Men sen ska jag hem och tvätta.

Dubbeltjoho.


Ny kategori!

Nu har jag gjort en ny kategori!

Teckningar

Ny teckning!

Mina söta vänner... ha i åtanke att jag endast har 5 pennor i min ägo! Alltså-de bruna färgerna samt svart är vanliga tuschpennor=inte lika bra. (Som ni ser på håret blir det flammigt, vilket det alltså inte blir med ProMarkers.)



Sååå....vem är det denna gång?


Update!

Jag har varit lite frånvarande, men jag måste skylla på att jag har haft så mycket för mig med så fantastiskt underbara människor förstår ni, att jag har inte hunnit!

Har varit i skolan, sen var jag på tjejkväll igår, har ont i magen fortfarande av allt skratt och allt godis... Idag var jag på vattengympa som inte kändes ö v e r h u v u d t a g e t. Synd, men skönt att bubbla och bada..

Nu ska jag njuta av att bara vara hemma med mannen i mitt liv..

Mitt liv är härligt. Jag omger mig med underbara människor! Överallt!! =)

Jag är mycket lycklig.

Ki Box

Åh herregud..Vi var på första träningspasset igår- ki box på Friskis och svettis and my good lord vad jobbigt det var! Men kul som attans!! Rekomenderas starkt! Dock är man ju inte så kaxig idag direkt... mör är bara förnamnet.

Snart ska jag cykla ner på stan i regnet (!) och möta upp mina tösabitar för ett skolmöte och äta luch, sen blir det skola och eventuellt träning ikväll. Puh.

Grått och kallt..

Uscha! Vilket hemskt väder! Huden knottrar sig bara av tanken på att svinga sig upp på cykelsadeln och trampa iväg till skolan... hu.

Går inte i skolan speciellt länge idag, men det är ett ämne som inte står högt på min lista-fysik. Atomer hit och protoner dit, fattar noll.


Soo.... wish me luck.