Självklart.

Inte nog med att man ska "drabbas" av medaljonsjukan, jag ska gå och bli sjuk "på riktigt" också.. Nu är jag helt bäckad i snoken och hostar. Jippi, jag som ska på kick off ikväll. Och har prov imorgon. Och ska på student imorgon..
Stackars lillebror, vilket jävla skitstudentväder!

 
Rainy
 

Snuvva

Jahapp. Då har det jag väntade på kommit. Nästäppan. Just grejt.

Hej hej förskylning! Hej hej sommarlov!

Bild på nygjort kort.

Nu är det såhär. Sambon har snott kameran, så jag fick nöja mig med webkameran. Så håll till godo och ja, det är snyggare färger i verkligheten!!


image183

image184

Jag är inte döende!!

Woho.. jag har något som heter medaljongsjukan. Jaha. Det är ofarligt och icke smittsamt och man vet inte varför man får det. Och ovanlig. Men hej, vilken tur jag har då!

Och nu kommer det bästa; det kan sitta i 6-8 veckor!!!!! Noo.... Sen sa hon att jag måste smörja in de delarna (hela överkroppen) med hög solskyddsfaktor annars kan jag få ärr. Kul med typ 40 ärr.. ja det skulle ju inte förvåna mig om jag kulle lyckas med det.

Men det var gratis på hälsocentralen. I like.

Tant distriktsköterska!

Nu är jag redan hemma från plugget, och har hunnit ringa vårdcentralen som gav mig en tid för mina utslag kl 15.40 idag! Snabba puckar..

Har fortfarande ont i halsen, satans småkryp...!!

Undrar om jag ska lägga mig och vila en stund?

Sjuk...?

Näee... Har ont i halsen. Vore väl fasen om man går och blir sjuk såhär till sommarlovet (?).

I morse, när det regnade som allra mest, skulle klassen ut på småkrypsexkursion. Det innebar att vi skulle ta oss till några dammar, och håva in kryp i vattnet. Jag kan ju säga så här mycket:

Jag kommer aldrig mer bada i hela mitt liv. Fy fan.

Iallafall. Det var som sagt väldig blött (näääe?) och kallt (oh yes), så vårt tålamod var väl sådär. Jag forlorade känseln i mina fötter som var nerstoppade i ett par inte så praktiska skor. Huva. Tillbaka till skolan. Sen skulle vi titta på otäckingarna i lupp. Jippi. Men det var iallafall ok, men sen, seeeeen kom jag till en balja med jättestora djur. Typ stora som kackerlackor. SOM FINNS I VATTNET!! Där man badar!!! Inte, inte, inte kul. Då höll jag på att freaka ur (gång 1). Sen gick jag i godan ro, men med lite högre puls, till nästa balja. Där var det ju inte så läskigt, men.. "vad är det i den där burken?" SPINDLAR som de fångat fast vi inte behövde!! Då höll jag på att freaka ur (gång 2). Och då, mitt under pågående urfreakning, lägger, nej kastar de fram en inplastad, jättestor spindel!! Då höll jag på att freaka ur (gång 3).

Det är så äckligt med kryp. Usch.

Förresten...

...så fixade jag mitt leg idag. Tänkte "skitsamma hur jag ser ut, bara jag får ett nytt leg".

Jag ser hemsk ut på kortet.


Bara att stå ut.

Skit skit skit!

Har gjort ett jättefint studentkort, och men när jag skulle börja limma fast, och var klar med första biten, ser jag att jag limmat åt fle håll! Alltså, öpningen är inte åt höger utanuppåt!! Helvete, hur löser jag det?? Ska det få bli ett väldigt modernt kort bara eller....??

Kakakaka...

"Kakakakaka" är alltså hur jag låter när jag skakar tänder. Så ni vet det. Har varit hos Maria halva dagen och myst. Sen hem i minispöregnet. Ja, det kan minispöregna! Med det menas att det spöregnar men med minismå droppar som är förjävliga när man cyklar!! Hade regnjacka, men är blöt om armarna ändå. Antingen visar det på att det regnade jäkligt mycket eller att min regnjacka inte är så bra. En blandning kanske?

Nu ska jag sätta igång med ett studentkort till min lillebror. Wish me luck.

Gumman. Jag önskar dig allt väl och det gör ont i mig när du inte mår bra. Du är värd det bästa ska du veta!

