Min tavla! Äntligen!

Här är den ena tavlan som jag har gjort, bilden på den andra tavlan är kvar hemma...! Denna är föreställande uppifrån till vänster; Pappas fru Karin, Pappa, Patric (lillebror), Bella (storasyster), John (storebror) och lilla jag!
Denna fick pappa och Karin i julklapp! :)


image267

Party party!

Idag ska vi på 25 års fest hos min kusin.. skall bli riktigt skoj!

Julen har varit lugn och skön.. har flängt runt lite, men det känns inte som att jag har flängt lika mkt som andra år! Det brukar vara Gävle-pappa-pappa-svärföräldrarna-svärföräldrarna-landet-landet-Gävle över jul... Eller vänta... Det blev det ju i år oxå! Dock inte under så kort tid =) Var hos pappa flera dagar och har nu varit hos svärföräldrarna flera dagar och nu åker vi till landet flera dagar.. så det KÄNNS inte som att jag har flängt lika mkt!

Party party!

Yes yes!!

De gillade tavlan!!! WOHO!!! =) Jag lägger upp bilder när jag kommit hem!

Min dag

Idag har varit en ytterst trevlig dag! Var i Solna och träffade min yngre, nu gravida kusin, vilket var jättetrevligt! Vi har aldrig umgåtts så, kanske är nåt att tänka på..?
Sedan åkte jag hem till pappa igen och passade på att rimma lite :) Sedan iväg igen och träffade en killkompis. Vi käkade pizza och promenerade runt lite där jag är uppväxt, jätte, jättetrevligt!!

Nu ska jag sova, imorgon ska jag och pappa förbereda lilla julafton som vi ska ha på kvällen!

Pussinuss!

Kärlek!Grattis till mig och Eric som firar 4 år idag!!


Sjuk!

Jag har blivit SÅ förkyld! Lyckligtvis mår jag inte dåligt, alltså jag har ingen feber tror jag, men jag är snorig och nysig... bläääh...

Har dock bakat julgodis med mamma för fjärde dagen i rad, gjorde glöggtrfflar! Låter mumsig va? Mmm..det är möjligt, bara det att det misslyckades! Det blev först och främst ca 113 st (!!!!!!) och dessutsom STELNAR DE INTE!!!! WHY??? Har provat att ha på lite vit choklad i hopp om att iallafall det ska stelna, och ge lite stadga inuti..vi får väl se.. känns ju surt att slänga hundra tryfflar...???

Succé

Jag gav min gudson den första tavlan jag gjorde, och den gjorde verkligen succé! Kul.. nu har svägerskan min beställt tre tavlor till, nu börjar karriären ta fart! Haha... Nä, men det är alltid kul när det man gör blir uppskattat..

Dock sitter jag ute på landet hos min mamma och glömde ta med mig bilden på tavlan, så ni får snällt vänta :P

Äntligen

Jag gjorde om taveljäkeln och nu är den klar.

Den blev jättebra.

Är så glad att jag givk på mina känsla och gjorde om den... bara att hoppas att den som får den blir glad :P Lägger upp bilder på mina tavlor sen, efter jul!
 
Jag har fått munsår. Ett stort jävla munsår, mitt på läppen. Ont som fasen gör det. Jag kände att det började sticka och letade som en idiot efter anti eller ett munsårsplåster jag vet att jag har, men hittade inget. PANIK!!!
Så nu sitter det där det sitter.

That's it.

Jag blir inte nöjd med tavelhelvetet. Jag gör om den.


Tror jag.

Skön helg..

Har haft min härliga mamma här hela helgen. Underbart skönt att slippa tänka på skolan några dagar.. Vi har shoppat...och shoppat..och shoppat. =)  Är klar med alla julklappar! Det ni! Nu är det bara att börja rimma...puh.

Blev precis klar med en tavla jag ska ge bort, men jag säger inte till vem, hehe... Kan dock inte bestämma mig om jag blev nöjd?? Väldigt irriterande, då jag vill känna 100% för saker jag ger bort... Tyvärr kan jag inte lägga upp bild på tavlan (innan jul) då jag vet att dessa personer mkt väl skulle kunna kika på bloggen.. surt, hade  varit bra med lite åsikter!