Porträtt....?

Förresten, kära vänner! Jag har lust att göra ett nytt porträtt,  har ni några förslag på en ny känd bloggerska jag kan rita av? =)

2008-08-31

Dagen idag har också varit härlig... först sov vi halva hela dagen, såhär dagen efter.. Sen tog vi morgonkaffet i sängen och tittade lite på teve. Tog oss sedan i kragen och cyklade ner på stan och köpte sushi med oss hem, som vi avnjöt framför Bond-Casino Royale-MUMS!

Nu ska jag lägga mig i sängen och spela lite xbox i min ensamhet, ty det är SPORT på teven...

Underbar dag!!!

Åh herre min ge.. hade väääärldens roligaste kväll igår!
Jag och tre kompisar, samt våra karlar gick och spelade biljard, dart och hängde. Hade så sjukt kul hela kvällen och, gott folk;

Jag blev, för första gången i mitt tjugotreåriga liv, blivit berusad!

Någon gång ska vara den första! =)


Mysfredag!

Åh, vad underbart med helg! Vi har köpt en box med tre SAW filmer! Ska tvinga Eric att titta med mig, fast det inte är hans favoritgenre direkt... Men de är ju så braa!!

Har köpt läsk, godis och chips också samt att vi åt världens godaste hamburgare till middag! Herre, min karl är bäst på att laga mat... lucky me!

Mysfredag alltså! HA en härlig kväll ni med!


Skola

Jag shoppade inte så mycket igår, eller ja, inte utöver min lista iallafall! Köpte ett tvbord (assnyggt blev det), ett litet bord till den lilla tvn, ett täcke och en kudde!

Idag börjar jag i skolan kvart över ett.. skön tid tycker jag, i och för sig går ju hela dagen åt, men jag är ju ingen morgonmänniska så... =P

Vad ska ni göra idag?


Kommentar

....ni är för övrigt rätt dåliga på att kommentera trots att ni är så många.. Var rar och släng iväg en kommentar, så jag vet vilka ni är!

Men herre...!

Oj då! Mitt läsarantal har visst ökat något sedan Izza var söt och både la upp porträttet jag gjort och länkade till mig!

Välkomna allihopa!

Hoppas ni hittar något med som faller er i smaken och att ni är här för att stanna! =)

Nu ska jag skruva ihop IKEAmöbler, wish me luck!

Till Valbo idag

Idag ska jag och Maria åka till Valbo och shoppa! Weeiii... Jag har mer pengar på kontot än vad jag....någonsin haft?? (CSN+lön), därför känns det frestande att shoppa lite... typ på IKEA. Måste köpa fina saker och matcha våran nya, snygga, STORA TV som kom igår :D

Dock ska jag inte shoppa allt för mycket, ska spara så mycket som möjlgt tall en eventuell Venezuelaresa med min tjejja... Vill vill vill och jag ska KÄMPA!

Ny teckning!

Varför målar jag altid mitt i natten...? Jo, för att jag börjar i vettig tid, men vägrar sluta innan jag är klar, vilket blir sent... =)

Nån som känner igen henne? =)


Tröttis

Nu har jag varit på stan och lunchat med brudarna, Jättetrevligt såklart. Har även varit hos Gina Tricot och fått larmet borttaget! 

Är nu hemma en kortis innan jag ska ner på stan på ansiktsbehandling, och känner mig väldigt trött... får ta ett glas cola och rycka upp mig!

Skola igen

Igår hade jag alltså min första skoldag för läsåret. Känns helt okey. Ett kul gäng att komma tillbaka till!

Idag ska jag:
- packa upp ALLA mina saker (det är inte lite vill jag lova..),
- duscha
- lämna in min cykel på verkstaden
- gå pch byta min fina, fina tröja jag köpte igår på Gina Tricot (so far so good-tills jag kom hem och såg att LARMET satt kvar??)
- möta upp mina brudar för en fika
- möta upp Maria för en sammanstrålning
- hem och äta
- gå på ansiktsbehandling.

Då kör vi.

Puäh..

Resonemang med mig själv för någon minut sen:

Är det något som luktar..?
Ja...
Det ÄR nåt som luktar!
Men fasen vad det stinker..
Men vad är det som luktar??
Har vi glömt nåt som ligger och ruttnar?
Är det en död råtta...?
Är det JAG som luktar???

"Eric, vad i helvete är det som luktar??"
"Vi är i Gävle nu Carina... Det luktar utomhus."

Hahahaha... Ja, herregud. Stanken kröp igenom väggarna. Sjukt.


