Bloggdesign?

Ihhh..jag vill jag vill jag vill ändra layouten-igen. När jag tittar på alla fina bloggar får jag nya idéer.. Hehee.. känns som att håller på med det mer än att blogga...? =)

Är den bra som den är eller ska jag ansiktslyfta layouten lite...?

Snälla, kommentera, jag vet ju att ni läser ;-)

Just my luck

Igår hyrde jag och sambon, Just My Luck med Lindsay Lohan  på TV4 Anytime. Den var faktiskt riktigt kul och underhållande! Ingen film jag skulle velat se på bio direkt, men en trevlig film..

Det kliar i mina fingrar! Jag vill göra fler lersmycken! Men jag har sådan dålig fantasi.. En fjäril kanske?? Jag försökte mig på en klacksko igår, men det gick inget vidare. Ska nog gra en ny jordgubbe till mamma också, hennes blev inte så jättebra..

Pyssel igen!

Nu har jag gjort min del i lerandet :) Kan komstatera att man tydligen måste göra med olika färger av cernitlera, för att det ska bli bra, inte måla.. (Hur har ni råd??)
Jag köpte iallafall en ljusgrå (trodde jag, den blev typ svart  ugnen) lera, som det stod att man kunde måla efter.

Nåja, här kommer mina mer eller mindre lyckade alster.. Körsbären och rosetten är jag mest nöjd med.

133578-136






Tjejkväll!

Oh my god. Jag älskar mitt liv. Jag njuter faktiskt. Idag har jag haft en enkel, jättemysig, hederlig tjejkväll. Massor med godis, läsk, ostbågar och popcorn (mmm). Det är sällskapet som gör det!

Tack för en trevlig kväll sötisar!
133578-135

Lera!

Jag har blivit så inspirerad av Kellys jordgubbssmycken (precis som många andra),
Så nu ska jag rusa ner på stan och köpa så mycket lera jag har råd med! Dock har jag lite fantasitorka, jag vill inte härmas för mkt, så jag skulle vilja komma på något eget..
Jag är lite lycklig, för jag har länge velat hålla på med lera, men inte vetat vad jag ska göra med det, men nu har jag fått inspiration! Jippi!

Brrr....

har precis komit tillbaka från pulkaåknungen, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaskul! Roligt att få vara bran ett tag!

Men uhu vad jag fryser..ska hoppa ner i badet tänkte jag...! Mmmmmm...

Pulka!

Först var det tänkt att vi skulle dela två pulkor på 4 personer. Sedan blev det 2 pulkor på 3 personer. Sedan blev det 1 pulka på 2 personer, men till sist blev det 2 icakassar på två personer!

Haha.. men, se upp i backen.. tusen (??) hål i nacken (??). (Kommer inte ihåg ramsan...)

Jag har på mig:

Leggings, mysbyxor, jeans.
Linne, Hoodtröja, en till Hoodtröja.
Fleecetröja, jacka, halsduk, mössa

Överlever jag??

har nämligen inga täckbyxor.. I might just invest i några...

Jag ehm..

...ritar! Jag har inte ritat sen jag gick i skolan typ. Är inte så duktig på att komma på vad jag ska rita, är ganska duktig på att rita av saker dock. Nu satte jag mig iallafall och började rita en rosett och-hör och häpna-den blev ganska fin! Får se om jag vågar lägga in en bild sen.. Sambon utbrast; "men! du är ju talangfull!" haha..

Projekt 2 är att jag håller på och göra decoupage på en hårklämma! =) Det går väl det med??

Fotboll!

Det är fotboll på min TV...! Jag förstår inte varför? =)
Sambon tycker att jag är astråkig som inte delar hans underbara sportintresse. Det tycker inte jag. Jag har aldrig förstått mig på sport.. tar lång tid, händer inget speciellt.. karlar som jagar en boll/puck.. Fram, tillbaka, fram, tillbaka.. Tacka vet jag straffar!

Jag tror att sambon kommer att ta livet av mig en vacker dag.. Han håller på att, bokstavligen, skrämma ihjäl mig varje gång jag, i lugn och ro sitter och läser (eller bloggar) och helt plötsligt får höra "JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!" vrålandes.. Jag slår huvudet i taket vill jag lova..

Soccer

I hate it!

