Trevlig helg!

Har precis skrivit tenta som jag tror och hoppas gick okey..

Strax ska vi ta tåget till Stockholm, vi ska hem till min pappa nämligen! Ikväll ska vi fira mig och pappa (som fyllde år dagen efter mig) och imorgon ska vi på konsert! Keane ska vi se, grymt kommer det att bli!! =)

Trevlig helg sötnosar!

Härlig födelsedag!

Min födelsedag var riktigt mysig och lugn.. Älsklingen firade mig på tolvslaget, som vi brukar! Har hade köpt en superhärlig morgonrock till mig i födelsedagspresent och hade köpt übergoda bakelser! Mmmm! Kände mig som en riktig prinsessa där på natten <3

På morgonen fick jag frukost på sängen och så låg vi och kikade på teve en stund och sedan flöt dagen bara på. Maria kom på kvällen och åt födelsedags-natchos med oss, mys! Pratpratprat! Hon kapade mitt hemska slitna hår också, så nu ser det inte fullt lika illa ut :P Dock har jag fått för mig att jag vill slinga lite mörkare! Bara så att det händer mer i hårfärgen än vad det gör nu.. Är det någon som har provat HMs toningar? Är de bra? Passar de att slinga med? Har varken lust eller ekonomi att slänga bort en förmögenhet på ytterligare en färg nämligen...

Kvällen avslutades hursomhelst med Brothers and sisters såklart! Lätt bästa serien ever!

Min födelsedag!!! =)

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det min födelsedag...

...HURRA, HURRA, HURRA!!

Min nya hårfärg!

Et voila!



Så säg mig- vad tycker ni???

Jag vågade!!!

Vet ni?? JAG, ljusa, ljusa jag har färgat håret!! Mörkare! Inte mörkt, men mörkare!

Vill ni se en bild månne...?

Det gick bra!

Det gick bra med allt igår! Mamma paniksjutsade mig till Norrtälje (hur kommer det sig att vi alltid blir sena, mamma??) och jag hann, mot alla odds med den tidigare bussen, vilket resulterade i att jag istället blev en halvtimme tidigare till vår träff.. Jag tänkte att jag ju kunde passa på att gå ett varv inne på åhléns, vilket inte var så smart eftersom det är skapligt svårt att ta sig runt med stor resväska samt stooooor kartong innehållandes tavla! Dock räddade Alexandra mig hyfsat snart genom att meddela att hon också var tidig! Perfekt. Så bytet gick mycket bra och smidigt, nice doing business with you! =)

Denna smidiga träff, resulterade dock i sin tur med att jag var sjukt tidig till mitt tåg, som skulle gå en timme senare... Men men, bara att bita i det sura, köpa en god nutty latte (säg det tre gånger fort hörrö) och vänta.

Nu är jag iallafall hemma hos oss igen, skönt! Ska plugga gärnet idag...!

Ha en bra dag!

Tavelträff!

I helgen har jag varit hos min mamma och hjälpt henne att skruva ihop en himla massa ikeamöbler (pust) men fint blev det! Dettutom har jag firat henne, efterom hon fyllde år igår. Vi var och träffade vår lilla lilla släkt igår och åt god mat och umgicks, trevligt som vanligt! =)

Idag ska jag åka till Gävle igen via Stockholm, eftersom jag ska möta upp köparen till
den här tavlan. Lite pirrigt, men det ska nog gå bra, så snäll som hon verkar!

Wish me luck!


Ytterligare en nymålad tavla!

Nu är jag klar med tavlan! Denna ska åka till Stockholm och möra sin ägare på söndag! Spännande!


Målar....!

Som vanligt! Är något stressad över tavlan jag målar nu! Den måstemåstemåste bli perfekt och klar om 9 dagar typ.

PUST!

Nu har jag iallafall kommit igång och målat och det börjar arta sig!

Nu ska jag hoppa i säng och läsa några
brev innan jag somnar. Ska upp tidigt imorgon och masa mig iväg till skolan.

Sov gott!

Nehe.

Inte en enda gissning? Ser ni verkligen inte vem det föreställer eller är ni för trötta för att skriva...? =)

Idag har jag haft skola till två ungefär. Sedan åkte jag och Maria till Hemlingby och gick en låååång promenad. Hon lurade ut mig på obestämd tid, he he.. På kvällen nu träffade jag mitt (nästan hela) härliga tjejgäng och drack kaffe med jättemuffins till, spelade biljard ovh dart! Det ni! Inte illa för en tisdag.. :)


Nya tavlan!

