Party!

Ikväll blir det kalas för hela slanten! Ska hem till Maria, vars kille har födelsedagspartaj! Riktigt kul ska det bli! Sen blir det utgång och möte ute med min andra brudar! Hur kul som helst, har velat gå ut och dansa länge nu, och äääntligen!! :)

Ps. Gissa vad jag har i håret? Right this second? SILVERSHAMPOO! :)

Kläderna jag sydde igår

Sisådärja. Förresten, jag fattar inte hur alla modebloggare får till sina dagens outfits?? Det är ju jättesvårt att fotta kläder så att de ser så snygga ut som de gör i verkligheten? Aja, här är de ialafall!


Bild på håret!



Man kan ju säga att bilden inte är riktigt rättvis.
Jag är ännu mer orange.

Nu kommer ni säga; "nää, det var väl inte så farligt?"
JO


Nu jäklar...!

Idag på badhuset hade jag i silvershampoo igen. Nu när jag kom hem måste jag nog säga att det har blivit litelitelite bättre! Kanske inte är riktigt lika knallorange. Så nu har jag tryckt i shampoot igen och nu tänker jag ha det i ett bra tag!

Nu jäääääklar!!!!!
Nu ska jag fotta klänningen och toppen förresten, vänta ska ni få se!

Typiskt typiskt typiskt

Åmenåå! Idag när jag skulle iväg och simma med Maria var jag helt säker på att jag skulle komma hem grön (nyblonderat hår+klor=grönt), en härlig vitorangegulgrön hårfärg, kanske vore nåt? Men icke, är inte grön, dock kom jag på, efter halva vägen till badhuset att jag glömt handuken hemma. Bara att vända. Tyyypiskt!! 

Bikikini!



Bikinin+mig=Thailand
Denna söting är alltså påväg hem till mig nu! Resonerar som så att den säkert är underbart söt på, när man är brun. Hörde ni det? När man är brun.

Hahahaha. Jag blir aldrig brun.

Kreativt ryck!

Igår fick jag för mig att vara kreativ! Jag sydde klart min klänning som jag började på för länge sedan men aldrig riktigt blev klar med. Erics kommentar var "men..det där är nog den snyggaste klänningen du äger!" Well thanx. Lägger upp en bild vid tillfälle, har ni tur får ni se mitt guloranga hår då..
När jag var klar med klänningen kände jag inte riktigt att det var enough. Så jag sydde om en urväxt tröja till tubtopp! Om man inte hittar det man söker på stan, så får man sy det själv, som jag brukar säga, haha..

Sjuker...?


Nämenvadnu? Jag tror att jag håller på att bli sjuk..eller inte? Tror inte att min hals och näsa kan bestämma sig riktigt, ena studen känner jag mig frisk, andra rätt hängig. Får väl hålla alla tummar och tår och hoppas på det bästa! Har inte varken tid eller lust att vara sjuk just nu.. 


Hahahah pappa...



Hade fått två sköna kommentarer idag när jag knäppte på datorn;

 Papz om Meh:
Färg på håret? Den som ändå hade sådana bekymmer....
  
 Tove om Meh:
Du vet, att jag vet, att du vet, att jag vet hur det känns...be strong!

Hahaha, ja pappa, det beror helt på hur man väljer att se på problemet! :)

Ja Tove, du har ju också varit vitgulorange.. You know it. Förstår du mig? Du förstår mig.

Meh

Blev ingen som helst skillnad med silvershampoot. Får göra fler gånger, det kan försvinna succesivt, sa hon på Kicks.. Man kan ju hoppas, för som det är nu får jag en chock och en släng av depression när jag råkar gå förbi en spegel..

Herregud..

Vad har jag gjort?? Jag har seriöst ångest för att gå utanför dörren..

Vet ni vem jag kom på att jag ser ut som? "Micke från Skövde" i Torsk på Tallinn!!! Eric knäckte sig när jag sa det..