Idag hade vi ett jätteintressant seminarie, där läraren gick igenom lite tips på lekar och aktiviteter som är utvecklande för barn.
Hon pratade bland annat lite om handdockor vilket ju är jättemysigt säkert att spela upp..för barn! Vi fick i uppgift att, på typ tio min, få ihop en bra teater som skulle lära barnen något. Jag hatar teater! Som jag skrev om i
detta inlägg hatar jag att utsätta mig för okontrollerande och förlöjligande situationer.. Huvva..
JAG ÄR SÅ TÖNTIG!

Recept

Tänkte dela med mig av ett superenkelt supergott recept jag ska göra ikväll!

Fillipinskinspirerad kyckling

2 pers

3 st kycklingbröstfiléer (el 6 st lårfiléer, eller så mkt ni tror att ni äter)
½ dl soja
½ dl sprite, 7up el sockerdricka
3 el 4 vitlöksklyftor
Några stänk sweet chili

Dela filéerna i två (bara bröstfiléerna). Blanda samman sojan, spriten, sweet chilin och vitlöken i en bunke. Lägg i kycklingen och lägg en tallrik över. Låt stå i kylen några timmar (eller så länge som möjligt).

Lägg kycklingen (ej marinaden) i en smord form och sätt in i ugnen i 225oC i ca 30 min (kolla kycklingen och ta ut när den är klar.

Serveras med klyftpotatis/pommes med kall sås.

Kall sås:

Gräddfil
Senap
Majonäs
Sweet chili

Häll ipp gräddfilen och blanda i de övriga ingredienserna efter smak.

Tuggumituggande jävla..

Jag blir så jävla störd på folk (oftast ungdomar) som inte kan hålla käften stängd när de tuggar tuggummi!! Vad är grejen?? Det ställde sig en kille, precis bredvid mig när jag stod och väntade på bussen, och riktigt smaskade! Liksom sådär högt att man tror att han gör det med flit! Jag höll på o ge honom på moppo..

Snyt dig!


Rapsody in rock!

Uj uj uj vad bra det var!! Över all förväntan! Det började med att Paul Carrak (sångaren i Mike and the mechanics) kom ut på scenen och drog klassikern "Living years". Jag lyssnade mycket på dem när jag var liten och blev helt lyriskt.. Tjoho.. Sen var trollkarlen med, som även var med i melodifestivalens pausunderhållning i lördags, han var skitrolig faktiskt, men DOCK hatar jag när de tar upp folk från publiken på scenen och sådant, hata hata hata, tycker att det är vidrigt, jag var beredd att gå på toa eller nåt, bara för att slippa. Jag skulle svimma om han skulle säga "du där! Just du, kan du hålla den här?" *Dö*

Trevlig dag idag!

Anledningen till att jag skriver lite glest är att jag är i Stockholm)
Idag for vi, jag och sambon och hela hans familj, till Västerås, där vi bodde förut, jag och sambon. Det var trevligt, men det känns som att det var igår vi bodde där, allt såg ut precis som när vi bodde där..
Sedan hälsade jag på en kompis där, så himla trevligt!!
Saknar dig gumman!!!!!!!!!!!

Håller för tillfället på och mysa, mysa, mysa med min gudson (sambons systers son) han är helt underbar! 1 år och 2 månader av underbar unge! =)

Imorgon ska vi gå på Rapsody In Rock på cirkus, det ska bli jättekul! I 4 timmar håller det på tydligen.. Men detklarar jag nog..!

Ihhhhhhhhhhhh...

Jag har fått nya SOLO!! Underbart!! Frossa!!

Underbaringar!

Åh, jag fick VÄRLDENS sötaste kort igår också..ett ev Tove (tack tack tack, blev så varm i hjärtat) och ett av Sara, ett hemgjort kort, så himla gulligt! Tack så jättemycket...

Och självklart hade inte jag tänkt så långt i år heller..
Jag är en dålig människa!

Mys dag igår!

Min dag blev mycket mysig igår.. jag var och simmade med Maria på dagen och det KRYLLADE med små läskiga tonåringar.. så det blev mest prat, stillastående i bassängen..hehe.. sen hoppade vi in i bastun o sen gick vi ut och tog en kaffe och åt lite gotta.. yum! Sen mötte jag upp sambon och vi gick och köpte massa godsaker till kvällen. Hem, åt lite lunch, kollade på Las Vegas, sen lagade sambon middag som blev supergott! Tittade lite på TV och åt onyttigheter..

