Naglarna

Skall erkännas att jag blev rätt nöjd med mig själv....! =)


image249

image248

Naglar

Om man tycker att varckra naglar är det finaste som finns-
Varför biter man på naglarna då??

Nu ska jag sätta på lösnaglar.

Kvällstankar


Jag är inte arg. Eller ledsen. Jag är besviken. Jag kan inte släppa tanken för att jag inte förstår.

Vad hände?!

Tavlan!

Tavlan jag visade i tidigare inlägg är färdig och uppsatt nu. Färgerna är rätt snygga, men det ser rätt tomt ut.. Kan hända att jag visar er en bild sen ;) Men jag vet inte om det är en keeper, kanske klär om den med tyg istället, om vi snubblar över något snyggt!

Nu ska vi ha myskväll, koka lite kaffe, äta onyttigeter och kolla på film.

So long.

Kachiiing

Har precis beställt studielitteratur för 950:-. Niohundrafemtiokronor.

Det satt fint såhär innan csn utbetalningen.

Skolstart

Jahapp. Första skoldagen avklarad.

Känns sådär skall tilläggas.

Men jag ska nog överleva det här året också. Något som däremot är tveksamt om jag överlever är vädret. Hallå? Det är ju agusti fortfarande?! Imorse frös jag ihjäl o saknade vantar. I agusti!!


image247

Tröjan!

Nämen hörrni. Jag blir galen på tröjan!! Hjälp mig då?? Nån??

Bannor!


Min dag

Idag har jag faktiskt gjort en vettig sak. Jag har tvättat. Puh. Och duschat förresten. Men inte sminkat mig. Måste skynda mig nu, ska på dejt.

Maria, raring! Äntligen är du här!!

Hjälp. Gina tricot tröja

Jag har köpt en jättekonstig jättefin tröja. Som så många andra. Problemet är bara att jag inte vet hur jag ska få till den?!

 När jag ser folk som snabbast på stan som har den, använder dom den med skärp, men det går ju inte!! Jag har provat, och provat, och provat... Och om jag bara låter den hänga så ser jag fet ut, och det är ju synd, eftersom jag inte är det.

Första gången jag såg tröjan var på en kompis till mig, hon "slängde" liksom ena änden över axeln, assnyggt. Men jag får inte till det.
Hjälp.


Ucha

Imorgon är min sista sommarlovsdag.

Det känns sådär skall medges. Inte det att jag inte gillar skolan, egentligen. Mest det att det känns som att min hjärna har rostat ihop över sommaren, för att jag inte behövt använda den. Dessutom får jag alltid sån jäkla ångest för att jag alltid känner att jag hade kunnat göra mer av sommaren! Varför hittade jag inte på saker hela tiden som när man var liten?


Minns ni hur långa dagarna var när man var då?! Det var så skönt att leva när man var mindre... "och så leker vi att jag är mamma och du är hund, och mamman kommer hem och...".


Jag vill ha..förlåt, va barn! =)


Metrobloggen


Ok, jag ska , precis som många andra, pröva min lycka på metrobloggen.

Så, ett tag framöver, under en testperiod, hittar ni mig
här.

Underbart!

Haft en helt underbart mysig helg med Sara!! Vi har solat, ätit gott, shoppat... mys! Blev terrade av några alkisar när vi låg och solade, men bortsett från dett var det underbart!!

image246

Finfrämmande!!

Tjoho! Sara, min lilla gullegumma, ska helt spontant komma och hälsa på idag!! Så nu gäller det att kasta sig på dammsugaren!

Vi har inte setts på ett år.  Gumman!

Mysdag!

Jag och Eric begav oss ut på cykeläventyr idag! Vi åkte en timme ungefär, till Engeltofta för att se om de hade en badstrand där.
Om de hade. Det var hur underbart som helst!! Finaste strnden vi besökt på hela sommaren! Mysigt mysigt..

Förresten, era dönickar! När jag inte skriver, så ökar antalet besäkare, men när jag skriver minskar antalet besökare!
Kan ni förklara det? Ska jag sluta skriva...?? =)

Ah just det, just det, just det!!

Jag har glömt att delge er det vidriga som hände mig häromdan!!

I've got to show you in pictures..


Det kan tyckas att det ser ut som att jag bara har ett örhänge på bilden...

image240

..men icke!! Örhänget har åkt in i örat. Åkt in!!

image242

image243

...bara för att skitpärlan har lossnat. *ryyys*

Ah well.

Jag har inte ro att vänta på några "ja snälla! Lägg upp bilder!!" (as if), så jag tar saken i egna händer.

Ok. tavlan ska hänga, liggandes, inte ståendes som på bilden, men eftersom den inte är klar är den inte upphängd. Va tror ni? Blir det för mkt? Tänkte nämligen att köket ska gå i limegrönt...

image235

image236

image237

image238

Decoupagepyssel!

Åjo, nu är det pyssel på g igen.

Vad tycker ni, ska jag lyfta rumpan min och lägga upp en bild på mina snygga kuddfodral och min nya tavla jag gjort??

Självhäftande?!

