Ny dag idag

Sådärja, nu ska jag ta och masa mig iväg till jobbet snart, börjar ett och slutar nio.. Imorgon efter jobbet åker vi tillbaka till landet igen, finns ingenstans det är bättre att vara på sommaren..

Igår när jag kom hem från jobbet, packade jag och Eric ihop oss och gick ner till lIllsjön och solade och badade! Supermysigt! Tillåme jag badade! Som är rädd för vatten? (Av nån jäkla anledning...)


Ny teckning!

Nu, mina damer och herrar, börjar jag lära mig dessa pennor äntligen!! OBS! Det är fortfarande i övningsstadiet..



Vad tycker ni?? Lite konstruktiv kritik tack!!


Hemma från jobbet

Pust och stön. Kom hem från landet vid 23:00 igår, efter att ha missat pendeltåget, vilket gjorde att jag inte kom isäng förän halv tolv/tolv VILKET resulterade i att jag har fått sova max 5 timmar inatt, då jag började 06:45. Zzzzz....

Trött trött trött...

Tillbaka!

Hej allihopa! Nu är jag tillbaka från roadtripen igen! Vi har varit både i Karlstad och i Nyköping, och vi har haft SÅ trevligt!!



The view from a Jaguar....=)

Sötnosar!

Nu är även jag med i bloggkoll! Bara att lägga till om ni vill ha koll på när jag har skrivit!

Badminton!

Nu ska jag ut och tvätta bilen med pappa! Kan tyckas lite odd, men jag tycker att det är jättekul att tvätta bilen med min pappa! Har alltid tyckt om att hjälpa honom med olika grejer, och biltvättning är inget undantag! Sen sen sen ska vi spela badminton! Weeei!




Roadtrip

Imorgon bär det av på roadtrip med pappa! Jag och han brukar se till att hitta på något tillsammans varje sommar, och i år blir det alltså roadtrip - först till Karlstad och sedan till Nyköping! Två nätter allt som allt.

Jag och pappa har alltid så trevligt när vi gör saker, och detta kommer nog inte vara något undantag (speciellt inte när vi kommer tillbringa mycket tid i hans jaguar...! =P)



SOL!

Äntligen, äntligen, äntligen!
Jag ligger på altanen och SOLAR! Skönt!

Ska nog ta och äta lite, sen spöa pappa i badminton.

Hee hee heee....


Jurre

....glömde jag nämna att titsen krympt också? Det blir rätt markant om man inte låg inne med några bomber innan direkt.

Jävla hormonjävlar.


Skoja inte

Jag har fått så o-er-hört mycket finnar!! Nu är det inte kul längre..hela hakan, axlarna, ryggen. Uäk.

Jag blir galen! Har aldrig, inte ens under min tonårsperiod haft så mycket finnar. Sammanlagt.


Fucking hell

....materialet till hyllan skulle landa på omkring 600:-

För några satans brädor??

Det blev inget med det. Väggen förblir tom.

Hemma!

Nu är jag hemma igen! Vädret har varit rätt...illa. Trist! Dock är det alltid mysigt att vara på öland och alltid kul att vara ute med husvagnen!

Befinner mig nu hos min pappa, som jag precis har övertalat att bygga en ytterst komplicerad vägghylla med mig =) Hoppas det blir så fint som det är i min hjärna bara...hmm..

Nu ska vi åka till brädgårn!

I'm off!

I'm of to öland!

See you!

Trött..

Trött, tröttare, tröttast.

Hemma efter 14 timmar på jobbet, men nu leeeeeeeeeeeeedigt!!

Hello Öland!

Pust och stön

Har jobbat idag och är helt slut. Imorgon jobbar jag mellan 07:00-21:00.

HÖRDE NI DET??? Nollsjunollnoll till tjugoettnollnoll?

Nu ska jag ta ett bad och koppla av sen sova.

På måndag blir de camping. Jag räknar ner.

Hej sötnösser!

Åh vilka bra dagar jag får nu när jag är ledig. Igår var jag inne i stan med en kompis och satt nere vid vittnet på slussen och åt subwaymacka och pratade. Sen åt vi glass i Kungsträdgården. Sen råkade vi hoppa in på skyltutställningen i Kungsträdgården också. SEN jag jag själv och  shoppade. Var ute efter en sommarklänning and found one. Rea, 129:- assnygg. Yeeeey.

Idag ska jag och min svägerska åka in till stan och verkligen göra stan. Shoppa (nåväl titta iaf), promenera i solen, luncha, sen sex and the city och kanske ett glas någonstans efteråt?

Såhär ska lediga dagar se ut!


Kan iaf meddela..

..att det var skitsvårt att rita med Pro Marker pennor..speciellt när man bara har fem färger ;) Måste beställa fler! Och rätt sorts papper. Typ nu.

Öva öva öva.

NUU!

Nu har dom kommit! Mina pennor! Riktigt snabb och bra leverans! Tack Katscrap!

Men oj va de blöder? Måste köpa nåt specialpapper... Allt kostar.
Och vet ni vad jag glömde? Svart.

Stupid. Stupid. Stupid.


Typical

Nu har man fått munsår oxå.

Fräscht.

Pro Marker

Nu vill jag ha mina Pro Marker pennor. Nu vill ja ha dem. Nu nu nu nu.

NU.


Kanske ska jag ta och måla med blyerts lite medan jag väntar...?

Lovely

Nu är jag ledig i två dagar..uuuunderbart! Ska åka in till stan imorgon och träffa en kompis, ska bli trevligt att hitta på något, blir så rastlös av att inte göra någonting. Dock var det jäkligt svårt att få tag på någon som inte var upptagen!! Herregud, varför är ni inte hemma och väntar på att jag ska ringa??

VINST!

Vetniva?

Jag har vunnit! För första gången i mitt liv typ...

För  några månader sedan, när jag läste SOLO, såg jag att det var en tävling, där man kunde maila in så var man med i en utlottning av en jacka från Didriksons. Jackan var snygg tyckte jag, en vindjacka typ, så jag mailade.


Och vann?

Idag fick jag hem jackan och tro mig - det var en regnrock.

Dock kan ju det vara bra och ha det med, har för mig att den var värd en slant!

Update

Pkey okey, sorry för den dåliga uppdateringen! Dock är det supertråkigt att alla mina läsare försvunnit! (Kan det vara för att det är sommar? Vi säger så..)

Jag jobbar för fulla muggar, trivs bra! Nu är det bara 4 dagar jobb kvar, sen är jag ledig i två veckor!! SKÖNT! Ska åka och campa på öland med Eric och mina svärföräldrar... jag längtar!!!!

ProMarker

Nu har jag beställt ProMarkerpennor!!! WOHO!! Vill ha nu nu nu nu nu! =)

Tack Tove för tipset på hemsidan! Mitt hjärtegull!

Det kliar i fingrarna!

Nu har jag fått blodad tand! Vill rita mer mer mer! Frågan är vad... Jag skulle även vilja rita med ProMarker, en sorts tuschpennor som inte lämnar ränder efter sig! Skulle verkligen vilja prova, tror det skulle bli coolt att rita porträtt så. Dock är de rätt dyra, ca 30:-/st..Dessutom har jag bara hittat dem på internet, någon som vet om eller var man kan köpa dessa i Stockholm??


Teckning!

Nu har jag, för första gången i mitt liv, gett mig på att teckna ett ansikte! Och jag blev jättanöjd till min stora förvåning? Tecknade två ansikten och satt uppe till två...ooops. Dock får ni ha i åtanke att det inte blir så bra när man fottar blyertsteckningar..

 


 

Feedback tack!! :)