Hehe, när vi möttes så fiskade han fram en ask med geléhjärtan! "Från macken.." hahaha.. det förändrade hela min dag, han hade iallafall gjort någonting! =)

Chocolate Valentine

Fan va skön jag är!!

Hahahahaha... eftersom jag är tokblond, och fräknig, så är inte min hy så jätteintresserad av att bli solad.. Men då jag känner mig så vit..eller ja..mer blå/vit faktiskt... (hehe, ser ni det framför er?) så har jag letat fram min brun utan sol, alltså en sån där body lotion som bara ger lite färg, inte riktig brun utan sol. Men helvete, vad svårt det är att göra jämnt!!!  Imorse när jag vaknade så insåg jag dessutom att jag glömt tvätta händerna efter att jag smörjt in mig så ja.. mina handflator är väldigt bruna!! =)
Själva färgen på kroppen är väl inte sådär jättejämn heller...!

Är det någon som har ett helt underbart tips på hur man smörjer in sig så att det blir jämt och fint?

Mums!!

Jag hade glömt hur jäkla gott det är med rostat bröd, ost, tomat och örtkrydda är!! Mums mums.. Nu kanke jag slipper hungra ihäl i badhuset...!?

Åt helvete..

Det gick åt helvete med tidigt uppgående och åt helvete med städningen...jag är en dålig människa.
Gick upp tio (uhuh), satte mig här. Så nu har jag, få se.. 1,5 timme på mig att äta, göra mig iordning, städa, och skriva lite. Vad tror ni?? Hehee...

Msn igen!!

Woho! Äntligen funkar msn. Jag har inte gjort något, men nu funkar det. Är inte det lite skumt?


Tihi, simning..igen!

Imorgon ska jag upp, för hoppningsvis tidigt (hahahahahahahahahahah) jag fattar inte vad det är för fel på mig! Jag vill verkligen gå upp tidigt, och jag är helt inställd på det, men när klockan ringer bara gåååååår det inte. Inte när jag inte "måste". Uhuhu.. När man är tonåring behöver man ju sova, men nu skall man väl klassas som vuxen? Eller lite iallfall? =) Borde det inte gå över snart?
Jo, men för att återgå till ämnet, mina förhoppningar är att gå upp tidigt och städa skiten ur vår lägenhet.. då dör sambon när han kommer hem, det skulle nog vara den bästa presenten.. Ja alltså, hehe, inte att han dör utan att jag har städat..ehm..jaja.

Sedan ska jag (gissa!!!) gå och simma. Mysigt! Som vanligt. Sen hem och mysa med sambon. Jag har inte tillåtelse att fika imorgon (om vi inte är jävligt snabba vilket jag betvivlar starkt) för sambon vill ha hem mig.. OK då...;-)

Present på tolvslaget?

Gah. Jag har inget tålamod! Jag slog in sambons present(er) nu, rosa papper med hjärtan och trams på..hihi.. Å jag vill ge det nu nu nu!! Sambon sa att jag kan få väcka honom på tolvslaget om jag vill (vi brukar fira födelsedagar så nämligen).
Så;

Vänta till imorgon vid middagen typ eller
gå in med en bricka med tända ljus och paket inatt?


Hjälp!

Om ändå idag vore imorgon! =)

Åhh..jag längtar till imorgon! Hoppas, hoppas att han blir glad för presenten och kortet.. Det borde han bli, annars...=)

Sedan på kvällen ska vi äta fläskfilé med ädelost i ugn, mums!!

Nytt pyssel!!

Ok. Djupt andetag och så kör vi igen. Jag skriver om..

Idag har jag pysslat! Och jag är nöjd, woho. Först gjorde jag ett galet fult alla hjärtans dag kort och jag blev lite deppad där ett tag. Sedan ryckte Maria upp mig och jag tog tag i projektet igen. Och hör och häpna, det blev faktiskt bra! Jag använde mig av ett litet trähjärta som jag köpt för 2:- på hobbyshopen, som jag målade. Ramen är från Karen Marie Klip som finns på Panduro, även det silvriga pappret, tror jag.
Jag skrev med kalligrafiemblosseringspenna (långt ord) och fyllde i med guld (brödrosten fungerar alldeles utmärkt!!) och det blev ju jättefint! Jag är kär i emblossering! Tack Maria för att jag fick pilla med dina saker..

