Julpynt!

Jag har köpt mitt första julpynt! Köpte billiga lampor på DollarStore (älska) och proppade ner i vår fina, gröna vas från Duka och vips! Julpynt!

133578-34

Tapetvåder

Just det! Jag kom på en sak jag glömde ta med i förra inlägget; i Bazar ikväll gjorde de också en sån smart sak! Istället för att tapetsera en fondvägg, tog de tapetvåder och hängde upp ungefär som en vanlig panelgardin! Toppenlätt, toppenbilligt (eftersom det inte behövs lika många då man kan ha lite luft emellan) toppenbra om man lätt ångrar sig och framförallt toppen för oss som ska få (gratis) omtapetserat hemma hos oss nästa år. Dock är ju tapeterna vi får välja på såna där skitvanliga tråkiga, shiftande saker.. helst med bård (huvva!). Då är ju detta ett kanonalternativ?

133578-23

   Rösta på min blogg!

Loppis!

Jag har för övrigt, för första gången i mitt liv, handlat på second hand. Har fått inspiration från tvprogrammet Bazar (TV4+ Måndagar, 20:30) där de ofta kollar i sådana butiker efter fynd. Tänkte att det kan finnas nåt man kan göra decoupage på eller nåt. Jag hittade inget sådant (det var väldigt rörigt) men dock hittade jag en jättefin adventsljusstake i smide för 35:-! Toppen. Nu ska jag bara göra eller köpa ljusmanchetter! Nån som har något bra tips på hur man kan göra fina ljusmanchetter?

Det är inte sant...

Skorna har gått sönder-igen. Helt sjukt.. tänkte åka ner på stan idag men jag tror att jag hoppar över det. Är störtförkyld (praktiserar på ett dagis) så det kanske är bättre att vara hemma och kurera sig...! Tråkigt att gå själv också..
Men oj vad irriterad jag blir över skorna!! Måste välja ett par andra. 

Vilken service.

Jag gick-stridsklar- till affären med skorna i kartongen och sa att de gått sönder.
Jag fick ett par nya!! Utan tjafs, utan ifrågasättande! Vilken service!! Jag blev superimponerad.
WalkOn i Gävle; ett stort +!

Jag har för övrigt kanske löst stämpel problemet till viss del; jag får låna! Jippi! Toppen att få låna och prova när man aldrig provat förut. Tack M, när ska vi ha pysselkväll?!

Helvete!!

Mina nya, underbara mysiga vinterstövlar har gått sönder!! Dragkedjan gick sönder..betalade fan 600:- för dem.. Åhhhhh!! Hittar inte kvittot heller!  Nån som har en aning om vad det kan kosta att få dragkedjorna fixade hos en skomakare?


Min födelsedagspresent!!!!!

Jag tror inte att det är sant... Fick en försenad födelsedagspresent på posten från M idag.  Det var två tavlor hon har gjort! Jag typ dog. HUR fina som helst!! Jag blev så himla glad! Bilden gör inte riktigt rättvisa, men jag kan iallafall säga att de är skitsnygga!!
M, tack så jätte, jätte, jättemycket!!! Jag är så rörd.. du har verkligen gjort två tavlor till mig.. åh va gulligt.. tack tack tack.. saknar dig så!

133578-22

Helt underbar!!

PERFEKT JULKLAPP!! Tycker den här thésilen (!!) är så mysig! Den skulle man ju vilja ha framme bara för att den är så extremt söt! Blir nog en perfekt julklapp till... ja.. säkrast att inte säga det kanske =)

133578-21

Stämplar!

Svara mig; har ni sett en sötare julängel?! Helt underbar.. Funderar på att köpa lite stämplar och göra mina julkort så i jul. Men det är ju ganska dyrt med stämplar?! I och för sig är det ju en långvarig investering men ändå.. Ängeln kostar 60:-, granen under kostar 70:- (!!) men den nedersta granen är på rea-35:- vilket jag tycker är helt ok.. Men ängeln var ju så sööööt!!
Stämplarna hittar ni på
October Stamps.

133578-18

133578-19

133578-20

Kameran är tillbaka!!

Nu får ni lite bilder på det jag försökte beskriva i tidigare inlägg =). Här är alltså de tre servettförpackningarna jag köpte, plus min färdiga pyssellåda. Visst blev det snyggt?! Värsta skillnaden.. Så enkelt och superkul! Nu går jag runt i lägenheten och stirrar lystet omkring mig.. "är det något som behövs göras om här...hmm.."

133578-12

133578-16

133578-15

133578-13

133578-14

Servettdecoupage!