Vet ni när Eric knäckte sig andra gången? När jag tvättade håret med ketchup. JO, det stog att det kunde funka!! Hahaha.. Det roligaste var att Eric var tveksam till att jag verkligen skulle göra det, eftersom ketchupens datum hade gått ut. Hahahahahahahahahaha.

Nu ska jag cykla, med livet som insats, ner på stan och skämma ut mig på Kicks (hjääälp?) och eventuellt köpa svindyrt ilvershampoo.

Hår update

Jag gråter blod.

Jag är vit typ vid hårbotten och orange/blond på längderna.

Jag ser förjävlig ut.

Imorgon ska jag klämma ner en mössa på skallen och köpa silvershampoo, för om jag bleker en gång tid ramlar håret av, inbillar jag mig.

Buhuuuuuuu!!!!!

Håret

Okey... nu kör vi igen. Köpte avfärgningsmedel denna gång! "Kan bli dåligt...eller så blir det bra..." sa kassörskan??? Så vi får väl se....

Håret

Okey... nu kör vi igen. Köpte avfärgningsmedel denna gång! "Kan bli dåligt...eller så blir det bra..." sa kassörskan??? Så vi får väl se....

20090128

Biljarden igår gick sådär, hahaha... Nåväl, det var kul iallafall, och det är väl det som är meningen?

Idag har jag tvingat med Linda ner på stan för lite "shopping". Tänker väl inte handla så mycket, mest titta. Lite inför resan såklart! :) Skulle exempelvis vara kul att köpa en asbillig, pastellgul tubbikini (eller vad det kallas). Vad tror ni om det? Hahaha.. Dock när jag tittade i Norrtälje här om dagen fanns det antal bikinisar på HM: 0, antal bikinisar på Lindex: 0, antal bikinisar på Kappahl: 0. Så jag vet inte jag..

Sitter på bussen!

Nu är vi påväg hem från landet! Sitter på bussen just nu faktiskt.. Fick precis ett sms av Linda som undrade om jag hade lust att följa med och spela biljard ikväll; om jag har?! Ska bli skitmysigt.. I övrigt är det bara resan till Thailand som upptar mina tankar.. Längtar så extremt mycket, och kan inte riktigt greppa att jag och Tove ska åka dit! Vi kommer ha så sjukt mysigt.. Bara det faktum att jag kommer att få umgås med min stjärna i två veckor är underbart!!

Hårfärg

Jaha, nu hade jag bestämt mig för att sakta men säkert närma mig mitt blonda hår igen.

Ville inte gå från mörkt till ljust pang bom, utan såg framför mig att slinga blont till en början, för att undvika orange eller grönt hår...! (Och jag är verkligen inte tillräckligt rik för att gå till en frisör).

Sagt och gjort; köpte blond färg igår och rusade hem och började slinga. Jag brukar vara duktig på att slinga och färga håret själv, men när jag började igår insåg jag att duktig brukar jag vara när jag är hemma och har två speglar, så att jag kan se bakifrån också...! Hmm.. Fick gå på känn. Var orolig till tusen att det skulle bli zebraeffekt med slingorna men bet ihop och hoppades på det värsta.

Efter 25 minuter var det fortfarande mörkt.
Efter 45 minuter var det fortfarande mörkt.

Sköljde av.

Det var fortfarande mörkt.

Jaha.. jag hade ju inte tagit all färg eftersom jag bara slingade, så jag ryckte på axlarna och klämde i mer färg, mer hafsigt och rikligt denna gången. "Nu jävlar".

Efter 25 minuter var det fortfarande mörkt.
Efter 45 minuter var det fortfarande mörkt.

Sköljde av.

Det var fortfarande mörkt.

Men vad faaaan!? JAJA! Tar väl i ALL färg nu då!! Sagt och gjort, vräkte i färg, främst på överhåret för att få en effekt.

Nu är jag mörkhårig med en liiiten, liiiiten ton av ljust.

Vad göra????