Fråga:

Vad är det för jävla skitväder?! VA???
Nu kommer jag ju inte kunna ta mig till stan för jag vill inte bli blöt inför fotot. Åhhh... Fasen också att jag inte har nåt paraply.. Visst, jag kan ju ta bussen, men då måste jag GÅ till skolan sen, och det vill jag inte.

Värsta I-landsproblemet..

Utslagen..

..blir fler. Och fler. Och fler. Är väl uppe i 40 st nu ungefär. I morse när jag vaknade tyckte jag faktiskt att några hade försvunnit (det har blivit som en tävling, når kul måste man ju få ut av eländet) tills jag duschade och insåg att jag har fått ganska många på ryggen också. YES..! Lätt att smörja in dem? Eric var är du??? =) Han skulle nog i och för sig vägra röra dem om jag känner honom rätt..


What?!

Jag försov mig!! Jag ställde klockan på åtta, men vaknade halv tio?? Hur gick det till? Ringde inte klockan? Eller stängde jag av den? Men jag brukar verkligen komma ihåg sånt. Nu vågar jag typ inte lita på min väckarklocka längde.. scary.. Min värsta mardröm är att försova mig så att man kommer försent, vilket jag sällan gör, så att tro att min mobilväckarklocka inte funkar ger mig kalla kårar. Idag var det inget speciellt viktigt jag skulle göra dock, jag ska försöka få ändan ut vagnen och åka ner på stan och fixa legbild plus leg. Men det spöregnar ju? Jag vill inte se ut som en dränkt katt på mitt leg! Så jag avvaktar nog lite. Sen vid ett ska jag till skolan, och då är frågan hur lång tid leg grejset tar och när jag då borde åka ner på stan? Hmmm

Abstinens-bild

Nu när jag är lite ensam och längtar mycket efter min gubbe, ska jag faktiskt ta och lägga upp en bild. Jag är inte helt på det klara om Eric egentligen vill det, men är man inte här får man inte välja :P

133578-182

Jag håller på att bli mainstream!!!

Ojoj.. nu lägger även jag upp en lista. Då fattar ni hur tråkigt jag har va??

10 favoriter:
Färg:
Pastellfärger. De är ju flera men.. jaja.
Mat: Erics mat.
Band: Band.. Green Day 
Film: Den gröna milen
Bok: Vet inte..
Sport: Ingen alls helst!!
Årstid: Sommar
Veckodag: Lördag, endast och endast.
Glassmak: Geisha glass
Tid på dygnet: Kvällarna

9 för tillfället:
Humör: Trött, ensam.
Smak: Godis
Kläder: Shorts (just det, jag fick shorts av mamma också!!) och nya tröjor
Bakgrund: En bild från Spanien
Nagellack: Inget..knappt några naglar heller för den delen.
Tid: 18.51
Omgivning: Lite småstökigt skrivbord (Jaguarklipp)
Irritationsobjekt: Hmm.. Jobbet..?

8 första: (absolut första)
Bästa vän: Eric <3 (sant!)
Screen name: ?!
Husdjur: Kisse. Spanaren :P
Piercing: Massa i öronen
Förälskelse: Eric där med.. (känt varandra sen vi var 3)
Musik: Gamla danceskivor
Bil: Har inte riktigt kommpit dit än..host host

7 senaste:
Cigarett
: Ingen
Mat: Varm ost och skinkmacka på stan
Dryck: Fanta
Biltur: Med mamma från stan
Kyss: ALDELES för länge sen! (Älskling kom hem) För prick en vecka sen.
Spelad låt: Radio
TV-program: Såg Ice Age 2 igår..räknas det?

6 har du någonsin:

Dejtat någon av dina bästa vänner: Jajjemen..Eric :)
Brutit mot lagen: Nää
Blivit arresterad: Nää
Badat naken: Jaaa
Varit med på TV: Tror inte det..
Kysst någon du inte känner:

5 nej tack:
Kläder: Jadu
Mat: gröt, pyttipanna
Musik: hårdrock
Dryck: alkohol
Personlighetsdrag: Själviskhet

4 saker:

Du gjorde igår kväll: Shoppade
Du kan höra just nu: Radion
Du inte kan leva utan: Eric, vännerna
Du gör när du har tråkigt: Tråkar..eller ringer Maria =)

3 personer:
Du kan berätta allt för: Maria, Tove, Eric oxå..
Du tycker om: Vännerna i allmänhet, Eric, mina föräldrar.
Du inte gillar: Tycker om de flesta..