Ramen dekorerade jag med ett hjärta som jag ryckt loss från ett superbilligt födelsedagskort från dollarstore. Limmar sedan fast några små hjärtan på ramen, även dessa från hobbyshopen.

Vad tror ni? Går det hem på onsdag? =)

133578-127

133578-128

133578-129

Men det var väl helvete...

Jag hade skrivit värsta inlägget och det hänger sig? Jävla blogg.. Hur störande??

Pyssel!

Jippi jippi. Jag ska pyssla idag! Ska hem till Maria och göra alla hjärtans dag kort och en dekoration i den minsta ramen, typ nåt kärlekstema.. Så nu har jag packat ner allt (hehe, så mkt är det inte..) som jag eventuellt kan använda.. Får se vad det blir, men det är bra när man är två pysslisar, för då kanske inspirationen spirar lite mer..

Först ska vi för övrigt gå ut och gå med en hund i 2 timmar (varför och hur gav jag mig in på det?? =) Så nu har jag kokat kaffe och allt, känner mig huslig!


Brosk

Igår var tanken att vi tjejer, kanske skulle ses på kvällen, men ju mer jag gjorde mig iordning, ju mer kändes det som att ja, det kommer skita sig idag igen. Bara för att jag är helt inställd på det.
Men ack det gjorde det inte, och vi hade en jättetrevlig kväll!! God mat oxå.. Quornfärs är godare än köttfärs i tacos!! Då finns det ingen risk att det kommer en liten broskbit eller nåt man tuggar på och typ kräks för att det får en att tänka på vad det är man sätter i sig. Egentligen.

Stora förändringar!!

Oj oj oj.. Här händer det stora grejer. Jag har ändrat utseende! Jag har bytt sida på snebenan!! För mig är det stort.. Hehe.. Nä men faktiskt, håret är mycket finare på den sidan (inte lika slitet) plus att det ger ett annat utseende. Dessutom (håll i er nu!) så provade jag att sminka underfransarna igår. Det brukar jag aldrig, aldrig göra. Det brukar se ut som att jag har sminkat överfransarna men se nyst eller nåt, så att allt hamnat på underfransarna. Men igår tänkte jag slå på stort, och det blev..faktiskt ganska fint? Haha, vilken dare-devil jag är..


Oh my God. Hjälp mig någon.

Idag var tanken att jag och några vänner skulle äta middag tillsammans. Så blev det inte. Vilket får mig att inse att jag INTE HAR NÅGOT GODIS HEMMA!!! En lördag!! Ahhhhhhhh!
Jag skulle, helst av allt, ha nya werther's (big surprise), men de finns inte i nån affär i närheten.. då måste jag gå över en lång bro för att köpa godis.. Men då kanske vi kan hyra en film, för jag har ingen lust att se på melodifestivalen! Tråkiga artister, tråkiga låtar o lång jävla tid tar det.. Delfinal efter delfinal.. Zzzzz... Nä, tacka vet jag final-finalen!

Poppis?

Ooh, jag har nästan kännt mig lite poppis idag!
Dagen började med att jag vaknade vid halv tio, gick upp, hämtade pluggböckerna, ett glas juice och en banan och gick och la mig och läste. Där låg jag till ca 11 för att sedan göra mig iorning eftersom jag skulle träffa Maria kl 12.30 vid simhallen. Då ringer Vilja.
Hon undrar om jag vill komma ner på stan och fika, och självklart vill jag det!! Dock står jag halvklädd, osminkad och utan frukost i magen, men ok då. På med kläderna, rafsa på lite smink, slänga i badkläderna i min nya väska (som fick plats!!) och iväg.
Trevlig (kort) fika med Vilja, sen kom Maria och vi tog sälskap till badhuset. Skönt att simma men det var mycket småbarn idag.. Små, små, småbarn. Sedan promenerade vi ner på stan och mötte upp Emelie för en fika.
Så. Himla. Trevlig. Dag.
Första gången på länge (någonsin) jag behövt pussla ihop min dag!
I love it!

Alla hjärtans dag!!