Home again..

Nu äntligen är vi alltså hemma i Gävle igen! Min älskade, underbara mor skjutsade hem oss - hela vägen! Detta besparade oss ca 3, 5 timmars buss, tunnelbana, tåg, promenad... och ca 400 :-.

TACK!

Skönt att vara hemma bland våra grejer, våra möbler, vår säng.. skönt sknt skönt.

Men... ååå...

Men fuck.
Jag fixade ju min urtjusiga design på mammas dator..och..och.. den ser INTE likadan ut på den här datorn!!
På mammas dator var det snyggt limegrönt.

Men det är ju egentligen typ...neongrönt?

Eller hur ser det ut hos er?? Står ni ut?

Takvandringen!

Här kommer lite bilder från den minst sagt lyckade takvandringen!!



Läbbiga trappor...



Rätt fantastisk utsikt va?






Sötare än aldrig förr!



Hööögt....



SOLEN!!!!!



I en gul hjälm är man när man är som bäst...!













Grattis på födelsedagen mitt älskade hjärta!!

Edit: "I en gul hjälm...." Gul? Vad fick jag det ifrån? Den är ju viiit jue...

I'm off!

Nu har jag packat, packat, och packat lite till.. Man hinner samla på sig lite grejer under en sommar! Efter takvandringen ikväll ska jag tillbaka till landet, för att imorgon åka därifrån hem till Gävle!  Ska bli skönt att återgå till vår vardag.. Jag har förvånansvärt lite höst-ångest? Kan vara för att jag är nöjd med livet i allmänhet.. Fin lägenhet, underbar kille, bästa vännerna, härlig klass... Det blir nog en bra höst det här också!

Har ni höst-ångest?

Takvandring

Nämen? Vad är detta? Det regnar inte! =) Hoppashoppashoppas att det är kvällssol ikväll när vi strosar runt på stockholms tak! Ska bli riktigt häftigt fakiskt... Hoppas inte jag ställer till någob scen bara och ramlar ner eller nåt... Inte omöjligt. Inget är omöjligt när det gäller mig! =) Jag ska fota, fota, fota!
 
Ni får se sen!

Boxexperience

Nåt förslag?

Har nu köpt specialpapper till mina pennor, men lite större denna gång. A4 storlek får duga nu.
 
Nån som har något förslag på kändis el dyl jag kan rita av? Eller en privat, maila för pris.


Har för övrigt haft en jättetrevlig dag, med en kompis på djurgården! Vi tänkte gå på skansen, men hell no- det kostar ju hundra spänn och gå in? Not ever... Har haft trevligt ändå! Sedan lämnade han mig och jag var ensam kvar i stan med lite för mycket pengar och lite för många affärer....men lika glad är jag för det! Två st kortärmade, stickade tröjor+en bolero=90:- tout! Bra va??

Å juste

Juste, juste! Ska ju träffa en kompis imorgon! Ska bli jättetrevligt. Ett säkert kort för en trevlig dag! Sen flyttar han till Chicago... Suck.

Vi ska iallafall ses i Kungsträdgården och take it from there. Jag ser framför mig glass i solen som förra gången men... jag gissar att det inte riktigt blir så, om jag känner det svenska vädret rätt..

Jaharrö..

Ooookey... Herrens vägar äro outgrundliga som man brukar säga. Mina planer har helt kastats om som dom så ofta gör när man är två som planerar...! Sambon med föräldrar åker till landet (jäkla rännande) imorgon vilket innebär att lillejag är helt ensam... Finnemang tänkte jag och ringde hem till pappa och tyckte att jag kunde förära dem med min närvaro, men nehej! de är inte ens hemma... Att sitta ensam i pappas stora hus själv känns inte lockande.

Så imorgon ska jag sova hos svärföräldrarna. Själv.


Har jag förresten berättar vad jag och
Maria ska göra på lördag??

Eftersom jag (inte för att vara skrytsam menne...) är världens bästa vän och Maria är (ja, faktiskt) den svåraste människa jag känner att köpa present till, fixade jag en takvandring för två åt henne i 25 års present! Denna skall vi alltså utnyttja på lördag!

Vilka gissar att det kommer regna?

Det är roligt egentligen, hur olika svårt det är att köpa presenter till olika vänner!

Exempelvis är det as as aslätt att köpa presenter till mitt hjärta Tove; smink, underkläder, kläder, smycket, krimskrams, prydnader, galna grejer, rosa grejer, skönhetsgrejer osv osv.