Jag blir galen!! Har gått runt hela dagen på stan idag, och letet efter självhäftande papper, alltså, glatt papper, som jag tänker göra om till kakeldekor, förstår ni vad jag menar?? Jag vill ha svart eller grått, NGON som har en ANING om var man kan köpa det???

Har varit på Åhléns, bokia, akademibokhandeln, gallerix, br leksaker..

Detta är vansinne.

Uppsagd

Jag har precis sagt upp mig från jobbet.

Och det känns så jävla bra.

Edit

Ok. Eric påpekade precis sårat att jag "borde faktiskt skriva att han vann för att han var väldigt bra idag, och inte för att jag var dålig".

Okey... Han vann med 67 mot 80. OKEY?!

Klipp!

Som jag berättade så fick jag ett presentkort på 100:- i guldbunus på H&M. Sagt och gjort drog jag med mig Eric (han var så glad så, över detta!) jag köpte en jätefin, stickad tröja, med stor krage.

Tröja 149:-
Rabatt -20%
Rabatt -100:-
= 19:-

19 kronor!!! Taget!

Shit

För typ första gången...någonsin (?) förlorade jag på minigolfen. Och det vill inte säga lite. Jag var skitdålig.

Men jag bjuder på det, vi hade iallafall jättekul =) Sen bjöd ju vinnaren på fika, och det vägde ju upp det hela.

Minigolf!

Nu ska jag iväg och spöa Eric i minigolf. Hujeda mig vad kul vi ska ha!

Älskade älskade..

...mormor!! Hon ringde imorse och pratade lite, jag blev jätteglad för att hon ringde! Jag råkade dessutom nämna min längtan efter en symaskin.

För en stund sen ringde hon igen;

"Jag och Sigge (min plusmorfar, min ant.) pratade lite och kom fram till att, ja, köp du en symaskin, så betalar vi den! Jag ger mamma en tusenlapp, så ger hon den till dig, och om det blir några pengar över kanske du har råd med en trådrulle eller så..hihi."

Sötmormor.

Plötsligt händer det...!

JAG har fått guldbonus på HM? Alltså har jag handlat över 5000 kr detta året. Jag som bara köper småsaker, jag drar ALLTID kortet, även om jag bara handlar hårspännen, och så står jag där och skäms och frustar "många bäckar små hihihi...!" Men nu, nuuuu!

100:- att shoppa oss för... Det tackar vi för! 

Frisyrer

Efter påtryckningar ända sedan jag publicerade inlägget frisyrer! ska jag nu ta och eskriva hur man gör för att testa hur man skulle se ut i olika frisyrer.

Gå in här.

image232


image233

image234

Hoppas det var till någon hjälp! =)

Hmmm...?

Det har fortfarande inte blivit nån film. Eller snacks.

Var är världen påväg?

Home sweet home

Nu är vi hemma i Gävle igen. Eric börjar plugget på onsdag och jag nästa torsdag (lyx). Håller på och laga mat nu, ikväll ska vi mysa ordentligt med snacks och film, härligt!

Imorgon ska vi åka till Ikea bla. Woho!


Nån som har en symaskin till salu?! =)

Kräftskiva!

Idag har vi haft en massa folk hemma, vi har haft kräftskiva! Mycket mycket gott..
Bland gästerna fanns bla (håll i er nu) min pappas frus systers mans styvpappa (hängde ni med??). Han är åttio år och är piggast av oss allihopa. Han åker inlines, utförsåkning mm..

Sån vill jag vara när jag är åttio.

1,5

En och en halv timme var det visst. En och en halv.

Meningslös

Jag är så jäkla meningslös ibland. Nu har jag suttit här sen jag skrev min första inlägg idag, måste vara nån timme drygt. Fasen vad man slösar sin tid?? Usch.

Funderar på om jag ska styra upp mina lösnaglar jag köpte idag istället (ja för det är ju INTE meningslöst...). Hmm.. jo jag gör nog det. Var länge sen, så vi får se hur det blir ;P

Wish me luck!

PS Maria, kan du va söt o skicka mig din blogglänk, kan den inte utantill?? Har googlat o allt...=(

Killkläder!

Oh my God! Har typ aldrig köpt killkläder i hela mitt liv, men jag och Maria gav oss ju iväg för att köpa kläder till Eric, som han skulle ha på 40 årsfesten. Sagt och gjort. Vi hittade en toppenfin pullover eller vad det heter och en skjorta, men ok, vad har han för strl?? Jag tyckte att "modelldockorna" såg lite ut som Eric i kroppen, så jag fick lov att fråga kassörskorna vad de hade för storlek. "Small, oftast" sa de. Oftast?? Jag som hade tagit small blev då väldigt stressad. Dock lyssnade jag till mina intuitioner och tog medium i båda. 

De satt som en smäck. Han var snyggast på festen.

Fan va bra vi är Maria!