Äntligen har jag kommit på en bra alla hjärtans dag present till sambon! Jag ska göra ett kort, plus att jag köper ramarna på blden på Clas Ohlson (79:-) och sätter in bilder på oss två. Dock satt jag hela kvällen igår och letade efter fina bilder på oss båda, men det är inte det lättaste... Det finns inte så många, plus att de jag är bra på är det ju inte säkert att han är bra på och vise versa? Ahhhh... Aja, det går väl att byta ut.
Tänkte ta mig till expert och kolla om man kan förminska bilder när man framkallar, flera av ramarna är ju pyttesmå, så om jag skulle ta ett vanligt kort skulle ju bara näsan få plats typ.


133578-126

Fet!

Jag är nog världens fetaste människa. Inuti.
Jag äter alldeles för mycket onyttigt och för lite mat. Som nu till exempel (haha jag skäms); jag hade inget gott hemma, å var jätte sugen. Sambon hade chips (vilken orättvisa, han får äta chips men jag får inte äta godis??) så då rörde jag ihop "chokladröra" som jag och mamma brukade göra när jag var liten. Det består av socker, kakao och grädde. I en röra. Helst ska man bre det på mariekex, men jag hade inga så jag mumsar... Uhuu.. Om jag skulle kunna bli tjock så skulle jag garanterat vara det. Och den dagen det vänder så blir jag FET för jag skulle aldrig kunna sluta äta godis. Tror jag..

Msn

Mitt msn funkar inte. Jag dör.

Det stod att det fanns en ny verision eller nåt så då tryckte jag ok-den laddade ner och sen...funkade den inte? Den säger att det är någon brandvägg som förhindrar. Helt plötsligt?

Gaaaaaaaah!!

Varför är det så jäkla tråkigt att städa..?!

Kom precis hem från skolan, stelfrusen.. Dick har det varit ett givande seminarie, så jag är taggad och glad. Därför tänkte jag städa gärnet tills min pedantiska sambo kommer hem (som jag vet lider av hur stökigt vi har det.. vilket inte är speciellt stökigt..). Jag ska diska, plocka och dammsuga. 


Men jag undrar;

Varför är det så jäkla tråkigt att städa??
 

Gray's Anatomy!!

Oh my God. Mitt liv är räddat. Maria har spelat in Gray's Anathomy som jag MISSADE igår!!

Maria. Du är tamejfan bäst.

Skrivare!!

Jag har köpt en skrivare!! Åhhh... det är så underbart! Jag kan skriva ut saker! Jag behöver inte ta mig till skolan för det!!

Jippi!

Konsten att bära en väska?

Jo just det.. jag undrar; bär faktiskt folk väskan som jag gör på bilden under? Tycker det ser så obekvämt ut liksom. Jag har sett att alla håller sina väskor så på bilderna, men jag trodde att det var för att lättast visa upp väskan, men sedan mötte jag faktiskt en tjej på stan som bar så..  Jag tycker det ser ut lite "här, ta min väska!"

Men det är kanske jag. Troligtvis. Bara. Säkert.

Dagens outfit!!

133578-121Haha, här kommer min "dagens outfit" som har blivit så trendigt nu! Egentligen ville jag bara visa min nya snygga väska, men sen kom jag på att jag ville visa min outfit. För att bryta av lite bland alla märkeskläder och "inne" plagg.

* Stickad tjocktröja - H&M REA 119:-
* Topp - Gina Tricot 98:-
* Halsband - H&M REA 39:-
* Jeans - Gina Tricot REA 149:-
* Siden (?) band - tygaffär 2m 40:-
* Väska - Åhléns 299:-

Det ni!


Jag vill gärna vara "inne" och ha "rätt" grejer, men jag har helt enkelt inte råd. Jag kan liksom inte springa ut och köpa en massa kläder som är inne just nu. Jag köper ett skärp där.. sen en tröja jag kan ha skärpet över där.. osv. Sen är trenden över!

Det värsta var ju ändå väskan; med den kände jag mig verkligen rätt. Fan va rätt jag var! 
     Tills jag köpte vecko Revyn.

"Ute lista:
Oversized handbags"

Men vaihelvete?!

Men jag älskar fortfarande min väska, den är praktisk!! Dessutom gillar jag inte Vecko Revyn.
Sådeså.

Fikadags idag igen!