2 val:
Kaffe eller te:
Kaffe
Vår eller höst: Vår

1 önskan: Att allt löser sig för oss.


Bored..

Herre gud, jag är jättetröt, det är jobbigt att gå på stan och shoppa med min mamma :P Hon blev glad för tröjan, peww... Vi åkte till Valbo igår och jag köpte en rosa/vit ziptröja på Gina Tricot, har en gul/vit också, och jag älskar den verkligen och denna var på rea nu, så då slog jag till minsann! Köpte även en söt t-shirt på HM. Gick vidare till IKEA också, där jag köpte nya handtag till vårt kök. Älsklingen och jag har suktat efter dessa länge, men även om de inte är dyra (39:- för två) så blir det mycket pengar om man har många luckor och lådor! Men mamma betalade.. sötmamma.
På kvällen hyrde vi Ice Age2 på tv4anytime, hon hade inte sett den, och det är ju ett måste!

Idag åkte vi till Bolognerskogen igen och promenixade, supermysigt.. vidare in till stan där jag köpte nya örhängen och TVÅ par skor! Vi delade på ett par jättefina, bronsfärgade loafers typ (som jag inte kunde hitta på DIn Skos hemsida..!) samt ett par espadrillos eller hur det stavas, på lindex. De är ganska jättefula, men gudomligt sköna och billiga (69:-) (hittades inte på Lindex hemsida heller...!) Sen köpte jag ett par solbrillor fr 49:- på lindex också.

Oj. Det blev ju ganska mycket :P
image181

Jaguar

Jaguarhelvete!!!!

Spökerier?!

Jag måste bara berätta, och kolla om någon har någon vettig förklaring till detta.

Min mamma hade, när hon lyssnade av, fått två nya röstmeddelanden på hennes mobil, fast hon inte hade något missat samtal, eller haft den avstängd. På det meddelandet var det ungefär 5 minuter av Ted Gärdestad musik. Flera låtar spelades, och det lät som att man höll telefonen mot stereon typ. Man hörde att det var någon där. Till saken hör att min mamma lyssnar ganska mycket på den skivan, men har inte lyssnat å den på ett bra tag nu. Nästa meddelande var precis likadant.
Vi började leta efter logiska förklaringar, men hur? För att få ett meddelande så måste ju telefonsvararen gå på, antingen för att ingen svarar eller för att telefonen är av? Dessutom hade hon INGA missade samtal, den enda telefontrafiken hon haft den dagen, var ett mottaget samtal. Från sig själv!! Så; skulle min mamma, i söndags, klockan åtta (när hon sov), ringt sig själv, svarat och på nåt sätt spelat in ett meddelande? För det var ju hur som helst ett MOTTAGET samtal. Och då kan man ju som sagt inte ens spela in ett meddelande. 
Ok, ibland ringer man ju upp sin telefon om man inte hittar den till exempel, men man svarar ju inte! Och hon sov ju!! 

Förstår ni hur konstigt det här är??

HJÄLP!

I väntans tider...

Väntar på min mor. Det står ett stort, fint paket till henne på mitt bord. Vet att det är morsdag imorgon, men eftersom jag i all hast har köpt en tröja till henne som jag är mycket osäker på om hon gillar och som jag är mycket osäker på att storleken är rätt, och eftersom vi ska ut och shoppa idag, så känns det säkrast att ge det på en gång :) Dessutom kan jag inte hålla mig heller...!

Blomman jag vek, har jag satt fast på paketet, blev übersnyggt! Rekomenderas starkt! Kolla
här!

Geisha

Jag blev akut supersötsugen av allt städande. Öste på mig någorlunda ordentliga kläder och sladdade ner till Time (vår närmsta lilla superdyra primitiva butik) 10 min innan stänging. Blir alltid skitstressad när jag är inne i en butik som precis ska stänga, för jag har själv jobbat i butik och vet hur gärna man vill gå hem och hur irriterande det är når någon jävla idiot sladdar in 2 minuter i. Men det värsta, det VÄRSTA är när pundot dröjer sig kvar. Det händer vill jag lova. Ofta. De bara går och kikar. Så jag springer bokstavligen ut, hann bara roffa åt mig en fanta och en Geishaglass.

Geishaglassen är asgod. Verkligen as- asgod. Chokladglass och någon form av nougat. Helt freaking underbart!