Birka princess

Min och min mammas kryssning blev mycket lyckad. Åt god mat, myste, shoppade tax-free och gick på behandling! Mamma fick massage, och jag badade algbad-underbart! Härligt att få lyxa till det lite... Har verkligen lust att ta med mig Eric på en kryssning, då han inte fått göra mycket roligt i sommar, bara jobbat..=( Så det skulle vara mysigt att bara åka han och jag. Har ett presentkort på en vikinglinekryssning som vi ju skulle kunna utnyttja. Mys!


Update!

Är i Stockholm för tillfället. Har faktiskt tagit mig i kragen och besöker nu min kära pappa, som jag helt försummat den här sommaren. Tror allvarligt talat att jag räknade iskallt med att sommaren är längre än vad den är...? Passade på att träffa en kompis som skall flytta till Frankrike nu. Tog en lång glasspromenad, mycket trevligt.

Har faktiskt inte hunnit klart med
målningen av huset, men jag har hunnit långt påväg. Fick faktiskt betalt för mödan, ganska mycket pengar faktiskt, vilket jag inte hade räknat med, mycket trevligt. Det är faktiskt kul att måla, det syns ju verkligen skillnad-snabbt! Det gillar jag!

Snabbis

Nu är jag en snabbis hemma hos Erics föräldrar. Festen var otroligt lyckad, maten var bland det godaste jag ätit i hela mitt liv! Magen kurrar så fort jag tänker på det...! =)

Mamma och jag skall börja hennes semestervecka med att åka med birka princess idag! Supermysigt! Vi ska träffas i stockholm innan, då hon inte varit här på väldigt länge-kul!

Snart..

åker jag, och kommer troligtvis inte ha tillgång till en dator på ett tag (igen). Nu ska jag och Maria roadtrippa till Lidingö, där den omtalade åttiorsfesten äger rum. Ska bli mycket trevligt.

Kram!

Obs förtsätt berätta för mig hur ni hittat hit är ni rara! =)

Pyssel!

Har köpt ett broderi på panduro, som är tänkt att jag ska sy till mina gudbarn. Det står "with water, sun and love that´all you need to grow" och så är det en bild på en flicka som vattnar blomorna. Ursöt.

Den tänkte jag iallafall färsta på en kudde. Igår var ju vi på ikea, och då köpte jag en sån där jättekudde, men jag blir lite sur, för att jag tycker att örngotten till de kuddarna är fula och ganska dyra så; jag tog saken i egna händer och köpte tyg. Jag sydde ett örngott. Ok, det kanske inte är jätteinpoerande, men jag gjorde det och det blev bra, så jag är glad. (Dock skulle jag sy upp mina byxor också, tänkte passa på i min ström av symaskinsframgång, men de blev på tok för korta. Jaja, man kan inte lyckas jämt.)

Såhär fin blev min kudde!

image231

Jag måste fråga;

Ok, let´s face it; det är roligare att blogga om det är någon som läser. Annars skulle man ju lika gärna kunna skriva en vanlig dagbok.

Men jag blir så supernyfiken på hur ni hittar hit? Alla nya? hur hittar ni min blogg?

Morrn!

Nu är jag laddad som få! Ska åka till Valbo idag och kika lite, ska bla köpa en v ringad...cardigan(?) till Eric (yes!) har tjatat på honom att köpa en sån, att ha över en skjorta, så snyggt. Han har hittills vägrat, men nu bad han mig köpa en, till festen imogron, jippi. Sen ska vi gå lite på Ikea också, woho!

Och ikväll blir det cityfesten för hela slanten!

Hem ljuva hem..

Jag hade faktiskt glömt hur fint vi har det hemma hos oss.

Eric, jag älskar vårt hem. Och dig.

Dulce de Leche

Hihi.. Har köpt Carte dórs "nya" glass Dulce de leche. Hmm.. den ser god ut på reklamen, tänkte jag i affären, men vad är det egentligen för smak? Aha! Jag läser innehållsförteckningen på undersidan:

"Dulche de leche-glass, sås med dulche de leche smak."

Vafan är dulce de leche???

Ganska god var den iallafall. Köpte dessutom inte en, utan två burkar strössel. Ena med chokladsmak och den andra med tuttifruttismak som luktar tvål.

Mys.

Yoggi delikatess....??

Allltså. Uch?

Köpte Yoggi delikatess-browniesmak. Tyckte det lät gott, som chokladpudding typ.

Det var inte gott.

Smakar surt... och lite lite lite choklad.

Brownie? Var?

Shit! Sötisar?!

Här kommer jag hem, och det var eeeevigheter sen jag skrev, och vad ser jag?? Mina antal besökare har ökat -gulle, gulleungar!!


Jag har inte varit hemma, som jag skrev, har varit och campat på åland, varit på den omtalade kryssningen med Maria, som var übermysig, haft Maria på landet, varit själv på landet, målat huset där (puh puh), varit på grönan osv osv...Har hunnit med en del!

Nu är jag och min trogna vapendragare här i Gävle igen, för att det är Cityfesten! Langos och brända mandlar-here I come! Mumma...
Sen på lördag åker jag iväg igen, ska på åttioårskalas (40+40). Erics kusin och hennes man firar. Ska bli trevligt, dock känner jag ju ine så många, blir väl till att hålla sig tätt bakom Eric ;)