Jippi! Jag har provat på ett nytt pyssel! Köpte decoupage lack/lim för 75:- och en pytteliten (jättesöt!) roller på min lokala hobbyaffär. Sen satte jag iväg till ICA och köpte tre paket superfina DUNI servetter! Ena förpackningen var med servetter som ser ut som min bakgrund ungefär, den andra förpackningen hade vita servetter med ljusgröna, bruna och ljusrosa streck på och den sista hade små blommor på sig .
Jag klädde om min fula pyssellåda (se nedan) med de svarta servetterna och det blev skitfint!!! Jag är så himla nöjd! Blommorna använde jag och satte på ett svart ljus vilket var mindre lyckat, det flöt typ in i ljuset.. blir nog bättre på ett ljust ljus.
Bilder kommer, men sambon har snott kameran!  

133578-11

Meh!!

Idag har varit en mysig dag! Jag har inte gjort nåt speciellt, varit på stan med V, kikat lite i affärer och suttit och fikat och babblat i timmar. HUR mysigt som helst var det! Tiden går fort när man har roligt! =) 

Köpte iallafall två långa halsband på rea (10:-/st!) Jag har slaktat dessa å pysslat hela kvällen. Har jag åstakommit något? NEJ! Känns som att jag inte har någon inspiration.. Skulle vilja göra något annat, med papper.. eller måla eller nåt.. Decoupage kanske?? Men det kostar ju ganska mycket när man måste köpa allt lim och så.. nån som har något bra tips på vart man kan hitta sånt billigt? Eller nån som har nåt kul pysseltips?

Trååååkigt!! Känner mig jättenere nu när jag inte fått nåt gjort... Buhu.

Just det! Måste fråga; ser man min loga där uppe?? *Pekar* Har hört att den inte syns, men har trixat lite nu.. *hoppas*



133578-9

Ahhhh....

Nu ska jag gå och koka the, sätta på mig mysbrallorna, hälla upp godispåsen och krypa ner i soffan framför Parlamentet!

Myyyyys... men nu e jag ensam, o kommer vara det i ca 4 veckor (FYRA VECKOR!!) för min sambo är i sockholm.. Buhu buhu.. Jag får dränka mina sorger i the!


133578-6

Pärlor

Just det! Måste visa mina fina pärlor jag fick av min pappas fru i födelsedagspresent. Hon har köpt dem i nån affär i Stockholm, där man kunde plocka fritt! Underbart!
Ska väl försöka få ihop nåt av detta, men jag har ingen bra fantasi känner jag.. vet inte riktigt vad jag ska hitta på för kul?
Jaja, det kommer nog. Bilder oxå!

133578-3

*Flirt flirt*

Rösta vetja!
http://www.bloggportalen.se/BlogPortal/view/BlogDetails?id=6077

Det bidde två halsband!

Jag kastade mig över pysslet igår och satt hela kvällen :-) Det övre halsbandet gjorde jag av den tjocka metalltråden. Var superlätt och SUPERbilligt! För två meter metall"tråd" betalade jag 8:-. Helt ok pris för ett halsband tycker jag?

Det undre blev jag väldigt nöjd med, blev fint med sötvattenspärlorna. Känns lite lyxigt. Principen är att du ska vira det något varv runt halsen och knyta eller nåt. Det är väldigt fint med sådana halsband, faktiskt.
 
133578-2

Mina inköp

Idag har jag shoppat! Blir lycklig som ett barn av att gå i pysselaffärer.. synd bara att det är så dyrt! Köpte en påse med massor av pärlor (första bilden) och en påse med femton sötvattenspärlor (andra bilden) 30:- kostade de!

Sedan köpte jag även en tjock, hård metalltråd som jag tänkte testa att göra ett nytt smycke med.
Allt är inhandlat på Hobbyshopen i Gävle. Se länk till vänster.

133578-4

Nu börjar jag på ny kula...

Nu är jag klar med min nya, fina blogg! Hade tidigare min blogg på aftonbladet. http://blogg.aftonbladet.se/4780

Nu är det så, att layoutnörd som jag är, tyckte jag att designen på aftonbladet var tråkig, så nu har jag bytt!

Jag tänkte fortsätta med att lägga upp bilder, tips och förklaringar till mina "alster".  Jag pysslar så mycket jag hinner, har gjort mosaik, målat tavlor, gör födelsedagskort samt smycken. Smycken är det jag är mesta inne på nu.. När jag hinner och har råd, dvs!

Då min blogg skulle uppdateras mycket sällan om jag endast skrev då jag pysslat så blir det nog så att jag även skriver lite allmänt om ditten och datten!

Hoppas att jag kommer trivas här nu då! :-)