Mammaaaaaaa!!

Min söta underbara lilla favoritmamma kommer hit imorgon. Ska bli urmysigt, vi har alltid så HIMLA trevligt tillsammans.

Städa städa!

Apoteket

Idag var jag på apoteket och frågade om mina freaking utslag. Hon trodde också att det kunde vara ringorm (??) så jag köpte fotsvamps salva, som man tydligen kan prova att behandla med.. Vi får väl se..

Nej vet du vad!

Efter allt slit får jag nog ta och Jaguartröstpyssla lite! Jajjemen!


Shitmygod

Håller på att svara på en massa as as astråkiga teknikfrågor..men skulle jag hinna klart, eller någorlunda klar, kan jag få slippa morgonlektonen imorgon och inte behöva åka dit förän 11...mm...sovmorgon..

Men det är ju så tråååkigt....

Utslag??

Fasen då. För ca 4 veckor sedan fick jag ett sorts utslag på armen som inte försvunnit. Det är ca 1x1cm. Sedan fick jag, ett litet utslag på andra sidan armen, som ser ut som en finne eller ett myggbett (men som inte är det). NU har jag *räknar* 4 utslag på vänstra armen, och 12 (!!) på magen.

VAD I HELVETE ÄR DET??????????? Det kliar också... När jag bara hade det stora utslaget (som inte ser ut som de andra) ringde jag sjukvårdsupplysningen som trodde att det var något utslag bara, och sa åt mig att köpa hydrokortison på apoteket. Sedan när vi pratat en stund ändrade hon sig och sa att det eventuellt kanske kunde vara ringorm, då det inte är lika svullet i mitten. Sagt och gjort gick jag till apoteket och köpte kortison, bröt upp förpackningen och läste bipacksedeln.

"När ska hydrokortison inte användas?"

Gissa?

"Vid utslag orsakade av bakterier, svamp..."

Gissa vad ringorm är?

SVAMP!

Så.. jag vet ju inte att det är det? Ska jag ha på kortison eller inte??

Hjääääääälp.... maaaaamma....


Hemma igen..

Idag har jag haft redovisning i skolan. Vi skulle leka naturlekar för barn, med klassen. Det kanske är jag som är fantasilös, men jag tycker det känns lite smålarvigt att leka lekar för 5åringar med vuxna människor. Dock blev det riktigt bra måste jag säga, över förväntan.

Senare stack jag iväg till jobbet och provade mitt första pass på leveranser, det gick jättebra! Riktigt kul faktiskt.. Nu känns det som att allt kommer ordna sig igen (hjälp vad det pendlar). Efter det hade vi möte på jobbet.

Är lite småtrött nu faktiskt, men borde verkligen plugga.. MEN det är ju Grey´s idag, så hur skall det hinnas?? =) (Bra prioriteringar?)

Work work work

Ah, ska snart iväg och jobba. Ska få lära mig en ny arbetsuppgift, men dock verkar det som att jag ändå måste lära mig, och sitta i det andra systemet..buhu, jag som trodde att det hade ordnat sig..

Är helt slut efter igår, men jag har ingen träningsvärk! Skönt som satan.. Dock har jag världens huvudvärk, kan nog vara vädret kan jag tänka mig..

Och ikväll ska jag och
Maria käka på stan.. mys mys, de va ju några dagar sen nu så, nu är det dags, banne mig!

88 personer

...är många unika personer på min lilla blogg. Hur hittar ni hit?

Fullkomligt död.

Herre.. nu har jag alltså cyklat och tittat på stenar i 6,5 timmar. Sen har jag haft grupparbete. Eller ja, grupparbete och grupparbete, vi satt/låg helt utslagna.. haha..

Det var väl rätt trevligt att cykla egentligen, men stenar är tråkigt! Hur fet träningsvärk kommer man ha imorgon tro...?

Ahhhhhhhh

Usch usch usch!
Jag tyckte precis att det killade i BHn. Det var en liten liten liten grön mask!!! Jag döööör....
Nu kryper det över hela kroppen...

Nä! Det är inte sant!!!!

Jag missade typ hela OC, och så vitt jag kan se var det sista avsnittet?? Det är liksom inte sant..

Ensam igen

Var precis och lämnade Eric på stationen, nu blir jag ensam några dagar igen.
Lägenheten ser ut som skit. Bokstavligen.. Askul, disk disk disk.. aja, bara att ta tag i det egentligen. Men OC börjar väl halv? Hur ska jag hinna?? =) Sen borde jag plugga lite också, men jag vill nte göra annat än att pilla med jaguaren..! Nu är jag fast...

