Natchos

Ikväll ska jag käka natchos! Mums! Jag gör lat och budgetvarianten, cheesenatchos, ost, och tacosås. Allt som behövs, ingen köttfärs..onödigt :P
Nån som vill joina...? =)

2007-04-24

Jag har fått CSN =) Får alltid än dag tidigare än vad jag ska..mm.....

Åhte och handlade nyss. Asduktig såhär på förmiddagen. MEN insåg, när jag var klar, att jag glömt plånboken i min andra jacka. "Det är inte sant. Det är inte sant. Det ÄR inte sant!" Bara hem och hämta då (tack för att jag inte bor så långt bort!)

Och igår hade jag världens nicaste kväll! Var på kvällspromenad i den ljumma vårkvällen. Hur mysigt som helst.

Jag har alltid så trevligt med dig!!

Tårar..

Jag är så löjlig! Men jag kan inte hjälpa, att efter att försökt hålla tillbaka dem hela dagen-att tårarna rinner... Nu har Eric åkt till stockholm och jag kommer att vara ensam här i en månad. Det är nyttigt att vara själv. Jag vet. Men det är så jävla jobbigt. Kan inte hjälpas. Jag är halv.. Allt är så..Eric här. För några minuter sen var han ju här.. och allt som annars är lätt känns jobbigt! Diska till exempel, det är ju VÅR disk, från VÅR kväll igår! Jag vet att vissa förstår och andra inte.. men jag kände bara att jag behövde skriva av mig. Jag är också medveten om att tex Maria har det såhär hela tiden, och hon klarar det ju! Missförstå mig rätt, jag kommer också klara det, men ikväll kommer det nog vara lite jobbigt.

Skoda Felicia säljes!

Åh, jag är så himla besviken..Jag och mamma ska sälja min mormors bil och köpet hade näst intill gått igenom när tjejen som var intresserad nu drog sig ur pga att bilen inte har servo, och det gick inte för att hon hade dåliga handleder. Och ni vet ju hur besviken man blir när man ställt in sig på något och så blir det inte så? Det gick för lätt liksom..

Så jag tänkte att det kanske är någon av  mina kära bloggläsare som är intresserad av en bil?
Kolla
här i sådant fall! Det är en Skoda Felicia -99 som gått ca 3000 mil, som ny alltså!

*håller tummarna*

Chokladbollar är sjukt underskattat!

Haha, varför gör man alltid ALLT annat utom att plugga när man ska plugga? Till och med städa går före! Då är det nåt som är fel...=)

Nu ska jag, frenetiskt tuggandes på en chokladboll (som förövrigt är det enda jag ätit idag) plugga lite och sen möta upp Eric.

Myspys

Plugg

Puh.. sitter och försöker plugga... naturkunskap. Ucha, egentligen är det väl intressant, men det blir så mycket när man ska lära sig en hel bok.

Jag måste lägga upp min dag någorlunda bra iallafall; nu pluggar jag, sen ska jag duscha, diska och eventuellt äta nåt (vad?). Sen ska jag möta Eric på ICA.

Heja mig.

Överlevde!

Jag överlevde faktiskt gårdagen, det gick riktigt bra! Mycket trevliga människor, så man känner sig rätt bekväm.
Nu ska jag till skolan och ha en värdelös föreläsare. Det är inte kul ens. Sen träffa gruppen o sen träffa Maria ev.

Uch, är SÅHÄR nära att strunta i föreläsningen, men sen ska jag ju ändå träffa gruppen kl 12, så det är väl lika bra..*gråt*

Ha en bra dag!

Grönt te

Jag kände tidigare att jag höll på att bi sjuk. Aldrig i livet. Över min döda kropp! Jag rusade till affären ch köpte grönt te som jag har hört ska vara bra och motverka förkylningar. Till min förtjusning så hittade jag Friggs the med Hallonsmak. Den var helt ok faktiskt. Inte jättewow, men drickbar. Och jag som lever med inställningen att allt nyttigt är äckligt. Hmm..

image164

Jobbångest!

Åh my God.. Imorgon ska jag jobba för första gången och jag är livrädd. Min största svaghet är att jag alltid känner att alla är bättre på allt än vad jag är. Alla lär sig snabbare, är bättre och mer omtyckta, enligt mig. Kanske har den dåliga synen på mig själv med min bakgrund att göra, men det gör ju inte saken bättre. Jag stressar upp mig när andra kan saker.  Är det inte fånigt? Jag vill gärna ha någon i närheten som är sämre än jag, då kan jag slappna av. Men när någon som börjat samtidigt som jag säger att "jag tycker inte att det är speciellt svårt" blir jag jätteosäker. Är det BARA jag som tycker det är svårt vill jag undra?
 
Och jag veeeet att det kommer gå bra och jag veeeet att det kommer kännas jättebra om ett tag och jag veeeet att det kommer sitta som ett rinnande vatten om ett tag. Men ändå.

Dessutom hatar jag att vara vilsen. Och ensam. Jag avskyr när jag ska någonstans och inte vet om jag kommer att hitta. Helst vill jag åka dit dagen innan bara för att kolla, och veta vad jag har att förvänta mig. Jag hatar att inte hitta och jag hatar som sagt att vara vilsen, jag vill veta EXAKT var jag ska gå! Som imorgon, jag hittar, men jag vet inte riktigt vad som gäller. Det är ju inte direkt någon som kommer att stå och vänta på mig, JAG ska gå dit, byta av någon (vem??) logga in, och börja ta samtal. (Hur ska detta gå?)

Jag inser hur fånig jag är!! Det är ett simpelt jobb egentligen, som man ska klara av, varför skulle inte jag göra det?

Hur lär man sig att suta tänka såhär?

OJ! Här dammar det nästan!

Förlåt förlåt.. Har helt enkelt inte varit hemma, och sen när jag kom hem har jag inte haft ngon inspiration att skriva.

Fick jobbet! Så nu har jag varit på utbildning några dagar och oj vad svårt det känns.. Uhu.. På tisdag ska jag jobba på riktigt för första gången och jag är LIVRÄDD. Jaja.. fasen.

Har Erics föräldrar här över helgen, mycket trevligt. Vi ska gå och käka på vår favorit restaurang, "Vår" grek! Mmmm...

Tilbringade förmiddagen, efter jobbet, med att strosa runt lite i Bolognerskogen här i Gävle, vilket jag aldrig har gjort förutom på vintern och OOOJ vad fint det var!! Helt makalöst.. Varmt, soligt, massor med människor som mös och vackra blommor.. Underbart! 

 
Sunny
 


Intervju

Nu har jag varit på intervjun. Puh. Alltid jobbigt tycker jag "vad har du för negativa egenskaper?" Va? Jag har inga! Jag är BARA bra! Hehehe...

Nä, men det ska nog gå vägen det här hoppas jag.

Uch..är helt svettig!

Chokladbollar

Jag har precis gjort as as as goda chokladbollar. Mums! Men mycket kaffe!

Jobbintervju!

Jag ska på jobbintervju imorgon... wish me luck! Lite nervös, men det går nog bra!
Skulle vara så skönt med ett jobb, så att man inte behöva ha ekonomisk stress hela jävla tiden.. sen är det ju helt fantastiskt underbart om jag skulle ha en inkoms även under sommaren! (Så att jag kan betala hyran).

(Och så kanske jag har råd med lite vår/sommarkläder??) Mamma var här i helgen och shoppade lite å mig (Tack, gulle mamma) Tre st linnen på cubus, riktigt fina faktiskt, löve dem..

Imorgon blir det simma av också! Trevligt.. Simdagar är bra dagar!