CSN

Åh jag blir galen! Var helt säker på att få CSN pengarna idag, men icke.. Vår andra nya kurs började igår nämligen, och då måste vår kära kola skicka ett intyg till CN att vi går där, den ska väl det registreras på något vis, SEN får vi pengar.

Jag har 7.81:- på kontot. Party.

Landet

Idag tar Eric och jag vårt pick och pack och åker till landet! Jag är har inga lektioner på hela nästa vecka, så då kan man ju passa på att åka dit. Vi ska stanna där till söndag eller tisdag! Mys!

Då kan jag dessutom passa på att få tillbaka mina kläder som mammas tvättmaskin åt up (?) sist jag var där!

Tavlan har iallafall kommit fram nu och är godkänd! Dock har jag inte fått klartecken att lägga upp tavlan på bloggen, we´ll see!

Tre timmar sömn!!

Inatt var det en riktigt helvetesnatt! Jag kunde verkligen inte somna! Låg och vred och vände mig, kände hur stressen tilltog eftersom jag skulle upp tidigt och kände hur timmarna rann iväg.

Sista gången jag tittade på klockan var klockan 03:15. 06:15 ringde min klocka.

Ej pigg.

Resa!

Jag och min älskling Tove ska alltså åka på en resa i mars!

Tanken var först att vi skulle åka till Venezuela, eftersom hennes bror tillfälligt bor där. Dock verkar det skita sig, så nu får vi tänka om, för att inte resa alls är inget alternativ serni!

Då är den stora frågan var vi ska åka?? Det kostar ju skjortan och ett par byxor så det är inte helt lätt..

Goa var jag klart intresserad av, men det verkar som att man måste vaccinera sig med flera svindyra sprutor (hu) så det går bort. Brasilien kanske? Men då kan vi ju faktiskt lika gärna åka till Venezuela.. Just nu känns det för min del som att det lutar mot Thailand faktiskt! Men då är frågan kring vaccin samma där, det står olika överallt! Och ja jag veeeet att man ska ringa och fråga..

Men helst vill jag inte ta några sprutooor.... uuuuuch!!! =( Man ska ju tydligen ha nån gul superbra vaccinationsbok också, där det står exakt vilka vaccinationer man tagit men har jag den? Nope. Har mamma den? Nope. Har pappa den? Ja pappa, har du den????

Sms från mamma;
"Hej. Har inte din gula bok. Du får nog förnya rubbet!! Puss"

Men neeejeee!!

Följdaktligen blir resan dyrare pga uteblivet boende, så det är ju bara att hoppas att jag kan låna pengarna jag inte hinner samla ihop. Har 5000:- nu. HAHAHAHA..



Detta hotell har jag kollat på. Vad tror ni om det i två veckor?? Jamenjomenjatack.
Bild lånad från Ving.

Mysdag

Idag är vi lediga båda två, så nu ska vi ta oss i kragen och gå och lämna tillbaka skivorna på musikbiblioteket, göra stan lite sedan ta varsin takeawaykaffe och promenera hem! Myspys!


Idag får nog svärfar tavlan! PIRR!

En stor dag

Idag har jag träffat en vän som jag inte pratat med på två år på grund av ett stort missförstånd.

Jag har gått i två år och trott att hon varit arg på mig och inte ville ha med mig att göra.
Hon har gått i två år och trott att jag varit arg på henne och inte ville ha med henne att göra.

Sjukt. Een sådan här kommunikationsmiss får man bara inte göra....! Pinsamt!


Trött dag

Jaha, dagen idag blir lite seg, men det kan den mycket väl få bli. Vi ska kolla klart på en film nu (mys) och dricka kaffe, sedan ska jag plugga lite och senare gå iväg till Prix och posta ett paket (tavlan), köpa godis och lite annat!