Vilket underbart väde det är! Det blåser ju halv orkan, men det är sol.. Underbart med kvällssol, det bästa jag vet. Dessutom börjare dofterna komma, det doftar gräs, syrén, ja, liv..

Update: OC har ju börjat!!!!


Jaguar E-type

..och jag pillar, och pillar och pillar på min pappersjaguar.. åhhh va litet det är!!!

Papperspyssel!

Oj oj, nu har jag hittat en ny pysselhobby! På odlingspyssels blogg, hittade jag länken till den här underbara sidan!

Har provat på att göra en ros (helt vikt i papper) och den blev riktigt bra faktiskt (bild kanske kommer senare) men nu tänkte jag ge mig på att göra en jaguar E-type till min pappa..Hmm.. det blir nog LITE pilligare.. men det skulle vara så häftigt om jag lyckades!! Han har en jaguar, och jag vet att han gillar allt som har med jaguar att göra ;) coolt att ha en i papper!

Håller alltså på att skriva ut 15 sidor, på fotopapper nu.. så jag hoppas verkligen att det går..  Det lär ju ta 100 år innan färgen torkar dock.. vill börja nu nu nu ju =)

Wish me luck!

Alldeles...alldeles..underbart.

Åh, maten var underbar.. Mmmm... Eric har köpt hem massa godis till mig också.. sötis.. Jag bad om att få massage - och det ska jag få!!! (Chock, han är ingen massagemänniska...)

MYS!

Spam?!

Men vad nu?? Jag sitter och svarar på mina kommentarer jag irakulöst har fåt, och vad händer? På varenda en står det "vi misstänker att det här är spam.." Va?? De är väl så chockade att jag har några kommenarer att svara på..! =)

Fredagslyxmiddag!

Åh, jag har den bästa mamman på jorden. Hon skickade ett mess där det stod "handla för 500:- på mitt konsumkort, köp en riktig lyxig middag!" Söt söt.. sen ringde jag och då sa hon "ska ni köpa oxfilé? Bra! Tänd ljus och glöm allt jobbigt och bara njut!". Fattar inte hur hon kan va så go..

Så nu blir det oxfilé och Erics hemlagade (underbara) potatisgratäng samt en underbar tomatsallad.. mmm...

Malaco Truly

Jag har nu hämtat mitt paket från Buzzador, meden hel kartong fylld med ett godis som heter Malaco truly. Den innehåller 30% mindre socker, bara fruktjicer och bara naturliga färgämnen. Jag som är en riktigt gottegris har alltid som inställning att allt nyttigt/inte onyttigt är äckligt. Jag hade fel. Har bara provat en sort hittils (av 7) men de va jättegoda! Det är lite som gott och blandat, vilket inte egentligen är min typ av godis, men det märks verkligen inte att det är så lite socker i! Prova när de kommer ut!

Trött-varför?

Jag förstår inte? Hur tidigt jag än går och lägger mig, och hur sent klockan än ringer, är jag ALLTID trött när väckarklockan ringer? Jättejobbigt, jag vill vara morgonpigg!!

Ska snart iväg till en klasskompis, vi ska ha lite grupparbete.. dock ser jag inte så mycket fram emot att cykla dit, det spöregnar! Jag har inte ens en regnjacka i min ägo, men som tur är har jag fått låna en av en kompis, för på måndag ska vi cykla 3 mil med klassen, och det vore väl faan om det regnar...

Bloggdesign.. igen

Ok, det var väl ett jävla tjat på mig.. Ska jag göra om min design eller inte? Är så sugen... 

Det verkar lösa sig på jobbet..

Puh och puh. Som det säkert har framgått har jag lite småångest över mitt jobb. Nu har jag jobbat några dagar med ett annat sorts arbete på samma firma, som går ut på att jag ringer upp hyresvärdar om ger de lite information tex. Detta är inte väldigt roligt, men jag har insett att det passar mig mycket bättre! Det finns flera liknande uppdrag, och nu har jag bett om att få ta de uppdragen bara, vilket verkar lösa sig nu! Så underbart härligt.. Jag känner inte att jag orkar ha en klump i magen när jag ska till jobbet, så viktig är det inte, har ju skolan att tänka på också..