Sådärja!
Tavlan jag har målat var en present, som nu har överlämnats och därmed kan visas för allmänheten! =)

Håll tillgodo!

Tavla föreställande....ja, vem? :-)




Damm

Ja här dammar det, inte mkt uppdatering inte. Anledningen til torkan är skolan plus att jag inte gör mycket annat än att måla! Och det är SÅ ROLIGT!!! Har hållt på med två tavlor samtidigt nu, men en blev klar ikväll, ni får se den imorgon tror jag. Sen har jag ytterligare 2 stycken beställda tavlor, varav en som skall vara klar om två veckor! Puh..Sedan har jag två stycken "kanske" beställningar!

Hur kul som helst!!!

Tavlan som ska vara klar om två veckor är extra rolig att måla, eftersom den är beställd här på bloggen, av en tjej jag inte känner!

Så det kommer nog fortsätta damma lite här, förutom när det dyker upp nya tavlor!

Jag passar på att bjuda på lite bilder från landet!




Målar och målar..

Jag håller på att måla för fullt! Detta är en av mina största utmaningar hittills faktiskt, men jag TROR att det ska blir bra tillslut...

Ni får se på fredag kanske... :)

Måla!!

Idag ska jag måla hela dagen hade jag tänkt! Har fått två beställningar på tavlor (fattar ni hur kul det är????) som skall göras, de ska inte vara klara förän i jul, men ni vet hur jag är, kan inte hålla mig...

Så nu ska jag cykla iväg och köpa målardukar!

Gamla brev!

"Det är mening bakom allt" brukar min pappa säga, och ofta tror jag att han har rätt. När han besökte oss förra helgen, hade han med sig ett band som han hade hittat, innehållande en inspelning av honom och min mamma, när de var 28 år och bodde i Saudi Arabien (coolt va?). Det var helt sjukt för mig att höra mina föräldrar så unga och höra dem berätta hur det var där.

När jag nu skulle flytta med mormor hittade jag en bunt brev -  som mamma skrivit till dem under de fyra åren de bodde i Saudi!

Det känns nästan som at det är meningen att jag ska ta del av den historien nu!

Har nu sorterat alla SJUTTIONIO brev i ordning och har börjat läsa - mycket spännande. Dock är det alltid så mycket man undrar, typ vad mormor svarade på breven? =)

Hemma

Jag och Eric åkte hem till Gävle igår. Vi hade då åkt från landet till Erics föräldrar för att han skulle prova kläder efter hans farfar. Dock kände vi att vi ville åka hem sedan och bestämde oss för att åka på kvällen. Vi tog ett tåg klockan halv åtta och var hemma vid nio, sköööööönt! Superskönt att vakna upp hemma.. Har varit på landet en hel underbar vecka och har haft så mysigt!

Aoooooo

Aj aj aj.. Jag och Eric försökte ta upp den förbannade båten igår. Höll på i över två timmar utan resultat. Höll på att bli galna påde på båtet och varandra när den kom en man och hjälpte oss.. haha..

Summa sumarum; Jag har superont i ryggen idag! =(

Slut!

Åhåjaja.. Nu har jag varit hos mormor i fyra dagar och hjälpt henne att packa upp. Det är sjukt vad mycket skit man lyckas samla på sig under åren.. Man måste ju försöka sätta sig in i vad grejerna betyder för henne, men vissa saker alltså... SLÄÄÄÄNG!!!!!

Höll på att bli tokig idag när det blev diskussioner om det mesta

"Mormor, kan jag inte slänga det halvtrasiga köksbordet som står i sovrummet som inte får plats...?"
"Neeeeeheeeeej du! Det där är ett någontingbord som är jättefint (?) och som folk betalar massor av pengar för att få idag! Jag ska bara få ihop det så ska du se.."
"Suck..Men var ska du ha det?!"
"Ja nej det vet jag inte, men du får inte slänga det!"

Aaaaaggghhhhh!


Det börja hända grejer bannemig...?

Nu börjar det händra grejer, och det är så jäkla kul! Hoppas detta sprider sig nu....=)