Vet ni vad jag håller på med förresten? Jag gör min egen väggalmenacka! Överambitiöst? Ja! =)

Idag

Jag står alltså mitt emellan två kurser nu, så jag är ledig tisdag-måndag, skönt! One day down, four to go! =)


Idag ska jag ner på stan och luncha med Maria! Ska bli mysigt och kul och göra någonting vettigt! Igår målade jag förresten klart en tavla (tog en hel dag) som svärfar beställt. Vill inte publicera den innan hans medgivande dock. Ni får hålla er till tåls! :)

Vad ska ni göra idag?

Sådärå

Nu har jag haft en TILL redovisning som även den gick bra. Puh. Nu har jag en vecka ledigt, mohahahaha... Slapp slappare jag,

Imorgon ska jag förmodligen starta på en ny (liten) tavla åt min svärfar! Ska bli intressant och utmanande..  

Redovisningar

Idag vi haft två redovisningar! Båda gick riktigt bra, skööönt! =)

Igår lagade jag mat (Eric är kocken i hushållet), makaronilåda! Det var riktigt gott faktiskt! Idag ska jag laga mat igen, denna gång blir det inbakad pangasiusfilé. Vi får väl se hur det blir!

Lyssna!!

Åh ni måste lyssna på detta!

Min plastbrorsa som sjunger och spelar! Stolt, stoltare, jag :)

Skoldag imöra

Jaha, då är alltså ledigheten officiellt slut nu! Imorgon är det skola som gäller. I två dagar. Sen har jag visst en vecka ledigt igen.

Tugnt.

09*01*11

Dåskavise.
Då har alltså en ytterligare dag passerat relativt obemärkt förbi. Men det är väl så söndagar ska vara?
Jag CYKLADE (sköntsköntskönt) ner till Linda och drack kaffe, handlade och cyklade hem igen. Blöt på röjva var jag också på grund av Erics inte så friska cykelsadel som samlat vatten... Eller som jag råkade säga när jag cyklade innan jul;

"Känn hur (våt kan jag ju inte säga? Vad säga? Vad säga??) sur jag är mellan benen, Helen!"
"????"

Hahahahahahahaha....ja herre..

09*01*11

Men hej där.

Har precis gjort mig iordning efter att ha gjort absolut noll och ingenteng. Ska skutta (hahahahahahaha) ner på stan och gå hem och snylta en kopp kaffe av Linda! Hon och min andra sötnöt ska nämligen åka utomlands imorgon, medan vi övriga dödliga har redovisning i skolan. Om jag är bitter?

Inte det minsta.

Nee, men det är klar att jag är avis, men det känns ändå rätt okey eftersom jag också har en resa inom räckhåll! Jag längtar ihjäl mig verkligen.. Jag och Tove, värme, en strand, paraplydrinkar, god mat, glass... kan det bli bättre?

Nej. Tveklöst.

Min gårdag

Jag lär väl fortsätta min uppdatering;

Igår sov vi ut och hade en mysig morgon. Sedan begav jag mig till Maria (sakna sakna), där även Annie befann sig, och drack kaffe och åt muffins samt (gissa) prataprataprata! Sedan tog jag och Maria en härlig promenad, för att sedan gå hem och spela tvspel! Ultimat!

Gick sedan hem och städade lite, åt toppengod köttfärslimpa som älsklingen lagat och sprang sedan ner på stan för att möta upp Linda och Elin (sakna sakna). Fikade och....prataprataprata och gick sedan hem till Linda och kikade på film.

MYS!

Jamensorry

Haha, jag suger verkligen.

Jag är alltså hemkommen till mitt älskade Gävle, till min älskade sambo, till min älskade lägenhet och till mina älskade vänner!! Ordningen återställd.

Vi hade jättemysigt
sista dagen hos pappa. Vi var.. i..i.. nån trädgård som jag inte kommer ihåg vad den heter!! PINSAMT! Pappa kommer garanterat mobba mig för detta...! Låg vid Naturhistoriska iallafall och var riktigt mysigt och intressant att gå och kika i.. tog en härlig fika där innan vi sedan begav oss mot centralstationen.