Idag (RÖD DAG=pengar!!) jobbade jag i några timmar och sammanställde statistik. Det var jättelite folk på firman, men det tyckte jag bara var mysigt. Lugnt och skönt och bra gemenskap. Mer sånt, tack =)

Min första tenta

Jag gjorde en tenta för några veckor sen, som jag visste att jag skulle bli underkänd på. Extremt irriterande, då det inte var det faktum att det var en oövervinnligt svår tenta, utan bara det att jag pluggade för lite.

Men.

Jag fick godkänt!! Hur i hela helvete gick det tll.. Höll på att börja lipa nästan :P Så skönt att slippa gå hem och grotta fram böckerna och börja om.. Puhh..  Gränsen för godkänt var 20. Jag fick 20!
Ibland har man tur.

Vad nu..??

Hahaha.. har verkligen inte bloggat på superlänge nu, motivationen går liksom upp och ner, det är ju liksom inte så många som läser, och verkligen inte många som kommenterar, och då känns det ju som att jag lika gärna kan skriva en vanlig dagbok.. MEN! När jag kikade nu på min statistik såg det ut såhär:



Vaaa??  132?? Från typ 20/dag till 132?? Vad har hänt? Hur har alla ni hittat hit? Vad har jag missat? Hade jag vetat det hade jag uppdaterat också :P

Nä jag är helt chock.




 

Förstörd

Jag känner mig helt förstörd. Känner mig depp.. Har jobbat hela dan, suttit och lyssnat, och sedan ville de att jag skulle ta typ ETT samtal innan jag gick.. tog två. Mina ben skakade när jag gick därifrån. Jag höll på att börja grina. Jag är så jävla, helvetes töntig! Men jag känner mig som en IDIOT! Jag är trött på det.

Sen åkte jag hem och ringde Eric och meddelade att jag planerar att åka till honom imorgon. Vet inte vad jag förväntade mig, ett jubel kanske, men fick till svar att det kanske inte är så smart eftersom han måste plugga som ett as. Vilket jag vet. Och förstår. Men blev ändå besviken. Sen sa han "men du trodde väl att du fick IG på ditt prov? Du kan kanske plugga till det, i förebyggande syfte?" Smart tanke, fel tajming. I helvete heller jag ska. Den dagen den sorgen. Och så blev jag stressad över provet. Också. Funderar på att åka till mamma dårå.. kan jag iallafall gossa med katterna. Sola kanske? Men då i sin tur, väntar jag på en jävla skolbok jag beställt för 100 år sen som inte kommit, och den måste jag ju läsa, och det blir ju svårt om den inte kommer?!

Uhuhu vad det är synd om mig.

Uttråkad..

Ja men det var väldigt vad uttråkad jag blev.. Min söta mor har varit här i helgen, jättemysigt som vanligt. Lite shopping blev det som vanligt, en huvtröja, en t-shirt, det här halsbandet som jag trånat efter, samt finfina örhängen.

Nu har jag fått ett till svar på bilen! Håll tummarna nu för sjutton! Vill få bilhelvetet sålt nu..

Jag börjar tröttna på min layout.. igen. Men.. jag kanske inte ska byta igen? Eller? Äh.. Men jag har lyckats hålla mig länge nu! =)

Frisyrer!

Haha, hittade en jätterolig sida, där man kunde testa olika frisyrer, och jag som går och funderar på att klippa av mig håret, tycker att detta var perfekt! Kolla den här sidan om du vill prova själv! (Du måste bli medlem först)
Till min största förvåning ser jag inte förjävligut i mörkt hår?? Haha, kanske nåt att satsa på? Så vad tycker ni? Vissa är ju konstigare än andra, men är det nåt ni tycker blev snyggt? Nån som har nåt bra klipp tips?

Detta var resultatet jag fick;

image172

image173

image165

image166

image167

image168

image169

image170

image171

Herrejisses!

Jag är så dålig på att blogga emellanåt! Har haft lite att stå i bara. Har varit i Stockholm hos min pappa, och varit på femtioårsfest bla. Dessutom har jag ett prov på fred som jag inte har en aning om hur i helvete det ska gå..

Idag var jag på fågelexkurtion, skitintressant faktiskt! Såg en orrehona, häger, trana, tovsvipa (jäkligt kul fågel) och en massa smått.. Känns som att jag kan en del, men det är mycket att lära sig både fåglar och ljud...!