Jag har aldrig kunnat svara när folk frågat mig vad jag har för intressen. Jag har (hade) liksom inget speciellt intresse som att sporta eller sjunga eller så.. Men nu, nu vet jag! Skulle nån fråga idag så har jag ett svar; Fika! Hehe.. Jag älskar att fika! Med rätt sälskap såklart.. Men att bara få sitta och smutta på en cappuchino (och eventuellt äta nåt onyttigt..?) och bara prata prata.. Mys!! Idag blir en sån dag (ja, det brukar ta hela dagen). Jag, Maria o Vilja ska fika på stan, det blev ingen simning nämligen. (Buhubuhu). 

Tanken med simningen förresten är att jag ska bli bättre i min rygg som jag haft problem med länge. Men.. det händer inget? I och för sig har vi inte gått så många gånger än, men jag vill att det ska märkas NU!! =) Finns det nån hurtig där ute som har något bra tips på hur man tränar svanken, hemma, utan att det belastar för mycket?  

Njae...Inte riktigt nöjd..

Fasen, nu har jag hållt på hur länge som helst och fixat, men jag är ändå inte nöjd.. får fortsätta imorgon, måste styra upp ramarna och så.. Stör mig fortfarande på att jag inte vet hur man byter font, men det är möjligt att det inte går iofs.

Dagens skit också:
Jag missade Grey´s Anathomy för att sambon kollade hockey plus att jag glömde för att jag fixade här.. Det som var så spännande förra gången!!!! Jag ville verkligen, verkligen se det här avsnittet...Det är liksom inte sant...

Nu jävlar

Nu ska jag fixamin blogg, så att jag blir nöjd, en gång för alla! (Alla som tror på det räcker upp en hand). Om ni inte förstått det än så är jag även väldigt pysslig när det gäller sånt här, men jag blir aldrig nöjd! Nån som har nåt bra tips eller nån idé är det bara att hosta fram det nu =)

Såså, nu sätter jag igång-under construction!

Just det, ser ni bilden?? Ser ni att jag lyckades förstora den?? Jag är nöjd!

Hos far

Ojoj, nu har jag varit inaktiv i några dagar, illa. Jag är hos min pappa och hälsar på, så jag har senaste dagarna riktat all min uppmärksamhet mot honom! =)  

Vi var i Vällingby centrum idag och jag köpte en väska! Den är helt underbar! En bagliknande, stor sak från Åhléns. I love it! Äntligen har jag en väska jag faktiskt får plats med mina skolböcker i och som faktiskt till och med är modern (tror jag)!
Jag har inte varit i Vällingby på 3 år, så mina förväntningar var höga eftersom de har lagt ner så extrema mängder pengar på att göra tak över centrumet. Men. Va? Det såg ut som att de precis börjat, byggarbetsplats typ, plus att det de hade gjort var typ att bygga ett glastak över huvudgatorna och byta plats på några affärer typ, kändes det som. Fanns det inget bättre att lägga pengarna på frågar jag mig?


Åh ni är så härliga!

Idag gick jag faktiskt upp rätt tidigt (?) och satte mig och skrev en planering jag måste göra till skolan, ska bara komma ihåg att lämna in den imorgon också.. När jag gjorde planeringen insåg jag hur jäkla mycket vi ska läsa.. Jag blir lite trött, jag vill verkligen vara intresserad och ta in allt eftersom det verkligen är en intressant kurs med intressant litteratur, men när det är så mycket att ta in på så kort tid så blir det att man pressar in infon, jag hinner lixom inte bli intresserad, om ni förstår? Jag tänker bara på att jag "måste hinna, måste hinna".. Måste verkligen lära mig att skumläsa..nån som har något bra tips?!

På förmiddagen kom Maria (ja, fan, jag skriver namn, varför inte??) upp med en vovve hon skulle rasta, vilket fick mig (och sambon) att inse att vi vill ha en hund.. Men det finns inga pengar plus att min älskade far skulle bojkotta vår lägenhet då (han avskyr hundar) och det vill vi ju inte..=)

Senare på dagen mötte jag upp Maria och Annie för en lunch vilket var ûbertrevligt.. Jag älskar att sitta och fika och prata bort några timmar.. Övertalade sedan Annie att hänga med hem och äta middag, trevlig kväll alltså!
 
 
Coffee Drinker