Väl på tåget och med ca halva resan avklarad hör jag; "Som ni märker har vi stannat tåget. Detta beroende av att det är obehöriga som springer omkring på spåret. Vi har därför blivit ombedda av polisen att stanna tillsvidare". Herregud. Man upphör aldrig att förvånas!

Tack igen pappa för mysiga dagar! <3

Hemfärd!

Idag bär det av hemåt för min del! Ska åka till Gävle som jag inte varit i på...ja nästan en månad känns det som, lite mindre. Ska faktiskt bli skönt att komma hem till vårt liv, vår lägenhet, vår vardag..

Först ska vi åka på någon form av utflykt, fjärilshuset kanske? Kul! Jag äääälskar
utflykter! =)

Mysig dag

Idag har jag varit i stan med Tove. Huur mysigt som helst, alltid.. Pratpratprat! Satt uppe i SoukGallerian och fikade, lääänge. Drack en äcklig varm choklad och åt en god sockerkringla..

Tove min älskling, följ ditt hjärta..

Dagens kloka ord..

Man kan ju TYCKA, att vi som går förskolelärarutbildningen borde läsa psykologi och dylikt, men neheheejdu! Kanske har det vävts in lite i några kurser, men inget djupare än så..

Min pappas fru är intresserad av dessa ämnen, och visade mig idag en bok hon har : "Utvecklingspsykologi för förskolan" som jag nu bläddrat lite i. Varför står inte den i vår litteraturlista? Den handlar om allt från små barn, pappans roll, språkutvecklingen osv osv, hur bra som helst!

Läste iallafall ett citat jag fastnade för och vill dela med mig med er, here goes;

Alla andra har det bättre

Andra lever starka och dugliga liv
Andra lyckas med sina äktenskap
Andra är alltid framgångsrika
Andra har stark kontakt mer verkligheten
Andra kan lösa sina problem
Andra har det alltid bättre

Ingen har såna problem som jag
Ingen är så oduglig som jag
Ingen trasslar till sitt liv som jag
Ingen misslyckas så ofta som jag
Ingen är så hjälplös som jag

För mig är du en av de andra
För dig är jag en av de andra
Låt oss alltså se in i varandras ansikten!

Så sant, så känner väl alla ibland?

SKOR!

Jaaa!!! Jag hittade ett par skor! =) Gick in på DinSko, såg reastället och där var dom! Mina skor! Stövlar med klack, skitsnygga, på rean, kan det bli bättre??


AjajajAJ!!!

Buhuhu..
Jag skulle koka the för en stund sedan, och så använde jag en konstig tesil som pappa och Karin har. Allt var frid och fröjd tills teet var klart och jag skulle försöka få ut teet ur röret! Hmm.. Det hade ju svällt så det satt fast som berget. Tog till diverse redskap och försökte pressa ut det. Tillslut lossnade det lite vilket resulterade i att det bara sa smack, sedan hade silen skurit in i mitt finger. Under tumnageln.

Blodet sprutade.

HUR SYND OM MIG ÄR DET??

Hos pappa..

Okey, nu är jag hos pappa. Igen.

Min jul;

Gävle -> mamma -> pappa -> Erics föräldrar -> mamma -> pappa -> Gävle.

Pust! Men nu är jag här iallafall och ska stanna till på tisdag eller onsdag! Ska bli jättemysigt att bara vara och umgås.. Ska se till att träffa min übersötis Tove också med sedan är inget annat inplanerat! Jo, lite eventuell shopping med pappa i Solna imorgon, vi får se. Behöver fortfarande ett par skooor! Mina håller på att rasa ihop fullständigt! Det förstår man när mormor 82 år utbrister; "men Carina! Behöver du nya skor? JA det behöver du! Ser väl jag det att du behöver..." Hahaha.. hon ser inte allt, men detta undgick henne inte! :P

Gott nytt år!

Hade en mysig nyårsafton igår, med god mat och gott sällskap! =) Var hos svärföräldrarna i deras stuga med dem, Eric, min mamma samt två vänner till familjen. Mycket trevligt!