Alla hjärtans dag kort!

Håll tillgodo! Kort till mina älskade på alla hjärtans dag!
Stämplar Magnolia.

image286

image287

image288

Tavlan

image283

Here it is! Har "målat av" ett laptopskal från bluebox! =P

image284

image285

Målar!

Håller på med en ny tavla till vår hall! Den är så.. beige... Hallen alltså =) Så tavlan blir knallrosa! Modig kille jag har va??

Ni får se sen om den blir bra..!

Senare ska jag baka lite småkakor oxå, svärföräldrarna kommer hit imorgon, och då är det ju roligt att kunna bjuda på något gott! :)

Tugnt..

Alla de som står mig närmast mår just nu dåligt.

Hur gör man när man är en bra kompis? Vad säger man för att lätta människors smärta?

Jag älskar er så mycket.. vill inte att ni ska må dåligt!!! Orättvist..

Nu gäller det bara att jag håller mig stark och glad. Känns som att jag måste förmedla den känslan, att vara den positiva av oss.

Det ska jag väl klara..

Jag fick....

....ett paket! Med mina favoritgodasar och ett underbart fint kort! Av min älskade tösabit Tove! Trodde nästan att det var från dig! Jag som tyckte jag var duktig och förutseende för en gångs skull och skickade kort (bilder kommer sen), men du ska alltid vara snäppet värre! =) Tack gumman...

Paket!

Jag har ett paket att hmta ut på posten?? VA? Jag är SÅ nyfiken! En alla hjärtans dag present?


Och så är det säkert några skolböcker jag glömt bort att jag beställt....!

Läst och läst och läst...

Jag läser just nu en värdegrundskurs som är väldigt intressant. Dock är det GALET mycket litteratur!!! Vi ska läsa till varje vecka och skriva om det, den här veckan skulle vi läsa.. *räknar* 464 sidor. Förra veckan var det 600 någonting.. Har sittit mellan 11.30 och 15.00 idag och bara läst och läst och läst... Nu på slutet, på sista kapitlet började det krypa i kroppen.. Nu ska jag bara skriva ihop en text om alla böckerna, sen kan jag andas ut en stund innan det är dags att bita tag i nästa veckas böcker. Pust.


Min bästa vän

Vet ni vad min bästa vän heter?

Hon heter Kristina. Och vi delar efternamn.

För hon är min mamma.


Älskar dig!

Mördare

Jag har precis insett att jag bott granne med en mördare.

Ja, livet är en skör tråd...!

Va fan??

Herregud. Det är inte på riktigt, det kan det bara inte vara!

Jag ska berätta min lilla orealistiska historia om mig och Ellos.
 
Maria hade hittat ett bra erbjudande på tallrikar på ellos, som man skulle "få", dvs "gratis" om man handlade för 200:-. Okeeey.. tänkte jag, tallrikarna var perfekta, det var limegröna tallrikar och vita fat, med limegrönt möster på. Vill ha vill ha.

Så sagt och gjort, jag gick in på ellos med hittade inte det erbjudandet? Vaf? Då gick vi in på Marias konto där erbjudandet fanns. Okey? Då får jag väl beställa från hennes konto då, men lite konstigt var det.

Letade och letade efter snygga saker och tillslut låg det ett par kanske-skor och en cool vårjacka i kundvagnen. Vårjackan var A-linjeformad, så jag var osäker på om den skulle passa mig överhuvudtaget, men kom igen, den kostade 179:-!! Jag klickade mig till kassan och såg då att med 20% rabatt och rea så skulle allt gå på 240kr, asbra!

Sedan visade det sig att min jackla, som jag börjat förälska mig i och längta efter var slut, så där satt jag med en beställning på ett par skor som jag inte skulle köpt för 200 i affären och mina tallrikar. Tur iallafall att jag skulle få mina fina, fina tallrikar.

Igår kom paketet.

TALLRIKARNA VAR I PLAST!!!!!!! PLAST?????? VEM använder plasttallrikar?? VEM går på picknik ofta?? Jag blev så jävla förbannad.

Skorna var dessutom obekväma.

Myskväll!

Ikväll ska vi ha tjejkväll! Ska bli super supermsigt, Prat, prat, prat, prat!! =)

Precis vad jag behöver känns det som..