Men till Maria däremot: marina grejer? (men nehej, inte en sån! Den var ju ful..) smink? (Nehej, hon sminkar sig knappt), smycken? (nehej, hon använder bara lite guld (jag är inte gjord av pengar), kläder? (icke, vår smak är minst sagt delad där...) Såååå..... det blev en upplevelse. Som iofs blev bra, men hon fyller ju år igen ju.

Suckasuck.

Konstig dag..

Idag vaknade jag has mamma på landet, packade ihop mig, fick skjuts (av min söta, älskade, underbara mamma som alltid ställer upp) till Norrtälje och åkte därifrån hem till svärföräldrarna. Sen var det bara att byta kläder för att senare gå på en mycket vacker begravning... 

Begravningar är alltid jobbigt, oberoende hur nära man stog den avlidne! Jag sörjer för de sörjande, om man säger så.. Dessuto gick mina tankar till min lskade låtsasmorfar som gick bort för drygt 5 månader sedan, som inte hade en begravning.. Så detta var min begravning för dig, Sigge...


Mina älskade kissar!!

Det sjukaste hände nyss...! Jag och mamma gick på en ganska lång kvällspromenad, och våra båda katter följde efter - hela vägen! Det innefattar alltså min 15 år gamla, diabetessjuka stela katt! Älskade vännen kämpade på hela vägen...

Sötnöt.


Oookey..hold your horses.

Jag kan MEDGE att jag varit lite dålig på att uppdatera kanske.. =)

Jag har nämligen nu varit på en liten minisemester med min kära mamma! Vi åkte till Österbybruk och bodde i en liten stuga på campingen, precis vid vattnet, supermysigt! Har varit mycket kulturella och gått på guidad tur, kollat på gruvor osv. Vi har även ätit oerhört god mat, med ännu bättre service på Dannemora världshus!

Mysigt vaaa?




Målar, målar, målar...

Vi håller på att måla inne i mammas hus för fulla puckar, det blir jättefint! Tänk vad lite färg kan göra!

Idag vette fasen vad vi ska göra, vi hade planerat att ha en slappar/solardag, men solen lyser med sin frånvaro, så vi får nog göra något annat..hmm...


Naturen..

Naturen är rätt fantastisk.


Fick svar från fotbollsfrun!

Jag mailade faktiskt självaste fotbollsfrun och bifogade teckningen jag gjort, föreställande henne.

Inget svar.

Ju fler dagar som gick, ju mer brydd blev jag - hon som är så jäkla skön, verkar ju inte vara en sån som inte svarar på mail, väl?

Idag fick jag svar!

Känner mig som värsta stalkern, men jag ska inte sticka under stol med att det var kul att få ett mail med "avs: Malin Wollin". =)

Nu är vi på landet och har köpt alla oceans-filmerna! En av dessa skall ses NU! =) Mys med mamma och mannen i mitt liv, med andra ord.

Ha en trevlig kväll, sötnösser.

Hahaha nej men?

Hahaha, nu när jag tittar på teckningen såhär dagen efter ser jag ju hur dålig den faktiskt blev... ansiktet ser ju helt stört ut!

Nåja, jag bjuder på det.

Porträtt

Och ja just det, det var fotbollsfrun mitt porträtt föreställde! Mycket riktigt..


Porträtt igen!!

Jajjemen, nu ska jag måla ett porträtt till... vi får väl se om ni ser vem det är sen! =)

Oh..my..god.

Nu har jag jobbat klart för i år! Veckan avslutades med lör + sön 7-21. Jag har jobbat 59 timmar den här veckan...

Jag är lite trött.

Sov till halv två idag, och nu njuter jag av att inte göra någonting!! Imorgon åker vi till landet, nu jäklar ska jag suga ut det sista av sommaren!!

Gävle cityfest!

Åkte igår efter jobbet upp med Tove till Gävle, för att möta upp Maria och gå på Gävle cityfest. Det spöregnade.

Big disappointment!

Men men, det blir vad man gör det till, så jag och mina underbara, fina tjejer gick och hyrde film istället! Inte fy skam det heller! =)


Porträttet..

Oj jäklar. Det fullkomligt haglar ju in gissningar!

Skärp er nu! =)

Vem har jag målat av..?

Nånånå? Ser någon vem det är?



Ritar för fullt!

Nu ni, håller jag på att rita! Ritar en känd person, ni får vara med och gissa vem det är sen :)  

Under tiden kan ni väl berätta för mig vad ni vill se mer av här i bloggen? Känner att jag tappat stinget lite.... :S

Hjälp?